Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Porno

Her kan du anmelde seksuelt overgrebsmateriale med børn under 18 år. Du kan læse mere uddybende om det her

Hvis du har set overgrebsmateriale med børn, er det en god ide at tale med nogen om det, fx en tillidsfuld voksen, en god ven eller ved at kontakte Børnetelefonen. Du kan kontakte Børnetelefonen ved at ringe eller skrive en sms til 116111 eller skrive til chatten eller brevkassen – se mere her 

Er du et barn, der gerne vil anmelde, hvad du har set, så er det bedst og ofte mest trygt at gøre det sammen med en voksen i dit netværk.

Grænseløst er lavet til dig, der ønsker at vide mere om seksuelle grænser. Måske har du svært ved at mærke dine egne seksuelle grænser. Måske er du i tvivl, om du har dig selv med i det, du gør? Måske du bevæger dig i nogle gråzoner?

På sitet kan du finde viden om seksuelle grænser. Du kan enten selv gå på opdagelse i bloggen, eller lade sitet hjælpe dig med at finde indhold ved at svare på nogle få spørgsmål i testen.

Hvis du har oplevet at din grænse er blevet overskredet, eller hvis du har oplevet at blive presset til at overskride din grænse, så er du ikke alene. Sitet hjælper dig videre til rådgivning og andre professionelle tilbud.

Reden Ung hjælper dig, hvis du oplever problemer i forbindelse med udveksling af intimitet og seksuelle ydelser (fx salg/udveksling af intime billeder, salg af sex, sugardating, byttesex og webcamsex). Du kan også få gode råd om online-dating, sextortion, grænseoverskridelser og stigmatisering.

Rådgivningen er anonym. Du kan ringe, chatte, og skrive til brevkassen – se her

Hvis du er over 18 år, kan du også møde fysisk op i en af Reden Ung’s fire afdelinger. Her kan du få rådgivning eller en uformel samtale – se her

 

Sexlinien er Danmarks største informations- og rådgivningsportal for unge om sex, køn og krop. Her kan du læse og se film om fx prævention, følelser, seksualitet, graviditet, abort, onani, seksuelle rettigheder og sexsygdomme. Du kan også få gode råd om fx første gang, seksuelle grænser og samtykke. Eller få hjælp efter krænkelse, overgreb og hatecrime.

Du kan få gratis og anonym rådgivning ved at ringe, chatte eller skrive til brevkassen.

Hvis du har brug for få hurtig eller akut hjælp efter sex – se her

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat