Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

G-streng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Lad vær at have noget ubehageligt på der får dig til at føle dig nøgen. Der er ingen der dømmer dig for at have normale underbukser på. Det er vigtigere at have det godt i sit tøj end at se godt ud.

  • kat, kattemis, 14 år

Hey! Jeg forstår dig godt i forhold til det der med ubehageligt tøj. Hvis du synes dine g-strenge er ubehagelige, og du føler dig nøgen i dem overfor de andre piger i omklædningsrummet, kunne du måske prøve ikke at gå i skole med dem. For der skal man jo have dem på i 6-7 timer.
Og det er ikke særligt rart hvis de er ubehagelige at have på.

Så hvis du gerne vil ‘øve dig’ i at have dem på, kan du bare have dem på når du er derhjemme. Så kan du også skifte dem når du har løst hvis det bliver for irriterende. Men det er jo altid også okay at have normale underbukser på. Du skal overhovedet ikke føle dig presset til at have dem på. Hvis du ikke kan holde det ud så bare tag normale underbukser på. Man kan godt finde en masse forskellige slags underbukser, som er behagelige og hvor man stadig kan føle sig flot. Bare slap af, og hav dem ikke på i for lang tid hvis de er for ubehagelige.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat