Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Natterend?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Er fjorten
Natte rend er pisse sjovt, men det synes lærerene aldrig.
Natterend er hvor man render væk i natten og måske en flok piger går ind i et værelse og hygger sig. Man kan også gå udenfor og hygge sig. Det er sjovt og man får et sus af at man næsten bliver taget i det.
Man må jo ikke gå ind i andres værelser eller være udenfor om natten.

Men det er ik sjovt når man får en besked sendt hjem

  • Anonym, 14 år

Hej
Det ikke et dumt spørgsmål, da det er egentlig ret relevant når man skal på efterskole.

Natterend har intet med seksualitet at gøre, men som ordet siger. Er det hvor man render rundt på skole og hygger, både inde og ude areal om natten hvor man egentlig burde være på værelset og sove.
– men egentlig har alle efterskole den regl med, at man ikke må lave natterend. Da der kan ske så mange ting, hvor der er mindst bemanding på.

Det er forskelligt fra efterskole til efterskole , hvad der sker hvis man bliver busted I natterend. Samt hvor grelt natterenden har været.
– på den efterskole jeg gik på, havde de den holdning at en samtale er vejen frem. Uanset hvad man havde lavet, også i forhold til natterend. Der var 3 natterend på min efterskole, og dem der blev busted fik en samtale. Og dem som blev busted I at lave mere. Blev sendt hjem i 4-5dage, kom op på skolen søndag aften sammen med ens forældre. Hvor man havde skrevet et brev til rektor og vicerektore, om hvorvidt de kunne stole på en at man ikke vil gøre det igen eller ligende ting. Derefter skulle de bestemme, om eleven skulle forstår eller ej.

Men det som sagt meget forskelliget fra skole til skole – dog vil jeg anbefale dig at lade være. Eller i hvertfald kun gøre det 1-2 gange, som forgår ret rolig. Da du kan risikere dit efterskole ophold på det. For lærerne kan godt se igennem fingerene de første par gang, især når det foregår stiller og rolig. Da de udmærket godt ved, det høre lidt til efterskole. Men efter 2 gang, vil de stram op.

Vh C

  • C, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat