Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stadig jomfru

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 17 år, 

Tak for dit brev. 

Du skriver, at du er ikke er flov over at være jomfru og det er rigtig godt. Der er intet at være flov over. Det er nemlig ikke unormalt stadig at være jomfru, når man er 17 år. Jeg tror derfor, at der er mange, der kan genkende din situation. 

Jeg kan godt forstå, at du vil undgå at gå til en prostitueret, når du synes, at det er en kvindeundertrykkende industri. Når det er første gang, man skal have sex, er det vigtigt, at man er afklaret omkring omstændighederne, og man skal derfor overveje nøje, at man ikke gør noget, som man senere vil fortryde. 

Du skriver, at du ikke søger et forhold, men derimod et "one-night"-stand. Måske kunne du derfor oprette en profil på en dating-side? På den måde kunne du skrive lidt sammen med en pige, inden I skal mødes og lære hende lidt at kende. Samtidig har du her mulighed for at give udtryk for, hvad du søger og særligt, hvad du ikke søger. Det kunne måske også hjælpe på, at du generelt er lidt reserveret over for folk, indtil du lærer dem at kende. Det ville du have mulighed for på denne måde. Mon du har overvejet den mulighed? 

Jeg kan høre, at det går dig på og jeg håber derfor, at det snart lykkes dig at finde en sød pige. Hvis du har brug for at snakke, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

Kærlig hilsen
Børnetelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat