Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er hår et problem?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 16 år.
Jeg syntes at det e lige meget om men har hår eller ej over det hele bare den dreng er sød og rar.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hvor er det dejligt, at du har fundet en pige du er så glad og tryg ved.

Du spørg ind til, om meget kropsbehåring er et problem når du er intim med din kæreste. Det er svært at sige, da nogle syntes meget hår er vildt attraktivt, imens andre foretrækker mindre hår. Men at det bliver et problem, tænker jeg ikke.

Du skriver i elsker hindanden højt, og at du føler dig helt rolig ved hende. Derfor tror jeg ikke, at det betyder så meget for hende, om du har lidt eller meget hår på kroppen.
Hvis håret går dig meget på, kunne du også studse det hist og her.
Men helt overordnet så tror jeg bare din kæreste syntes, at du er dejlig som du er, og det vil lidt hår nok ikke ændre på. 😊

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej!
Det er forskelligt fra pige til pige, min veninde feks. hun er ikke så glad for kropsbehåring, og min mening er at jeg sådan set er ligeglad.
Jeg synes du skal tage snakken med hende, og spørge hende. Så skal du ikke gå og bekymre dig 😊

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat