Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

har det svært

jeg føler mine førældre skændes alt for meget

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej du.
Jeg kan sagtens forstå, at du bliver ked af, når dine forældre skændes. Jeg kan forestille mig, at det skaber en utryg stemning, som ikke er rar. Nogle gange kan det føles som om, at luften er forurenet, og at man ikke kan få luft.
Derfor synes jeg det ville være en god ide, hvis du snakkede med nogle om det. Det kunne fx være en klasselærer. Hvis du har mod på det, kan du jo også sige til dine forældre, at du er bevist, om hvad der foregår, og at det gør dig ked af det. Husk endelig også, at det ALDRIG er dit ansvar som barn derhjemme, at der er god stemning. Det er dine forældres. Og husk også at det ikke er din skyld.
Håber det kunne hjælpe.
Knus

  • S, Pige, 18 år

Forældre er håbløse.
Din situation er den værste jeg hader at få at vide de forstår mig pga. jeg tænker gør de nu alligevel det? Og svaret er nej. Vær gang jeg snakker med nogen er det ubehageligt svært, men det hjælper følelsen af at holde noget tæt til sig og ikke kunne fortælle det er ubehageligt. Det er vigtigt at tænke på sig selv så snak med en du ved vil lytte(en tæt ven evt.), men også en professionel ellers klarer man det ikke vis man ænder med at holde det til sig selv.

  • A, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat