Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ka man elske nogen for meget?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal nyde din kærlighed og jeres forhold mens du kan. Når i så ikke dur mere så kan du komme videre og møde nye mennesker. Jeg vil godt vædde på at du en dag møder en ny du kommer til at elske lige så meget måske mere. Men lige nu er du bare forelsket og kan nyde det indtil den måske er ovre (de fleste forhold i den alder ender en dag) men det er også fint. Måske slår i op en dag og så kan i begge to se tilbage på et dejligt forhold som i lærte noget af og move on i jeres liv. Evt stadig venner?

  • Anonym, Pige, 15 år

Man kan godt holde fast i et forhold selvom man måske skal på to forskellig efterskoler jeg havde en kæreste fra min folkeskole mit første år på efterskole og jeg synes ikke det var særlig svært at holde fast i forholdet man kan jo skaktens lave en aftale med sin kæreste om hvad man kan gøre for at holde fast i forholdet min kæreste og jeg havde en aftale om at vi hver torsdag ringet sammen i 15 minutter og en gang om måneden satte en lørdag af til at mødes når jeg var hjemme på weekend det handler om om man begge ti er villige til at give det en chance jeg ved godt at det er noget helt andet end at ses dagligt og i har heller ikke været sammen i lang tid endnu og svæver måske stadig på en lyserød sky men det er muligt hvis man virkelig vil hvis i føler det ikke holder håber jeg i bliver ved med at være venner min x var i vært tilfælde mega vigtig for mig da der var en f***boy som fik mig til at blive vild med ham der er det rart at have en god drengeven evt tidligere kæreste

  • H, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat