Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tønker i over når man er ordblind?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige!
Jeg synes ikke man direkte lægger mærke til det og selv hvis man gør, det er intet du kan ændre! Og dem der siger noget grimt omkring det, er dem der burde tænker over det!
Du er fantastisk!<3

  • 💗💗💗, Pige, 16 år

Hey søde
Jeg er selv svagt ordblind og går i skole med nogen som er meget mere ordblinde end mig og største delen ligger jeg slet ikke mærke til er ordblinde i hverdagen og ville aldrig have gættet det hvis de ikke gik til ordblinde undervisning som der er på min skole jeg tror grunden til at hun skrev noget med ordblindhed er at det kan du ikke augmenter i mod for det er du og ved du hvad du er helt perfekt og det kan godt være ordblindhed er træls en gang i mellem men vi lære at kæmpe og er mere kreative end andre siger man

  • H, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat