Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Arbejde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey søde
Jeg vil ikke mene du behøver at arbejde da jeg godt ved at gym kan være ret hårdt med mange lektier, afleveringer osv. og det er noget du fokuser på jeg har næsten heller aldrig haft et arbejde jeg har kun været avisbud i en måned men ikke andet og det er ikke noget der har haft konskvenser for mig værken ift. praktik som er en stor del af min skole eller når jeg har søgt et frivilligt job det vigtigste tror jeg er at du kan følge med i hvad der sker i dit liv og du skal gøre det der føles rigtigt og hvis du vil have et fritidsjob skal du huske vælge et som kan passe ind i din hverdag

  • H, Pige, 20 år

Hej du

Jeg er selv 18 år og går på gym. Jeg arbejder som tjener på et vildt fantastisk sted, hvor der er styr på tingene. Jeg synes det er sindsygt fedt at være på arbejde, fordi man møder andre mennesker som er et andet sted i livet og hvis de også er glade for arbejdet så går man bare og hygger, selvom der kan være vildt travlt. Derudover spiller jeg fodbold, hvilket gør jeg ikke har voldsomt meget tid til arbejde, så derfor skal man priotere. Jeg synes på ingen måde det er et krav, at du skal have et job, men jeg synes selv det giver en god følelse at tjene sine egne penge (god løn over 18) men også vildt meget erfaring og det med at møde trælse og gode kollegaer.
– jeg synes du skal prøve bare fordi det er rart at få erfaring. Men det er helt i orden at vente. Hvis du ansøger et sted, så tjek lige op på at det er et godt sted.

Håber det hjalp <3

  • anonym, Pige, 18 år

Hej med dig!

Nu er jeg kun 15, men har haft en storesøster der stod i en lignende situation. Hun havde heller ikke noget arbejde da hun var 18. Hun syntes heller ikke hun var helt klar til det. Så du er på ingen måde den eneste!

Jeg tænker altså ikke det vil have nogen store konsekvenser for dig! For det vigtigste er jo at du er glad.

Jeg er ikke 100% sikker men næsten, jeg tænker da godt man stadig kan få et arbejde under sit sabbatår, det vil ikke give mening hvis man ikke kan…

Jeg håber mit svar hjælper en smule

Held og lykke!
De bedste hilsner
Pige 15 år

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat