Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil være dyrlæge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Stop med at presse dig selv. Du går i hvad 6-7?? Det altså ikke nu du skal presse dig selv.. Det først i gymnasiet. Folkeskolen betyder Intet. Hvis du skal på gym efter Så bare sørg for at være uddannelsesparate og hav et gennemsnit på over 5. Så kan du lægge vægt og fokus på dine Fag i gymnasiet.. Husk nu at der er andre måder at søge ind. F.eks. Kvote 2. Du tænker på kvote 1. Der Skal du have gennemsnittet, fagene bestået og den gymnasielle uddannelse. Kvote 2. Består af fagene bestået, den gymnasielle uddannelse, men mindre gennemsnit.

Dyreplæge kan du også søge ind på ved at få andre uddannelser først med lavere gennemsnits rate. Ik pres dig selv. Det ikke sundt. Find de nemmere løsninger, som kan guide dig videre…

Tal med din uddannelses vejleder på skolen og få hjælp fra ham/hende((:

Du kun 13 år.. Det slet ikke et problem. Jeg gik fra at have 6,5 i gennemsnit i 8 klasse til 8,4 i 9 klasse… Der sker meget på de år. Rolig nu.

Mvh. Anonym

  • Anonym, Pige, 16 år

Kære pige på 13 år,

Jeg er enig med overstående. Dog ville jeg tilføje, at man altid kan øve lidt matematik derhjemme – jeg har den regel, at man skal (hvis man har mulighed og gider… som sagt, intet pres, men det er altid en god tommelfingerregel!) lave mindst én opgave per. dag. Det er jo alligevel bedre end ingenting! Og så lærer man samtidig noget.

Mon ikke i har en lektiebog oppe i skolen, som du kan lave nogle opgaver fra? Du kan også altid rådgive dig hos din matematiklærer, da jeg er sikker på, at vedkommende meget gerne vil hjælpe med skolerelaterede ting/bekymringer.

Jeg håber, at du finder ud af noget! 6-7 klasse er nogle af de mest afslappende og sjove klassetrin i ens skolegang. Det er først i 8., at man rigtigt skal begynde at tænke på at forbedre sig. Alt andet er bare forberedning.

Så længe man virkelig vil noget, skal det nok gå som man ønsker!
Hilsen Solsikke

  • solsikke, Pige, 17 år

Slaaap af, seriøst nyd at du kun er 13 og ikke skal tænke på fremtiden endnu… igen fatter har af den matematik man lærer i 6-7 alligevel. Hvis du så alligevel vil tænke over ting 4000 år ude i fremtiden så bare tænk på at
DU KAN HVAD DU VIL..
Seriøst, jeg fattede har af matematik i 6-7 men nu går jeg i 9. Og får 12 i det nu fordi jeg tog mig sammen og satte mig ind i det..

lad det ligge og vent og se. Nyd at du ikek skal bekymre dig endnu og hvis du virkelig vil så start på et eller andet matematik kursus så skal det hele nok gå.

Du ender en dag det helt rigtige sted <3

  • Anynom, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat