Familie

Er du blevet gravid og er i tvivl om fx abort? Har du det svært efter en abort? Føler du dig udfordret som ung forælder? Eller har du brug for at kende dine rettigheder som nybagt far eller mor?

Mødrehjælpens rådgivning hjælper gravide og forældre med støtte og rådgivning – anonymt og gratis.

Du kan ringe – se her, eller du kan chatte – se her

Du er også velkommen til at møde op til en samtale i et af rådgivningshusene

Uanset rådgivningsform garanteres fortrolighed.

 

Du kan læse mere om graviditet her –  også hvis du er i tvivl om fx abort – se her

 

Hvad skal jeg lave, når jeg besøger min mor i et fængsel? Hvordan fortæller jeg min far, at jeg er skuffet over ham? Hvad skal jeg sige til mine venner?

SAVN Ungdom er en anonym rådgivning for dig, som er ung og i familie med en indsat. Her kan du vende dine tanker og bekymringer med en familierådgiver. Intet problem er for stort eller for småt.

Du kan ringe eller skrive til brevkassen.

Du kan også deltage gratis i SAVNs weekendophold, hvor du både kan få rådgivning og støtte og har mulighed for for at dele din sorg, angst, frustrationer og savn med andre unge i samme situation.

Flygtninge, indvandrere og deres familie – Біженці, іммігранти та їхні сім’ї

Rådgivning  – se her

Консультування – тут

(Ukrainske børn, unge og voksne i DK: Hotline (dansk/engelsk) – se her og Den Psykosociallinje Telefonlinje (modersmål) – se her

(Українські діти, молодь та дорослі у Данії: Гаряча лінія (данська/англійська) – див. тут

Гаряча лінія з психологічних питань (українською мовою) – тут

Hjælp til traumatiserede og udsatte børn og unge –  se her

Допомога травмованим та вразливим дітям та підліткам – див. тут

Hjælp til at komme i arbejde – se her

Допомога у працевлаштуванні – тут

Forskellige aktiviteter og tilbud for flygtninge, indvandrere og familiesammenførte – fx mentorforløb, mad- og fritidsklubber, understøttende sprogtilbud og traumehjælp (også børn) – se her

Різні заходи та пропозиції для біженців, іммігрантів та членів їхніх сімей – наприклад, наставництво, клуби харчування та дозвілля, мовна підтримка та підтримка при травмах (також для дітей) – тут

 

Asylansøgere

Rådgivning – se her

Mere information og flere tilbud – se her

 

Afviste asylansøgere

Rådgivning – se her

Mere information og flere tilbud – se her

 

Hvis din far, mor eller en anden i din familie har været eller skal udsendes i krig, kan det være rigtigt rart og meningsfuldt at mødes med andre, som er i samme situation. Det kan gøre, at følelsen af at være alene bliver mindre, og det kan gøre det nemmere at forstå ens egne tanker og bekymringer.

Veterancenteret tilbyder samtalegrupper med andre unge, som sættes i gang af børnerådgivere og psykologer eller socialrådgivere. Læs mere om tilbuddet og få en samtale med en rådgiver nær dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat