Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Masse vaping

Alle mine venner vaper hele tiden

og de kan vape og til fire vapes ad gangen,

de vil have at jeg også skal vape

Men min mor siger det er usundt

og bliver sur når jeg kommer hjem

og lugter af røg

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har gået igennem det samme med en veninde men jeg “vapede” også der altså hvids hun havde den framme smagte jeg en helt masse gange. Jeg syntes du skal prøve og finde nogle nye venner som ikke vaper, ogg for gudsskyld lad værd med og vape jeg har være afhænglig og det er sværdet og komme af med og være afhængelig 🩷

  • A, Pige, 16 år

Jeg kan forklere hvorfor du ikke skal starte på at vape i Fortnite terms. Lad os sige du lander et sted på mappet men du hænger ud med dine venner i stedet for at samle gode våben op, når i så kommer til de sidste par cirkler har du næsten intet, måske en grå AR,og du dør. Hvis du stedet brugte tiden på ikke at vapr og samle våben ville du vinde og ikke dø tidligt.

  • $-$, Dreng, 15 år

Hej Jeg forstår 100% godt dit dilemma har selv prøvet det hvis du har lyst til at vape skal du bare gøre det selvom det er sundhedsskadeligt men det er der så meget der er men du skal ikke vape bare fordi dine venner gør du skal ikke føle dig presset så må du bare sige til jeg har altså ikke lyst og hvis de ikke gider dig pga det er de ikke værd at samle på så de ikke rigtige venner!

  • Pige 18 år, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat