Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kæretser på efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg vil på ingen måde tage modet fra dig, der er jo helt sikkert også forskel på folk. Men inden det her skoleår havde jeg også en kæreste. Jeg skulle på én efterskole og han skulle på en anden. Vi var også opsat på at få det til at fungere, men det gik ikke. Vi var for sjældent hjemme på weekend samtidig, behovet for sexualitet var nok for stort og fristelserne på efterskolerne var for mange. Så da vi nærmede os jul slog vi op for vi havde begge to været utro flere gange. Men derfor kan det måske sagtens lykkes for andre.

  • Nu tidligere efterskolepige, Pige, 16 år

Hej søde
Det kan godt lykkes hvis i virkelig gerne vil før tog på efterskole havde jeg en kæreste og vi er stadig sammen den dag i dag men vi var heller ikke så intime sammen på gund af nogen fysiske udfordringer det vi gjorde var at aftale et bestemt tidspunkt mindst en gang om ugen hvor vi kunne tale i telefon sammen og det virket rigtig fint og så lavet vi også aftaler om at ses når jeg var hjemme i weekenden jeg vil også sige det er godt at du har en så loyal kæreste for det var også mig og min kærestes loyalitet som gjorde vi kunne holde det kørerne han tvivlet aldrig på om jeg nu var ham utro og jeg vidste også at han også kun havde mig en ting som hjalp mig på efterskolen til ikke at blive fristet af at måske få en ny kæreste var jeg ret hurtig breaket jeg har en kæreste der hjemme så holdt drengene sig overraskende nok fra mig det er vigtigt at i begge vil som det også lyder til men jeg vil forberede dig på at du måske de første uger kommer til at være den der skriver

  • Tror på jer, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat