Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Video: VEN HAR DET DÅRLIGT DERHJEMME!? Hjælp en ven

VEN HAR DET DÅRLIGT DERHJEMME!? Hjælp en ven

Hej BørneTelefonen!

Hjælp! Min ven har fortalt om episoder med sin far. Han siger, at hans far griber hårdt fat i ham, men jeg ved ikke, hvor alvorligt, det er. Engang tabte hans lillesøster et glas på gulvet, og så blev faren så vred, at han hængte hende op på en knage. Han råber også tit af dem.

Min ven siger, at det ikke sker så tit og at han også selv er uden om det nogen gange. Jeg har foreslået, at han siger det til en lærer, men det vil han ikke. Hans mor vil ikke have, at folk tror, at de er en dårlig familie.

… Jeg har lovet ham ikke at sige det til nogen, så jeg føler mig faktisk lidt som en forræder, men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

Hvad skal jeg gøre?

På BørneTelefonen får vi flere henvendelser fra børn og unge, som har en ven eller veninde, der ikke har det godt. Men hvad gør man egentligt, hvis man har en ven eller veninde, som ikke har det godt? Vi har samlet fire breve fra BørneTelefonens brevkasse, der alle sammen handler om en ven eller veninde, der ikke har det godt. Det her er én af dem! Hør brevet i videoen og vores råd til dig, der har en ven eller veninde, som har det svært derhjemme.

Hvis du gerne vil have mere hjælp, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Se hvordan vi kan hjælpe >>

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat