Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg skifte gymnasie..?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig

Jeg synes du skal vente med at skifte gym. Jeg synes du skal snakke med en lærer om klasse dynamikken og sige at du føler dig udenfor. Jeg synes du skal prøve at snakke med nogle lidt andre i klassen end din vennegruppe måske kan du se om klassen kan lave noget sammen måske en fest eller et eller andet(min klasse tog ud og bowle). Selvfølgelig er det også lærerens ansvar at i har en god klasse og at folk kan snakke med hinanden så vil understrege at du skal snakke med en lærer. Måske kunne du snakke med en forældre om det eller måske er der bare en enkelt ven du kan snakke med det om?

Jeg synes det ville være syndt hvis du skulle til at skifte fra din drømmelinje.

Håber det kunne hjælpe

  • L, Pige, 16 år

Hej du, jeg kan godt forstå at du sidder med dette dilemma nu, men jeg synes ikke du skal tænke over folk fra fortiden og deres meninger. Hvis du har et behov for at flytte nu, så skal du flytte, uanset om det giver dem ret eller ej. Du skal huske at tænke på dig selv. 1.g er også lige kun begyndt, og mange føler sig udenfor i starten og det kan godt virke turbulent i denne tid, men jeg lover dig, at det hele nok skal ordne sig i fremtiden, ellers får vi det at se senere på året:) held og lykke

  • doopidoop, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat