Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg opgive at gå i stramt tøj?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Skal jeg bare sige min egen mening
Nu gør jeg det ihvertfald
Jeg vil selv sige at Bare lade være med at tænke over det jeg er sikker på at du er pæn eller smuk men måske kig lige på dig når du vender ryggen til dig lige snart du kigger så kigger på de andre piger

  • Mig, Pige, 12 år

Hej girl.
Jeg har personligt meget store hofter osv. Jeg hader at gå i stramt tøj, fordi jeg føler mig usikker. Jeg misunder piger med din kropstype, så jeg synes bestemt at du bare skal gå i det du bedst kan lide💗 Og tro mig drenge er ligeglad med en lille eller stor røv, de elsker den uanset hvad, kan jeg sige fra erfaring. De siger kun sådan noget til deres venner for at være seje “ej se hende der med den store røv” men de ærligt ligeglade. Det er bare en fase drenge går igennem, de kommer ud af den.

  • S, Pige, 15 år

Jeg oplever også at drenge er ekstremt røvfikserede. Det er det første de går til når man skal være sammen med en. men jeg føler nu de er lidt ligeglade om røven er stor eller lille, bare de må gå til den. Så jeg synes nu ikke du skal skjule din i løst tøj. Gå du bare i stramme bukser, drengene skal nok kigge!

  • anonym pige, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat