Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Selvværd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

En ting er at fokusere på sig selv før man fokuserer på andre. Man bliver 10 gange smukkere når man har det godt.
Noget jeg har gjort er at jeg har gået rundt i lidt tøj eller helt nøgen (på mit værelse, ikke i offentligheden haha) og kigget mig i spejlet. Det er sygt hårdt i starten. Man står bare et par minutter og hader sig selv. Men når man gør det ofte, så til sidst vil man begynde at acceptere sig selv. Man lærer at leve med sin krop når man ser på den hver dag.

Accept er nøglen til glæde. Vær sød mod dig selv og omgiv dig med folk som gør dig glad og selvsikker. Hold dig fra mennesker som går for meget op i udseende. De fortjener ikke din tid og energi. Husk på at skønhedsidealer ændre sig konstant og det er meningsløst at jagte den perfekte drømmekrop. Overvej hvorfor det er vigtigt for dig at være smuk. Når vi alle er døde kommer skønhed ikke til at betyde noget. Så lev livet og elsk dig selv mens du har chancen <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej
Jeg har også før døjet med lavt selvværd men jeg plejer at sige til mig selv: fuck dem, hvis de tænker noget grimt om mig, det er deres problem ikke mit, jeg ved at jeg ser gorgeous ud. Og hvis de ikke synes det er de nogle fucking IDIOTER og ikke mig der er noget galt med.♡♡

  • Håber jeg er en hjælp, Pige, 14 år

du ved det sikkert godt, men når man sådan er i den alder, kan man få en masse tanker om sig selv, og selvom dine veninder ikke snakker om det, kan de sikkert også føle sig grim, og syntes at du ser godt ud.
bare husk at du virkelig ikke er den eneste, nogen af dine venner har det sikkert præcis på samme måde som dig, de snakker bare ikke om det.
der er ikke nogen måde at se rigtig og forkert ud, og det er bare en fase.
håber at du får det bedre<33

  • anonym pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat