Brev

lækker LoL karakter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Karakterer i videospil er lavet til at være attraktive så det er bestemt ikke unormalt at du føler dig tiltrukket af karakteren! Jeg tvivler på at du oprigtigt har romantiske følelser for karakteren, men at du måske bare synes det er spændende at være tiltrukket af hende? Et ærligt råd til, hvordan du undgår drillerierne, er at du ikke snakker så meget om hvad du føler for karakteren? Hvis du er lidt i tvivl om hvad du overhovedet føler, bliver de andre nok bare endnu mere forvirret, hvilket fører til at de driller dig. Prøv at holde det lidt for dig selv. Men du skal ikke skamme dig iver at være tiltrukket af hende! Jeg er sikker på at størstedelen der spiller LoL har haft et “crush” på hende:)

Håber mit svar kan bruges til noget.

  • Anonym, Pige, 18 år

League of Legends karakter er bare mega attraktive. Så jeg vil sige at det er helt normalt. ;D

  • Vi, Pige, 15 år

det er helt ok også sig til dine venner at det er mega træls så stopper de nok trust me.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat