Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min veninde er ond

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det er ikke en rigtig veninde hvis hun gør sådan noget. Jeg synes du enden skulle være sammen med nogen andre eller tale med nogen om det med veninden

  • kun for at hjælpe, Pige, 11 år

Der går også en i min klasse der gør præcis det samme mod mig, men ikke når vi er alene. Jeg tænker hende i min klasse og i din er usikre. De er bange for at blive alene og derfor er det nemmere lige at grine og mobbe andre. Og det betyder ikke det er rigtigt det de gør. Jeg synes du skal tage en snak med veninden og spørge hvorfor hun gør det.
Håber du finder ud af det,
Kh mig❤️❤️‍🩹

  • Anonym, Pige, 11 år

Hejsa
Jeg tænker at du eller sammen med en lærer, skulle snakke med hende om hvordan man behandler hinanden ordentligt. Ellers synes jeg at du skulle droppe hende.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat