Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Synes drenge ikke jeg er flot?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det skal du ikke gå og tænke på på den måde. Din skønhed kan ikke måles i hvor mange drenge du har hørt er vilde med dig! Og det er vitterligt spild af liv at gå i det tankemønster. Det er selvfølgeligt normalt på et tidspunkt at tænke over, om man egentligt er smuk, men det må ikke blive på en måde hvor udgangspunktet er negative tanker baseret på hvor meget sladder du hører om drenge der kan lide piger.

I øvrigt handler det med at blive forelsket i nogen jo også utroligt meget om en personlighed, en vibe, en kemi, et fællesskab i interesser og holdninger, etc. Måske er du en stensikker 10’er med en anden vibe end de andre piger? Man kan ikke vide det, men man kan leve sit liv og tænke på de dejlige ting man laver med sin familie og venner i stedet for at tænke på om nogle fucking drenge synes man er pæn

  • Pæn(?) dreng, Dreng, 21 år

Hej dreng på 20 år. Jeg syntes at du skal prøve at snakke med nogle, for selvfølgelig er du god nok. Jeg ved godt at jeg kun er 11, men der er stadig mange der er kærester, i min klasse. Og der er aldrig nogen der i hele mit liv, har kunnet lide mig på den måde, eller spurgt mig om kærester, jeg ved godt, at man jo ikke er sådan rigtige kærester, når man er 11 år. Men jeg syntes at du skal snakke med nogen om det, og der er en pige der ude, som ville kunne lide dig, det er jeg sikker på. (Du kunne jo prøve tinder, hvis du har lyst.)

Knus Pige

  • G, Pige, 11 år

Er helt enig, med pigen på 10 år, hun har helt ret.
Og du er jo kun 14, så du har masser år endnu, min mor fik også sin første, rigtige kæreste, da hun var 14-15 år. Og jeg kender mange, som er 14, og de har ikke haft en rigtig kæreste endnu.

Knus pige

  • g, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat