Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mobbet på nettet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 9 år.
Du kan gå på youtube og se hvordan man gør.
Jeg spiller også fortnight og jeg kan heller ikke altid finde ud af det – jeg kan ikke add en væg, jeg tænker ikke så meget over det. Du behøver ikke være vildt god. Du kan øve dig. Du kan også sige til vennerne at det ikke er ok i holder mig udenfor.

  • Anonym, 12 år

Det lyder som en god ide det prøver jeg men skal jeg så se sådan nogle som judex og goldenj??

  • Drengen på 9, Dreng, 9 år

Hej da jeg var i din alder var jeg heller ikke så god til fortnite. Så blev jeg ældre og spillede for exempel battlefield 1 og 5 og nu vis jeg spiller fortnite med mine venner er jeg bedre end jeg var for 4 år siden. Så jeg tror at der er 2 muligheder du kan øve dig helt vildt eller spille andre spil?
Mvh dreng på 13

  • Dreng på 13, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat