Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min brors bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tænker ikke at din bror er overprotective, han vil helt simpelt bare beholde sin ven, og det kan du nok være nødt til at respektere.

Tænk hvis din veninde skulle overnatte hos dig, men for at sove med din bror, det er ikke en fed tanke.

Så i denne situation, også selvom du er dybt forelsket, må du acceptere at han ikke er den rette. Du er desuden mega ung, så der skal nok komme andre drenge du kan få et forhold med.

Hvis du vælger at forfølge dine følelser, kan det have konsekvenser for dit forhold til din bror. Tænk grundigt over, om det er det værd.

  • ., Dreng, 15 år

Hej pige på 14.
Jeg kan godt sætte mig ind i dit dilemma, men jeg synes at du skal gøre det DU synes der er det rigtige. Hvis du rigtig godt kan lide ham, så synes jeg da, at du skulle prøve at snakke med din bror, altså at han ikke skal have ham for sig selv, men også at du kunne få ham lidt, hvis det kunne være en ide. Du er også ALTID velkommen til at ringe/SMS/chatte herind på børnetelefonen.

Det var mit råd fra mig til dig :), håber det kan bruges :).

  • M

Hej.
Det svært at finde rundt på op og ned, når man er forelsket. Du nævner, at han er din brors ven, og din bror er overprotective. Der kan umiddelbart være 2 grunde, til hans opførsel.
Den ene er, at han faktisk bare prøver at beskytte dig. Som du selv nævner, er der mange af dine veninder der opfatter ham som en skidt fyr, at hænge ud med. Da din bror og vennen, er gode venner, kender din bror sikkert også til den dårlige side af ham, og derfor prøver han at beskytte dig fra ham. Selvom han virker sød, når han er på besøg, skal man også tænke over, at når er på besøg i andres huse, opfører man sig altid bedre.
Den anden grund til at han er overprotective, er at din bror ikke bryder sig om, at dig og vennens forhold. Han er sikkert bange for at miste sin ven.

Når man er forelsket bliver man oftest blind, for alle fejlene og ser kun det gode i personen. Jeg synes ikke det lyder som en god ide med brors ven.
Du er 14 år, der er mange drenge i vente!:)

  • K, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat