Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

pls hjælp…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ignorer det. Der er ikke andet at gøre.

  • Anonym

Hej søde
Det lyder ireterende jeg syntes du skal tage en snak med dine forældre eller din lærer. Hvis su har svært med det så kan du skrive en bedsked eller skrive et brev det hjælper mig når jeg skal sige noget svært. Du kan selvfølgelig ignorere dem men jeg syntes at når du har det sådan så skal du tage en snak med nogen om det. Og ved du hvad du skal bare gå i det tøj du har lyst til og når de sige god røv eller gode patter så kan du bare sige tak måske ikke lige det med patter.

Knus Pige

  • Anonym, Pige, 10 år

Hej Pige på 14 år. Jeg har ikke prøvet det før, men det lyder ikke rart. Jeg syntes at du skal sige det til dine forældre, og sige at du bliver krænket, og at det ikke er rart, at folk siger sådan noget. Jeg kan sagtens se, at det er ubehageligt. Du kan også snakke med dine venner om det, også kan det være at de kan hjælpe dig. Du kan også prøve at sige dem i mod, kun hvis du har lyst, det kan kræve ret meget mod, og jeg tror ikke, at jeg selv ville kunne det, men du kan se om du kan samle mod

Knus Pige

  • G, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat