Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Center for seksuelle overgreb

Center for Seksuelle Overgreb/Center for Voldtægtsofre hjælper dig efter en voldtægt, et forsøg på voldtægt eller et andet seksuelt overgreb. Måske har du brug for at få talt om oplevelsen og forstå, hvad der er sket? Måske er du i tvivl om, hvad der er sket? Måske du vil vide mere om dine rettigheder og muligheder for at få hjælp? Måske overvejer du at anmelde?

I landets centre kan du få hjælp af både psykologer, sygeplejersker, læger og socialrådgivere. Du må gerne tage en ven eller en pårørende med som støtte.

Du kan også ringe anonymt og gratis, hvis du eller en, du kender, har været udsat for et overgreb. Der er åbent hele døgnet, og det er en af centrets sygeplejersker, der tager telefonen og hjælper dig ud fra dine behov.

Husk, det er aldrig for sent at søge hjælp. Centrene hjælper dig, hvis det lige er sket, men også hvis der er gået lang tid.

Find et center tættest på dig her  (klik på centeret på landkortet, så får du de vigtigste kontaktinfo frem – du kan klikke dig til centers hjemmeside)

 

Hvis du vil anmelde en voldtægt, kan du også få hjælp til det, men det behøver du ikke for at få hjælp i centeret. Læs mere om, hvordan du anmelder seksuelle overgreb her

 

Hvis du er i tvivl om, hvad der er sket – se her

 

Læs mere om, hvordan du kan hjælpe som pårørende her

 

Kontakt

https://www.voldtaegt.dk/

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat