Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil i Beder form

Hej Børnetelefon.

Jeg en dreng der spiller næsten 24/7

og jeg ikke en af de stærkeste.

Føler virkelig jeg vil ned og træne

men ved ikke hvor jeg skal starte

og vil det blive for hårdt

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng, du kan evt. Starte med at gå en tur, hver torsdag fx. Eller Starte til fodbold eller sluk skærmen efter 2 timer, også gå en tur❤️ du er fucking sej!

Fysisk styrke er ikke alt, mental styrke er fx. Også en god ting…

  • Mig, der gerne vil hjælpe, Pige, 12 år

Hejsa
Jeg går til træning nede i et træning center der hedder loop ved ikk om du kender det men der kan både børn og voksne gå❤️
Der er hold træning men man kan også selv vælge hvornår man vil træne fx jeg har det bedst med at træne når jeg vil med god musik i ørene men man kan melde sig til hold det kunne være en god mulighed✨Men bare du passer på dig selv altså at du starter lidt stille op også opbygger så du tar step for step🫶🏽Hvis du har nogle venner som også vil træne så kan i fx træne sammen jeg træner også nogle gange med en veninde det er også ret fedt for vi motivere hindanden hvilket også er godt❤️Men start stille ud fx gå en lang tur dagligt også opbyg derfra✨
Held og Lykke💗

  • ✨✨✨, Pige, 12 år

Du skal bare sige fuck it og gå ned og træne eller løbe en tur. Det bliver hårdt, men det bliver eller ikke mindre hårdt. Men livet er surt

  • P, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat