Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Homo og lyst til sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig, jeg kan godt forstå at du er nervøs over at fortælle din forældre og din ven at du homo/ er forelsket i din ven. Men det er ret naturligt at være homo. Men du kan da snak med din forældre om det. Det bliver ikke sur eller ked af det tænker bar det vil vær chokeret i starten men det vænner sig til det og det kommer til at støtte dig. Aldrig glem at din forældre er her for dig. Det elsker dig virkelig meget. Men det med din ven at du er forelsket i ham. Du kan da lige spørg ham om han er til piger (uden at fortælle ham at du forelsket i ham) så ved du om han er til dreng eller pige. Vis han er til drenge så kan du fortælle ham det. Men det med at du vil have sex med ham er da fint men husk at spørg uden og gør noget forkert!! Men mit mening er at du burde vente med at have sex da du for ung til det. Jeg har prøvet og have sex som 11 årige med en pige self, det endte galt tilsidst: men vent med det der sex osv

  • M, Dreng, 14 år

Jeg har det på præcis samme måde og vil også gerne selv have sex
og er også 13 og er bøsse
tillykke med fødselsdagen

  • M, Dreng, 13 år

Hej x det er godt at du skiver!!!❤️ jeg syndes at du skal give dig selv tid til at tænke over om du skal sige det til ham, hvis du ender med at sige det, så uanset hvad han siger som gør dig ked af det så ignorere ham bare for du skal have lov til at sige din mening❤️❤️❤️ jeg håber det hjalp

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat