Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hate på nettet

Jeg for meget hate på nettet

og fra andre ældre teenagers

jeg er kun en pre-teenager

så jeg bliver trist over det

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Lad være med at være på nettet helt.

Jeg gjorde det er det var virkelig fantastisk.

  • Anonym

Det er virkelig bare noget du skal innorere. jeg kan love dig for at de kun gør det fordi at de kan se at de påvirker dig. du må selvfølgelig gerne være på internettet, men lad vær med at svar tilbage på de ting de skriver. hvordan skulle de overhoved vide de ting uden at kende dig rigtigt?

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej Pige 11 år jeg har også fået meget hate fordi jeg er ordblind men jeg blocket bare dem som sagde/skrav det prøv det.

  • Dreng 13 år, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat