Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Arbejde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa!
Jeg er 17 år selv og har allerede arbejdet i et supermarked. Jeg valgte at sige op grundet arbejdsmiljøet var dårligt. Hver gang jeg skulle på arbejde fik jeg ondt i maven og til tider kunne jeg få det dårligt af at tænke over en kommende vagt. Derfor sagde jeg op og fik et nyt job. Det lyder nemmere sagt end gjordt men det var det rigtige for mig. Nu tænker jeg ikke så meget over mine vagter og dem jeg arbejder med er jeg gået hen og blevet venner med.
Med det sagt skal de siges at man altid vil være nervøs i det første stykke tid efter man har fået et nyt arbejde. Man skal lige finde rutinen og lære alle at kende ordentligt.

Med det sagt siger du at du ikke må grundet dine forældre. Nu ved jeg ikke hvor lang tid du har arbejde i der men jeg vil sige hvis det ikke bliver bedre skal du væk. Det ikke sundt at være eller arbejde i sådant et miljø. Du må forklare dine forældre at det påvirker dig negativt og det gør dig ked af at arbejde der. Du kan sige du finder et andet job inden du siger op.

Jeg håber virkelig du finder ud af noget det ikke sjovt at arbejde et sted hvor man er føler sig presset eller dårlig.

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg har det på nøjagtig samme måde. Fx i dag. Jeg er ungarbejder i Rema 1000 og jeg græd, ligesom dig, før i to time i træk, før jeg skulle på arbejde. Jeg er nu kommer hjem og har allerede grædt igen.
Jeg ved heller ikke helt hvad jeg skal gøre, men du skal vide du langt fra er alene med st have det såen!❤️

  • Anonym!, 15 år

Jeg synes du burde snakke med dine forældre om hvordan det går.
Selvfølgelig skal arbejdet have en chance, men jeg synes ikke det er god behandling fra chefens side. Jeg synes du burde sige op, men snak lige med dine forældre først, så kan der måske blive gjort noget ved det 🙂

  • Personen uden personlighed, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat