Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gymnasieskift?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Mærk efter, om det bare er, fordi du lige er begyndt i en ny klasse, eller om det er mere det hele. Prøv at tage en uge, hvor du virkelig er meget social og initiativrig over for dem, så står det måske mere klart.

  • Anonym

Kære dig,
Et godt råd vil være et kontakte studievejlederen på din skole, for at høre hvordan din situation kan forbedres. Noget skal der ske, for det er ikke rart at fortsætte hele 2- og 3.G på den måde. Jeg har mødt flere der har skiftet gymnasium i starten af 2G. Måske du kan starte på et andet gymnasium på samme årgang, eller du er nødt til at starte i 1G igen. Uanset er det ikke et tab, selvom det kan virke træls. Det kan påvirke en meget (også i fremtiden, hvis man går rundt i årevis og føler sig udenfor eller forkert tilpas. Du skal nok finde den rette hylde et sted 🙂

  • Anonym, Pige, 19 år

Hej sødeste❤️
Jeg er 18 år, går i 2.g og har det nøjagtig ligesom dig. Jeg rigtig ked af det, og jeg glad for at du skriver ind og åbner op om de her ting, for så føler man sig ikke så alene i at være alene 🙂
Du kunne eventuelt tale med din studievejleder eller teamlærer❤️ At have det svært socialt på gym er faktisk mere hyppigt end man går og tror. Ofte taler voksne altid om hvor fed gymnasietiden er, men desværre er det ikke alle som har det lige godt på gym 🙁 og det er sørgeligt, men vid at du ikke er alene og at alle problemer er forgængelige. En dag vil denne svære tid også være slut :)❤️

  • Mig❤️, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat