Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nervøs omkring piger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa dreng på 14.
Jeg havde det præcis som dig for et år siden. Jeg kunne ikke tale med piger, og vil blive genert ved bare den mindste interaktion men en pige, om hun var lækker eller ej. Når de så talte til mig, prøvet jeg hurtigst muligt at svarer igen og afslutte samtalen.

Men en dag faldt jeg over en tiktok, der forklarede præcis dette problem og hvordan han løste det – han havde så et gratis fællesskab på en hjemmeside der hed skool. Hvor folk med samme problem udvekslede erfaringer og deres forbedringer. Skaberen af fællesskabet, han havde selv lagt ‘worksheets’ op hvor der var forskellige skabeloner, for mål man skulle sætte sig selv, fx. tale med 10 fremmede i dag, og ideer til hvordan, fx. spørger en fremmed i metroen hvor deres jakke er fra, og small talk kort med dem.
Jeg brugte selv mange af de metoder, og startede faktisk med at komme ud af min ‘komfortzone’ og spørge fremmed drenge på min alder, indtil hvor deres tøj var fra osv, derfra blev jeg mere selvsikker.

  • M, Dreng, 15 år

Hej.
det er helt normalt at have det på den måde som du har. Jeg kan godt forstå at det er irretende, men du kan sagtens prøve at spørge, alt skal nok gå godt. Hvis det bliver et nej, er det ikke fordi at du har gjort nået forkert, tværtimod. Jeg er sikker på at du godt kan. Pigerne ville ikke grine af dig, det tror jeg ikke, du er som du er. Jeg synes at du skal prøve at give det et skud hvis du vil. Håber jeg kan hjælpe 🙂

  • M, Dreng, 15 år

Os piger et mindst lige så nervøse som dig – de vil sikkert elske, hvis du startede en samtale, da en del har det ligesom dig og ikke tør tage første skridt. 😉

Kh

  • K, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat