Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Utroligt grimme bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

De fleste har ikke stive nipples 100% af tiden. Det er oftest når man fryser eller rører ved dem. I sidste ende er bryster bare bryster, og de er alle sammen forskellige ligesom alt andet. Måske lidt tmi, men du kunne altid kigge på internettet for at se hvor forskellige folk er. Tænker heller ikke at du har pigerne hængende fremme og frit hele tiden, så der er sikkert ikke engang nogen udover dig der har tænkt over det.

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej høj pige på 15 år. som pige på 18 også siger er det bare bryster, og ikke noget du behøver at være meget bevidst omkring. Men hvis du syntes det er et meget stort problem kan du jo prøve en BH med polstring. Og husk hvis der er nogen der siger noget grimt, så er det DEM der har et seriøst problem IKKE DIG<3<3

  • håber jeg er en hjælp., Pige, 14 år

Hej søde pige på 15.
Jeg har også været meget usikker på mine bryster, mit venstre er nærmest trekantet mens mit højre er helt rundt. Da min kæreste skulle se dem første gang, var jeg meganervøs for, hvad han ville sige og at han måske ikke ville synes om dem. Men ikke en eneste gang i de to år vi har været sammen, har han sagt noget som helst om mine brysters udseende. Helt generelt tror jeg egentlig også, drengene er ret ligeglade. Så jeg vil sige, at du er smuk som du er og som pigen på 14 skriver, så er det de andre, der har et problem, hvis de siger noget grimt om dine bryster.
Håber jeg kunne hjælpe!

  • 3.g pigen, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat