Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Teoriprøve til Bil

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey smukke. Tag det helt roligt. Prøv at spørg dine forældre til råds eller kør en tur med dem og virkelig hold øje med hvad de laver og trafikken. Men jeg er næsten 100% sikker på at dine forældre heller ik bestod deres køreprøve fordi det er virkelig svært og det er der bare ik mange der gør

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hey

Jeg husker også hvor nervøs jeg var, inden jeg skulle til teori. I håb om at skulle klare det, øvede jeg også meget derhjemme, men oplevede ligesom dig at have mange fejl.
Da jeg så skulle til teori, gik det så fint. Spørgsmålene var meget ligetil. Træk vejret, kig på billedet, og ud fra billedet tag stilling til, hvad svaret er.
Og du kan jo også sagtens spørge din kørerlærer, det er det han/hun er der for.
Du kan sagtens
Knus mig

  • a, Pige, 18 år

Det vigtigste er at man gør det så godt man kan.
Vi har en plakat i vores køkken hvor der står “vi gør det allesammen så godt vi kan”

Den husker jeg altid på når jeg skal tage en test eller “præstere” på en eller anden måde. Jeg husker på at jeg laver fejl hele tiden og jeg er stadig i live og mit liv er ikke på vej ned i kloaken så helt galt kan det ikke være.

Man gjorde hvad man gjorde og der findes ingen tidsmaskiner så man må bare move on i livet. Held og lykke til prøven <33

Du består måske, måske gør du ikke og lige meget hvad er du stadig et godt og fantastisk menneske der kan være stolt af stadig at være i live.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat