Brev

Usikker på skoleskift

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er en pige på 12 år og har lige skiftet skole, fordi jeg havde samme problem som dig.

Du siger at du ikke har det fantastisk, men heller ikke dårligt, det kunne være et tegn på at du har brug for noget nyt.

Du siger du også gerne vil starte på en ny, det kan jeg godt forstå. Så hvis du vil vælge at flytte skole, så tænk på hvordan du gerne vil have de skal tænke på dig.

Også er det måske også en ide at tale med nogen andre om det, hvor du kan beskrive på samme måde hvordan du har det.

Håber mine råd kunne hjælpe💖

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej
Jeg forstår udmærket dit problem og ville gerne give mit råd. jeg har selv været ude for det samme, men jeg bestemte mig for, at blive. selvom det er svært nu, kan det sagtens nå at ændre sig. måske skal du vente et år, bare for at være sikker?

Det eneste jeg ved er, at jeg engang blev mobbet så groft, men jeg bestemte mig for, at jeg ikke ville lade dem vinde. nu er jeg et sted i mit liv, hvor jeg er glad, og kan gøre, hvad jeg selv ville.

her er mit endelige råd: Hvis du stadigt har det sådan her om et år, skal du skifte, men prøv at se om alting ikke ændrer sig inden da.

  • den hjælpende hånd, 13 år

hej med dig på 11 år jeg har en ven der gik på samme skole som jeg gør hun var næsten altid alene hun sad altid i frikvateret alene men så flyttede hun skole og hun er meget gladere nu hun har en masser venner det er så godt at hun er glad men savner hinde lidt har ikke så meget kontakt med hinde mere men det er der mange fra min klasse der har så tag chancen og håber du bliver glad hvis du skifter skole

  • elisa, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Chat
Chat