Gruppechat til unge

Hvad er gruppechatten?

Gruppechatten er for alle mellem 15-25 år, der gerne vil tale med andre unge i en anonym gruppechat. Gruppechatten har altid et tema, og du kan deltage, hvis du synes, det er nice og hvis emnerne, som dagens gruppechat tager op, er noget, der interesserer dig. Gruppechatten faciliteres af en børnefagligt uddannet facilitator.

Hvorfor skal jeg deltage?

Fordi du måske synes, at det er sygt svært at dele dine tanker om de udfordringer, som livet byder på, med folk, som du kender. Måske har du selv lidt svært ved at sætte ord på dine følelser og tanker, fordi du ikke rigtig har hørt andre tale om det før. Uanset hvad, kan det nogle gange være rigtig rart, at få nye perspektiver på sine tanker og følelser fra folk, man ikke kender. I gruppechatten får du mulighed for at høre, hvad andre unge tænker om fx ensomhed, kærestesorger og meget mere.

Når du har læst reglerne, kan du stille dig i kø til gruppechatten nedenfor.

Regler for gruppechatten

Det er ikke rådgivning

Gruppechatten er et samtaletilbud, og tilbyder ikke rådgivning. Har du behov for rådgivning, vil facilitatoren hjælpe dig videre til et relevant tilbud.

Ingen personlige oplysninger

I gruppechatten er du anonym. Det betyder, at du ikke må dele personlige oplysninger med andre i gruppechatrummet.

Du er vigtig

I gruppechatten er det vigtigt, at alle får mulighed for at blive inddraget i samtalen. Facilitatoren vil derfor opfordre dig til at deltage aktivt.

Kom til tiden

Der er plads til 8 deltagere i hver gruppechat. Når chatrummet er fyldt op, vil det blive lukket. Deltagere lukkes ind via først-til-mølle princippet.

Giv plads til andre

Vi skal hjælpe hinanden med at skabe ligeværd i gruppechatrummet. Husk derfor at respektere og give plads til andre.

Næste tema for gruppechatten:

Hvad føler du dig alene med i en Corona tid?

Hvordan har nedlukningen påvirket dit forhold til dine venner og/eller familie?

Hvad oplever du, at du går glip af i denne tid?

Mandag d. 8. marts kl. 16.00 – 17.00.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat