Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

sex med en ældre mand

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dig

Om du skal fortsætte eller ej, det er jo fuldstændig op til dig. Du skriver selv, at du nyder det fuldt ud (fuldt ud, betyder jo, at der kun er gode ting ved det), så derfor er der vel ingen grund til at stoppe det – hvis du har LYST til at blive ved?

Men, der er noget ved dit brev, som driller mig lidt. Du skriver, at han havde købt undertøj til dig. Det lyder en lille smule som om, at det måske ikke var noget, som du havde lyst til?

Du skriver også, at I nu hver gang ender i sengen. Det kunne også godt lyde som om, at du ikke har lyst til det hver gang? Føler du, at dine grænser bliver overholdt? Gør du noget, som du faktisk slet ikke har lyst til?

Nu vil jeg være fuldstændig ærlig overfor dig. Jeg er lidt bekymret for, om du gør noget (har sex med manden), som du i realiteten ikke har lyst til. Men fordi du godt kan bruge pengene, så er du bange for, hvad der vil ske, hvis du siger til ham, at du ikke længere har lyst til at have sex med ham.

Hvis det er sandt, vil jeg fortælle dig, at det er helt forståeligt at man kan blive grebet af en stemning og komme til at gøre ting, man måske ikke har det helt godt med bagefter. Derfor er det vigtigt, at man lytter til sig selv, og kun gør det, der er føles helt rigtigt for en selv.

Hvis jeg nu har ret, så synes jeg, du skal fortælle ham, at du gerne vil passe hans børn, men at du ikke er interesseret i at have sex med ham. Hvis han er et fornuftigt menneske, siger han ok, og du vil derefter ikke kunne mærke det mindste på ham.

Hvis du kan mærke på ham, at det kan han ikke helt forstå, så skal du stoppe med at passe børn hos ham. For så er der en mulighed for, at I kan komme til at stå i nogle rigtig svære situationer, og det er der ikke nogen af jer, der er tjent med.

Jeg håber, at du er klar over, at det alene er fordi jeg ønsker det bedste for dig, og at jeg bliver en smule bekymret, når jeg læser dit brev.

Hvis jeg tager fejl, og det føles helt rigtig for dig, synes jeg det er noget, du skal tale med nogen omkring dig om. Når der er så stor aldersforskel mellem jer, er det vigtigt at andre er opmærksomme på jeres relation, hvis fx dine grænser en dag skulle blive overtrådt.

Det er ikke sikkert, at det kommer til at ske. Men uanset hvad, tænker jeg, det måske også ville være rart for dig at tale med nogen om, uden at det behøver være en stor hemmelighed?

Måske du kan fortælle dine forældre, tante, onkel eller en ven om jeres relation?

Når man har så stor en aldersforskel kan man have forskellige forventninger og behov i en relation. Og det kan være svært at mærke efter, om man gør det helt af lyst eller fordi man føler sig lidt presset til det. Bevidst eller ubevidst.

Hvis du har brug for at tale mere om det, så synes jeg det ville være en rigtig god ide at ringe herind på 116 111. Du er helt anonym, når du ringer herind. Du kan også skrive på chatten og du må altid gerne skrive herind igen.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat