Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan venner?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år.
Jeg kan godt forstå hvordan du føler siden jeg har følt mig meget det samme. Jeg er dog lidt yngre end dig men jeg har også haft ensomheds problemer. Har du en af deres numre? Hvis ja, så kunne du da starte en samtale med fx. “Har vi lektier for til i morgen?” Og så føre den der fra. Hvis ikke syntes jeg det ville være en god idé at snakke med dine forældre om det😊💕

  • N💕, Pige, 12 år

Hejsa. Jeg forstår dig 100% det med venner er så mega svært nogle gange! Syntes selv det er mega svært at få tætte venner og bare generelt være sammen med andre folk udenfor skolen. Men det bedste du kan gøre er at være dig selv. Man behøves ikke altid at være mega fremhævende for at få tætte venner. Hvis du bare er udadvendt og viser den bedste side af dig, så skal de mennesker som vil dig det godt, de skal nok komme<3

Hellere have venner som vil være sammen med en for den man er, i stedet for at prøve på at være en man ikke er og så få en masse falske venner.

Du mega sej husk det<3 knus 14 årig pige

  • V🫶🏼, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat