Gratis

anonymt

24/7

Brev

Skifte fra folkeskolen til privatskole

Jeg har overvejet at jeg vil skifte

fra folkeskolen til privatskole

men er der nogen som har prøvet

at skifte til privatskole og hvordan var det.

Og er der nogen som ser ned på jer

som går på privatskole.

Venlig hilsen

fra den 13 årige dreng.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har skiftet skole fra en folkeskole til en privat skole :).
Det var okay, jeg fik hurtigt venner og sådan.

På privat skoler holder de meget øje med om du har det godt og om der er mobning så det er vildt fedt er være der.

Der er ikke nogen der ser ned på nogen. Så hvis du gerne vil flytte skole synes jeg det lyder som en god ide!!💜

  • 💜

Hejsa
Jeg skiftede fra folkeskole til privatskole her for et halvt år siden og selvom det var lidt svært i starten at snakke med nogen så er jeg endt med at være super glad for det og har fået fantastiske venner. Jeg skiftede skole pga. mentale problemer og alt for meget larm i min gamle klasse, og det er blevet modtaget virkelig godt. På privatskolen er der intet larm og folk er gode til at samarbejde med og respektere hinanden og holder ingen udenfor. Det er virkelig rart at være i et mentalt sundere miljø end det jeg var i før. Jeg anbefaler klart at skifte til en privatskole hvis du ikke har det godt i din nuværende klasse. Det hjalp i hvert fald mig en hel del med de problemer jeg kom med fra folkeskolen 🙂

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej, IKKE skift til privatskole…Jeg synes personligt det er lidt pinligt at gå på privatskole, mest fordi folk tror det gir dig et privilegium. Men 100 procent prøv det, og så bare skift tilbage til folkeskole hvis det er😊

  • Benedicte, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat