Gruppechat til unge

Hvad er gruppechatten?

Gruppechatten er for alle mellem 15-25 år, der gerne vil tale med andre unge i en anonym gruppechat. Gruppechatten har altid et tema, og du kan deltage hvis temaerne, som dagens gruppechat tager op, er noget, der interesserer dig. Gruppechatten faciliteres af en rådgivningsfaglig uddannet facilitator.

Hvorfor skal jeg deltage?

Fordi du måske synes, at det er sygt svært at dele dine tanker om de udfordringer, som livet byder på, med folk, som du kender. Måske har du selv lidt svært ved at sætte ord på dine følelser og tanker, fordi du ikke rigtig har hørt andre tale om det før. Uanset hvad, kan det nogle gange være rigtig rart, at få nye perspektiver på sine tanker og følelser fra folk, man ikke kender. I gruppechatten får du mulighed for at høre, hvad andre unge tænker om fx ensomhed, kærestesorger og meget mere.

Når du har læst reglerne, kan du stille dig i kø til gruppechatten nedenfor.

Regler for gruppechatten

Det er ikke rådgivning

Gruppechatten er ikke rådgivning, men er et samtaletilbud. Det betyder at du kan tale med andre unge om dagens tema.

Hvis facilitatoren bliver bekymret for, hvordan du har det, vil facilitatoren forslå dig at få hjælp fra et relevant tilbud, i stedet for at deltage i gruppechatten.

Ingen personlige oplysninger

I gruppechatten er du anonym. Det betyder, at du ikke må dele personlige oplysninger med andre i gruppechatrummet.

Du er vigtig

I gruppechatten er det vigtigt, at alle får mulighed for at blive inddraget i samtalen. Facilitatoren vil derfor opfordre dig til at deltage aktivt.

Kom til tiden

Der er plads til 8 deltagere i hver gruppechat. Når chatrummet er fyldt op, vil det blive lukket. Deltagere lukkes ind via først-til-mølle princippet.

Giv plads til andre

Vi skal hjælpe hinanden med at skabe ligeværd i gruppechatrummet. Husk derfor at respektere og give plads til andre.

Gruppechatten holder pause

Vi er i gang med at bygge gruppechatten lidt om, så lige nu holder gruppechatten pause.

Husk, at du altid kan skrive til en rådgiver på BørneTelefonen, hvis du har brug for at tale med en, der lytter til dig.

Du kan også skrive til brevkassen eller bare gå på opdagelse i de mange breve fra andre unge i brevkassen.

Pssst!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat