Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Idk

Alle mine venner spørger

om jeg vil ringe sammen.

Det orker jeg ikke og har altså andre planer,

men kan ikke finde ud af at sige nej.

Har tit grædt over frustration.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 20 år
Svar fra andre

Børn

Det tror jeg alle har oplevet. Da jeg var yngre oplevede jeg det tit, men lærte at finde undskyldninger og til sidst forstod de selv at jeg ikke gad tale.

  • Anonym

du skal nok sige ja nonlegange men hvis du virkelig ikke orker så kan du finde på en undskyldning fx jeg spiser,er hjeme hos nogen,er syg eller mange andre muligheder
^^!

  • j, Pige, 12 år

kender det godt, du kan ringe til børnetelefonen. du kan skrive du kan senere eller du har dsv planer.

  • a, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat