Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ADHD

Kære børne tlf

jeg er en pige på tolv år

og jeg er ofte blevet spurgt om jeg har adhd

jeg har flere af symptomerne jeg vil self ikke selvdiagnose

men hvordan skal jeg sige det til mine forældre

at jeg gerne vil undersøges

eller hvad nu det er man skal nogen der kan hjælpe

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey søde
Jeg er selv blevet udret for ADD som er lidt det samme som ADHD bare uden h’et som står for hyperaktivitet altså det enorme energiniveau i har mine forælder havde lagt mærke til at jeg havde problemer med at koncentrer mig i længer tid om fx. lektier og havde læst en artikel om ADD og valgte at få mig udret jeg fik af vide jeg havde ADD jeg synes bare du skal sige til dine forælder at du tror su har ADHD men gerne vil udredes rigtigt i stedet for at tage test på nettet for de kan ikke give et 100% rigtigt svar hospitalet og lægerne/ psykologerne har udstyr som er meget mere sikket og bedere til at give et billede af mulig ADHD jeg er både blevet uret af en læge og en psykolog

  • H, Pige, 20 år

Hej
Jeg har en diagnose og det er ADHD men jeg synes det er VIGTIGT du fortæller det til dine forældre for då jeg gik i 0. Klasse kunne jeg mærke at jeg var anderledes end de andre og vi skulle vente i Ca 5 år før vi kunne se om jeg havde ADHD. men det er også smart at få det afvide i stedet for alle spørg. Jeg ved godt det er grænse overskridende men hvis du har det vil jeg anbefale din årgang og lærer ved det. Men hvis der er nogen der driller med det så gør som mig sug det til en voksen, fordi det bare IKKE okay at drille med. For msn kan jo ikke gøre for det

Hilsen
Mig❤️🩷🩵

  • J, Pige, 12 år

du skal bare sige det som det er

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat