Facts og myter om kroppen

Vi hører tusindvis af gode råd og fakta om kroppen, sundhed, mad og bevægelse. Men hvor mange af rådene er faktisk facts, og hvor mange er myter?

Husk, at hvis du er nervøs eller i tvivl om din sundhed, så er det altid en god idé at tale med skolens sundhedsplejerske eller din læge.

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Men det kan være mærkeligt at forholde sig til, at kroppen ser anderledes ud, end den gjorde engang. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at det særligt er de sociale medier, som kan påvirke dem. Og fortællinger om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Heldigvis er vi ikke alle sammen ens, og der findes mange forskellige måder ens krop kan se ud på. Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat