Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er det mærkelig?

er det mærkelig

at kunne lide en videospil karakter

på en kæreste måde?

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

kære dreng på 11 år.
det er slet ikke mærkeligt! spil er begyndt at blive meget menneskelige og sådan er det bare. der er aldrig noget der er mærkeligt og det skal man huske!

  • mig, Pige, 18 år

Som pige på 18 skriver er det helt normalt. De gør karakterne mere og mere pæne og virklige. Men du skal bare huske at det ikke er virkelig men en spil karakter.
Mvh dreng på 13

  • Dreng på 13, Dreng, 13 år

Kære dreng på 11
Det er overhovedet ikke pinligt at kunne lige en karakter i et spil du spiller. Jeg kender mange der godt kan lide karakter i et spil de spiller. Som en pige på 12 har jeg også prøvet at have et crush på en i et spil.

Du er overhoved ikke alene her.
Mvh pige på 12.

  • Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat