Få og giv råd om langsdistance forhold

Råd og gode idéer, hvis din kæreste bor langt væk

Når vi har en kæreste, der bor langt væk, kan vi nemt komme til at savne. Det kan føles svært at savne. Men der er heldigvis en masse gode måder til hvordan, du kan lære at savne og stadig have det godt.

Men hvordan lærer man, at have det sjovt, når ens kæreste bor langt væk? Og hvordan kan man holde gnisten i live?

Du kan her læse gode råd fra andre, om hvad der hjælper.

Pige, 13 år:

“Skriv eller ring sammen så tit som muligt.”

Del råd

Har du et godt råd?

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat