Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kender det godt det med at blive “valgt fra”. Jeg synes slet ikke det ville virke mærkeligt at spørge om du må være med. Hvis du vil skrive mere med dem, kan du bare prøve at skrive Hej eller gå ind på noget der skete mens i var i skole… Hvis de ligefrem ignorerer dig med vilje så er det dem der skal arbejde på noget 🙂 Hvis du er bange for at være alene i sommerferien, så er det ikke unormalt bare at ringe og spørge om at være sammen.

Ps. Hvis det her ikke virker for DIG så bare lad være at følge det.

  • ..., Pige, 11 år

Jeg havde meget denne her følelse engang, så mit råd ville være at du rækker ud til nogle af dine venner. Måske en af dine bedste venner, eller måske kan du prøve at snakke med nogle af dem du kender lidt mindre (hvis nu du har lyst eller hvis de har de samme interesser). For mig hjalp det virkelig at finde nogle med de samme interesser eller nogen du har noget tilfældes med. Ellers ville dine venner nok blive glade hvis du skrev til dem om du havde lyst til at gå ud og spise eller gå ud og shoppe, i kan også være hjemme hos en af jer.

  • anonym, Pige, 13 år

Hej pige på 14.
Det er aldrig rart at have det på den måde som du har det, men måske kan det hjælpe at snakke med nogle, det kunne måske være en lærer eller bare dine forældre, det plejer ofte at hjælpe. Jeg synes at du skal prøve at spørge din ven/veninde om en aftale hvor i kunne være sammen, og holde venskabet kørende, hvis det kunne være en ide? Du kan jo også bare skrive “hej” eller hvad du synes der ville være bedst at skrive.

Håber du kan bruge min hjælp. Kh pige på 13 år.

  • M, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat