Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Online kæreste

Hej

Jeg har en online kæreste,

har nok været kærester med ham i 3 måneder.

Han er begyndt på at skrive

om jeg vil kysse med ham i virkeligheden

og at vi skal mødes, men ved ikke helt

alså han er mega sød og alt det,

men er det dumt at havde en online kæreste eller?

Bliver lidt drillet med det, pls hjælp mig:)

Mvh en pige

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Du burde spørge han om han kan sende billed af sig selv hvis du ik har set ham før. Og så burde du fortælle sine forældre om ham og så kunne din mor eller far køre dig hen til ham så dine forældre også kunne se ham 🙂

  • Hende pigen, Pige, 13 år

Hejsa, tag en snak med dine forældre eller lærer eller veninde, eller en helt fjerede du stoler på. Det vigtigste er bare at du er tryk. Men du skal også passe på da det kan være farligt at møde op med “fremmede” som man ikk har mødt før🫶🏼

  • Svend, Pige, 11 år

Hejsa.

Jeg har mødt min kæreste online – altså ikke på en datingapp, men vi startede op lidt ala noget af det som du beskriver her. Det er rigtigt rart, at have en som man føler sig tryg ved, men du er i tvivl om du skal mødes med ham? Jeg forstår det godt, det er rigtigt svært, at bedømme ud fra det online. Vi var også selv meget nervøse for det, mest også, forid, at vi har noget langdistance nu. Du skal huske, at du selv træffer dine valg i dit liv og slet ikke skal lytte på dem der driller dig. De er ikke det værd – og er helt sikkert bare jaloux på dig.

Jeg synes, at du skal snakke med dine forældre omrking, at mødes med ham. Også så de er inde i, hvad der sker. Jeg synes, at det er vigtigt, at de ved det, når du har den alder som du har. Især, når det er en fremmede som du aldrig rigtigt har mødt før.

Men føler du dig klar og får god for den, så synes jeg virkeligt at du skal springe ud i det. Held og lykke med det hele.

Mvh. S

  • S, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat