Børn hjælper børn

Her kan du poste et spørgsmål eller en oplevelse og få støtte og råd fra andre børn og unge.
Hvis du har et spørgsmål du gerne vil stille, eller en oplevelse du gerne vil dele, kan du indsende et brev nedenfor.
Hver uge bliver de udvalgte breve postet, så andre børn og unge kan give gode råd og svar.
Når du har læst vores husregler, kan du indsende et brev, give et råd eller bare gå på jagt og se, hvad andre har spurgt om og svaret på.
God fornøjelse!

Åbne breve

7

Forelsket i min bedste venindes kæreste

Hej bb   Jeg er en 12 årig pige som har en fantastisk veninde. Hun betyder rigtig meget for mig, men hun har en kæreste som jeg har været vild med i årevis.   Jeg har brug for hjælp, for jeg ved ikke hvad jeg skal gøre og sige overfor min veninde.  

Husregler og gode tips

Herunder kan du læse Børn hjælper børns husregler og gode tips.
Alle breve og råd bliver læst igennem, inden de postes for at sikre, at husreglerne overholdes.
Derfor er det godt at tjekke dem ud, hvis du gerne vil indsende et brev eller poste et råd eller en kommentar.

Pas godt på dig selv

For at passe godt på dig selv, skal du holde øje med ikke at skrive personlige oplysninger om dig selv eller andre. Det kan være navn, efternavn, kælenavn eller telefonnummer, adresse, links til andre sociale medier, e-mail m.m.

Det er okay at nævne f.eks. en stor by, men lav ikke præcise beskrivelser af steder du eller andre kommer, som f.eks. en park, et storcenter, en klub osv.

Børn hjælper børn er ikke et socialt forum og derfor heller ikke et sted, hvor man f.eks. laver aftaler med andre om at mødes, hverken i virkeligheden eller på andre sociale sider.
 

Pas godt på hinanden

Vi skal alle hjælpe hinanden med, at Børn hjælper børn er et rart og trygt sted at være. Derfor er det vigtigt, at man skriver i en god tone, respekterer hinanden, ikke skælder ud, truer osv.

Når man skriver på nettet går det tit rigtig hurtigt, og man glemmer nogle gange, at det man skriver kan lyde voldsomt for den, der læser det, selvom det måske slet ikke var sådan ment.

Så tænk over, om det du skriver måske kan såre andre, der læser det.
 

Læs tråden før du giver et råd

Det er en god idé at læse andres råd, før du poster dit eget. På den måde hjælper du med, at den der har indsendt et brev føler sig taget alvorligt og får nogle råd, der passer til det, de har skrevet. Derfor er det også vigtigt, at der ikke bliver skiftet emne.

Hvis du læser andres råd igennem, er du sikker på, at du ikke skifter emne eller gentager, hvad andre har skrevet.

 

Hav tålmodighed

Vores moderatorer har det største ansvar for, at Børn hjælper børn er et trygt og rart sted at være. Det er dem, der udvælger ugens breve og sørger for, at alle råd læses igennem, inden de postes, så husreglerne overholdes og ingen føler sig ubehageligt tilpas.

Men for dig der gerne vil give et råd betyder det, at der kan gå noget tid, før det kan læses på skærmen. Det kan også være rart at huske på, hvis du har indsendt et brev og bliver i tvivl om, hvorfor der går lang, tid inden nogen svarer.

Vi tjekker posts så hurtigt vi kan, men hav tålmodighed. Imens kan du gå på jagt i de andre breve på siden eller på Børnetelefonens brevkasse.

Vi tager alle alvorligt

Alle henvendelser på Børn hjælper børn bliver taget alvorligt, og der er ikke nogle problemer, der f.eks. er for små eller mærkelige. Hvis noget fylder hos dig, fylder det også tit hos andre.

Nogle gange kan man måske komme til at overdrive sin historie i de breve eller råd man poster, fordi man vil være sikker på, at det bliver taget alvorligt. Og derfor er det vigtigt at sige, at moderatorerne tager alle historier, breve og posts alvorligt, og at vi med vores husregler forsøger at vise, hvor vigtigt det også er for alle andre at gøre.

Nogle breve eller råd kan dog handle om nogle ting, som det er bedre at få hjælp til af BørneTelefonens andre medier. Det kan være fordi, at nogle emner og problemer bliver et for stort ansvar for andre børn at skulle hjælpe med, eller fordi der er nogle beskrivelser, der kan gøre andre utrygge eller forskrækkede.

 

Andre breve der har fået råd

Her kan du læse, hvad andre har fået råd om.

3

Forelsket

Hej jeg er en dreng på 14 og jeg er forelsket i en dreng for min skole.   Jeg vil rigtig gerne være kærester med ham men jeg ved ikke om han kan lide mig og hvordan jeg skal finde ud af det, kan i hjælpe i mig med det?   Hilsen den totalt forelsket dreng
3

Når der er hjerter i luften

Jeg er smask forelsket i den her fyr, det virker i hvert fald til vi snakker godt sammen. Han virker også interesseret.   Vi har så simbelthen meget tilfælles, såsom vi har begge en stor passion for musik. Men jeg er nysgerrig og bange for, der vil udvikle sig til noget mere.
6

Forelsket i søsters ven

Hej, jeg er en pige på 13 år.   Jeg troede i lang tid at jeg bare havde et lille crush på den her dreng fra min storesøsters efterskole. Det viste sig så jeg endte med at blive MEGET forelsket i ham.  
9

hemmeligt forelsket i den samme

hey brev kasse   få ca 4 måneder siden bliv jeg meget vild med en fyr men for ca 2 uger siden fandt jeg ud af at to af mine vininder også var vild med ham jeg har ikke fortalt dem at jeg også kan li ham men de snakker hele tiden om ham og om at han kigger på dem  
1

Skal jeg være bange eller glemme det?

Hej.   Jeg er en pige på 15 år, jeg havde en ret seriøs flirt med en dreng i min klasse sidste år. Jeg kunne godt lig ham sådan rigtigt, og han kunne lige mig.  
6

Akavet!!!

Hej   jeg er lige blevet 12 år og jeg har en kæreste og vi har været i biffen en gang men desværre har vi ikke kysset eller noget enu. Hver gang jeg prøver at tale med ham om det bliver det akavet og han siger ikke noget.  
9

Hvad skal jeg gøre?

Hej.   På det sidste til en konkurrence ting så jeg en pige som jeg synes er virkelig pæn og jeg tænker bare ''waow'' når jeg tænker på hende igen.
10

Er han for gammel

Det er fordi at jeg blevet vild med en som er 19 år og jeg selv er 15   Men jeg er venner med ham på Facebook og en gang i mellem snapper jeg med ham   men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for hver gang jeg for en snap så bliver jeg helt glad og frisk
6

Kærestesorg har brug for hjælp ;-(

Hejsa jeg er en pige på 13.   Jeg har haft en kæreste i næsten 2 år, 3 dage før nytårsaften slog han op, jeg er vildt ked af det.
7

Jeg har brug for hjælp med kærlighed

Hej alle!   Jeg er en dreng på 13. Jeg er forelsket i en pige som går på mit sports hold. Jeg vil gerne fortælle hende jeg kan lide hende.  
7

Hvornår er man i kysse alderen

Hej jeg er en pige på 10 år og er forelsket i en på tolv.   Han er rigtig sød og jeg vil gerne score ham og bla bla.. Men jeg vil gerne kysse med ham! Men er det for tideligt at kysse med en dreng når man er 10 år?  
4

Er det forkert?

Hej BT   jeg har et dpørgesmål om man kan have en flirt samtidig som at man har et lang dinstance forhold uden ens kæreste ved st man har en flirt eller er det forkert   hilsen den forvirrede dreng.
12

hvordan skal jeg sige det

Hej   jeg er rigtig forelsket i en pige fra min paralel klasse men jeg tror ikke at hun kan lide meg   hvad kan jeg måske sige til hende så hun begynder bedre at kunne lide mig
8

Hjælp!

Hej mennesker, jeg er en pige på 13 år.   Der er en dreng fra min klasse som jeg ret godt kan lide, men problemet er at min veninde også kan lide ham. Flirter lidt med ham og han sætter sig tit ved siden ad mig også når jeg bare er sammen med de andre piger.  
4

Usikker på om jeg er god nok.

Hej mit navn er Andreas og er 17 år.   Jeg går og ændre personlighed konstant..jeg prøver at finde den side af mig selv som jeg selv kan lide at være men en som også andre syntes godt om... grunden er at jeg mangler kærlighed og støtte i livet.  
14

Kan han lide mig?

Hej alle:-)   Jeg er en pige på 12 år. Jeg er forelsket i en dreng jeg arbejder sammen med, vi arbejder sammen i vores lokale svømmehal. Drengen jeg er forelsket i er 13, vi går på samme skole men han går i 7 klasse og jeg går i 6 klasse.  
5

Langdistance forhold

Hej!:)   Jeg går bare direkte til sagen, så nu skal i høre. Jeg har skrevet med denne her søde dreng i snart 2 måneder.  
4

Hjælp!

Heii jeg er en pige på 12.   Jeg har det problem, at jeg tænder på ældre fyre. Har skrevet med mange også lidt frækt, men Der er ham her på 22 som jeg har mødtes med et par gange, vi er blevet kærester og han er rigtig sød og forsigtig ved mig.  
6

forelsket i en der er 2 år yngre

Jeg er en dreng på 14 år.   Jeg er forelsket i en dreng på 12 år. jeg ved han også kan lide mig.   Hvad skal jeg gøre? Hvordan skal jeg sige det til ham?
9

Til jer piger - Kan hun li mig?

Hej:D     Jeg er en dreng på 14 år. Jeg er helt vild med den her pige fra min klasse. Jeg har sagt det, altså hun ved det godt, og hun har også sagt et par gange, at hun ikke er interesseret i mig.    
5

Usikker

Hej!   Jeg er en pige på 13 som har svært ved at acceptere min krop, alle mine venner siger at jeg er MEGA tynd, men føler mig tyk, jeg træner meget/løber i håb om at tabe mig.    
2

Hemmeligt forhold

Heeej.   Jeg er en pige på 13 og har en kæreste. Vi har været kærester i snart et halvt år nu. Det er bare det at det har været hemmeligt i al den tid... Det er ham der vil have at det skal være hemmeligt og ikke mig.  
4

Forelskelse og forvirring

Hej, jeg er en dreng på 13.   Jeg er forelsket i en pige fra min klasse, bare kald hende K. jeg startede i klassen i 6. årgang og går nu i 7.
8

Lidt spørgsmål til jer Piger (Kærester og alt det der)

Hejsa   Jeg er en dreng på snart 16 år. Jeg havde en dejlig kæreste for godt over 4 måneder siden, vi slog så desværre op og det tog mig ganske lang tid at komme over, selv om det var et langdistanseforhold.  
5

Mig og min kæreste?!

Hej BB   Jeg er en dreng på 15 år og jeg har et problem. Mig og mine kæreste har været sammen i et stykke tid nu og jeg er bare virkelig bange for at miste hende.  
5

Forelskelse

Hej! Jeg er en dreng på 11 år der hedder Kasper.   Jeg er forelsket i denne pige som. Hver dag har jeg ondt i maven Pga. Forelske. Vi svinger rigtig godt sammen, men hendes Ex er min bedste ven.
7

Biseksuel kæreste

Hej, jeg er en pige på 13 år.   Min kæreste skrev til mig og sagde at han var biseksuel, jeg ville ikke sige noget ondt om det og prøvede bare at være ligeglad, men det er jeg ikke.   Hvad skal vi gøre?
9

En pige fra min klasse

Hej allesammen jeg er en dreng på 13 år og der er så en pige som jeg er forelskede i og hun er virkelig sød, rar og sjov , men jeg ved så ikke om hun kan lide mig :(  
7

Jeg var fuld! Drenge!

Jeg var til en fest, hvor der var alkohol. Jeg drak selfølgelig også noget, men så var der denne her fyr (et år ældre).   Han var også fuld, ligesom mig. Men det endte med at vi snavede. Nu er der gået en par dage og jeg kan ik lade vær med at tænke på ham.  
6

Jeg har været utro

Hej..   Mit problem er at jeg har en sindsyg skyldfølelse som jeg ikke kan komme videre fra. Der er gået 3 uger nu, siden jeg var min kæreste utro. Jeg fortalte ham det med det samme. Han tænkte længe over det, men valgte at slå op.  
10

Tør ikke spørge

Hej Dreng på 13 Jeg kan vildt godt lide en pige fra min klasse. Vi snakker meget sammen og griner i skolen. Selvom nogle gange ser jeg lidt af det samme med de andre drenge. Jeg ved bare ikke om hun kan lide mig.  
9

Kærester er et problem /nogen råd

Hej :D jeg er en dreng på 12 år, jeg har haft 1 kæreste, men så slog hun op og jeg følte det hele var min skyld.  
3

Er forelsket i en pige

Hey er en dreng på 12   Er forelsket i en pige fra min klasse men ved ikke om hun er efter at jeg har været ond mod hende   hvordan viser jeg hende at jeg kan lide hende.
4

Lesbisk?

Hej jeg er en pige på 12 år, jeg har i ca. 2 år. Været i tvivl om jeg er lesbisk.   Jeg ville bare høre om der er nogen der er i samme situtation og om hvordan man spørger en pige om man skal komme sammen.   Vær sød at skrive hvis i har det på samme måde.
4

En kæreste?

Hej :) Jeg er en pige på 12 år og jeg vil rigtig gerne have en kæreste Jeg ved ikke om det er for tideligt for nogle af mine venner har en kæreste og de er også 12  
1

Jeg fortryder kysset

Hejsa jeg er en pige på 12 år.   Jeg blev kæreste med en dreng som var MEGET glad for piger. Han havde allerede tungekysset med mange før. Han var ikke så populær da han altid gik rundt og spurgte alle om de skulle være kæreste. En dag valgte jeg at sige ja.  
3

Jalousi..

Hej.. Jeg er en pige på 14 som har en kæreste på 15.. Vi har gået på samme skole i et år, og har været sådan on/off kærester i halvandet år.  
5

Hvad skal jeg sige til hende

Jeg er en dreng på 11 år   Som er mega forelsked i en pige fra min klasse men hved ikke hvad jeg skal sige til hende   Hjælp
5

Hvordan for jeg mig en kæreste :/ nogen råd

Hej :D   jeg er en 14 årig dreng og jeg har ALDRIG haft en kæreste :/ jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få en kæreste :P   Nogen gode råd?
3

Månedsdag

Hej jeg er en pige på 12 år jeg har 2 ting. 1: jeg har en mega dejlig og sød kæreste på 11 vi har snart månedsdag og jeg ved ikke hvad jeg skal give ham vi bor begge i en lille by hvor der ikke er så meget man kan lave.  
4

Forelsket i en ældre person

Jeg er forelsket i en der hedder Troye han er en berrømt popsanger fra Australien   hver gang jeg tænker på han ville jeg bare blive 10 år ældre han er 21 og jeg er snart 11
13

At score

Jeg har mange problemer med at score piger, jeg prøver ellers at følge de normale råd og være en gentlemand men det virker ikke.   Jeg har tilgengæld en ven som ikke behandler pigerne så godt men alligevel ender han altid ud med at få pigen!  
6

Min far er død?

Hej! Jeg er en pige på 14 år som mistede min far som 11 årlig. Trods det er et stykke tid siden græder jeg hver aften fordi jeg savner ham så meget.  
7

Ikke pæn nok og ingen kæreste

Hej. Jeg er en pige på 14 år, der har det rigtig svært her for tiden.   Jeg føler bare virkelig at jeg gerne vil have en kæreste og jeg kan næsten ikke overskue tanken, fordi jeg ville blive så glad hvis det skete.
4

HJÆLP tror jeg tænder på min lære

Hej allesammen. Jeg er en dreng på 13 år og tror virkeligt at jeg tænder på min kvindelige lære. Når hun kommer ind til mig/os får jeg tit de samme tanker igen og igen om at jeg tænder på hende.  
5

Venne Problem

Hej jeg er en dreng på 13 år.   I sjette klasse flyttede en ny pige ind i min klasse. Hun var allerede meget populær, da hun spillede fodbold med mange af de andre piger. Jeg blev meget hurtigt gode venner med hende, og blev også hurtigt forelsket i hende.  
8

Kærlighed

Hej, jeg er en dreng på 12 år og der en pige på min alder jeg kan lide   jeg er bare bange for hvis vi blev kærester, ville hun bare blive klrester for sjov.   Håber i kan hjælpe mig
4

emo og bisecsuel men forældre forstår ikke

Hejsa Jeg er en pige på 14 år.   Min mor og far kan ikke acceptere den jeg er.. Selv om jeg forklare dem det hele tiden  
8

KÆRLIGHEDS TING

Hej, jeg er en pige på 10 år! Jeg har et lille problem.. Jeg er forelsket i en dreng i klassen over mig men.. jeg er meget genert og min veninde kan også lide ham men han er forelsket i en anden! Jeg græd da jeg fandt ud af det.
7

Han vil rave på mig

Hej jeg er en pige på 12:)) jeg har en super dejlig og sød kæreste!   Vi har været sammen et par gange hjemme hos mig og ham:)) Når jeg er sammen med ham laver jeg normale ting som at kysse og snave med ham;))  
3

Hjælp!(Desperat)

Hej.   Jeg er en pige på 13 år der har et problem med en dreng.  Mit problem er at der er denne her dreng fra min klasse der er forelsket i mig, men jeg er virkelig ikke forelsket i ham!  
6

Ture ikke spøgere ham

hej jeg er en pige på 12 som er vild forelsket i en dreng.   vi går i sammme klasse og bruger meget tid sammen. nogle gange efter skole bliver vi alene og hænger ud og følges hjem.  
5

Menstruation-crush

Hej jeg er en pige på 13 som har et par spørgsmål håber i kan hjælpe mig 1) jeg skal snart i badeland før fæste gang i hele mit liv har op længe gerne ville der hend og nu skal vi snart men tror jeg har min menstruation der og vil ikke bruge tanpon kan man godt bade uden tanpon
3

Hvordan siger jeg det til mine forælder

Hej jeg er en dreng på 12 år.   Jeg har en kæreste, vi har været kærester i rat lang tid. Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det til min mor og far.   Elsker min kæreste og har mødet hendes mor og far, men ved ikke om de ved om vi er kærester.  
3

Jeg har ikke rigtig lyst

Hej :)   Mig og min ven kan lide hinanden, det er ret tydeligt.... Jeg er pænt sikker på at han også kan li' mig, men selvom jeg godt kan lide ham, er jeg ikke interesseret i et forhold.  
1

Er jeg god nok?

Jeg skriver med en vidunderlig dreng men jeg føler ik at jeg er god nok til ham, han er 15 og jeg er 14.   Han bor lidt væk og vi har ik mødt hinanden endnu,men han skriver at jeg gør ham lykkelig og han elsker mig mere end noget andet.
9

Crush

Hej, jeg er en dreng på 13 år snart 14, og jeg har fået et crush på en pige jeg knap nok kender.   Jeg mødte hende nede i gågaden for ca. Et par måneder siden, hvor vi bare hislte på hinanden og fortalte hvilke skoler vi går på. (Vi bor i samme by)  
7

Kæreste

Hej. Jeg er en pige på 12 år og jeg har en K.   Jeg syntes hele tiden han aflyser vores aftaler og hænger ud med sine venner og en anden pige. Han har også sagt at han vil kysse mig, men jeg tvivler på om jeg er klar selvom jeg også gerne vil kysse ham (ikke med tungen).
3

Vild med en

Hey BB Jeg er vild med den her dreng. Jeg kender ham ikke men jeg er mega vild med ham.   Jeg overvejer at skrive til ham på Facebook men ville det være mærkeligt. Jeg har ikke talt med ham eller noget så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.   Pls hjælp mig. A
5

Forelskelse

Hej jeg er en dreng på 14 år.   Der er en pige i min klasse som jeg er forelsket i. Jeg har skrevet lidt med hende fortiden for at lære hende lidt bedre at kende hende.  
9

Ny i klassen (lidt)

Hej jeg er en dreng på 13 som gerne vil have gode råd. Jeg startede på en ny skole i august. Jeg kunne og kan stadig lide en pige. Omkring 3 uger efter skrev jeg til hende på facebook. Jeg spurgte om hun ville være min kæreste....  
5

Forelsket

Hej BB   jeg er en pige på 14. Jeg er begyndt at skrive med den her dreng, som jeg kender tilbage fra en skilsmissegruppe som jeg gik i da jeg var 12 år. Vi har genoptaget kontakten, vi skriver rigtig mange hjerter og flirter en hel del.  
5

Vi bor for langt væk fra hinanden..

Hejsa! Jeg er en dreng på 12 år! Jeg har fået mig selv en kæreste, eller sådan halvt..   Mit problem er at vi allerede har snakket om, om vi skulle være kærester eller ej, og hun sagde nej, fordi vi boede for langt væk fra hinanden.  
11

Forelsket i bedste veninde

jeg er en dreng der går på efterskole i øjeblikket, og jeg er blevet voldsomt forelsket i min bedste veninde her fra.   Jeg har haft det sådan i rigtig lang tid, men har ikke sagt noget af frygten for at hun vil afslå.  
5

BFF eller ?

Hej   Er er en pige på 11 jeg er forelsket i en dreng jeg ved han også er forelsket i mig det ved jeg 100% problemet er bare at min BFF også er forelsket i ham hvad skal jeg gøre ?   Kærlig hilsen Pigen på 11
8

Jeg er vild med en dreng som jeg ikke ved om er vild med mig hvad gør jeg ?

Hej jeg er vild med en sød dreng som jeg ikke så godt kender   er der nogle der ved hvad jeg skal gøre for at blive kærester med ham ?
20

Lever på en løgn.

Jeg er en 13 årig pige, der føler sig ret moden af sin alder. Jeg ligner bogstaveligtalt, ikke en på 13.   Her for 2 måneder siden ca. begyndte jeg at, skrive med den her 18 årige dreng. Jeg har ikke fortalt ham min rigtige alder. Har fortalt, jeg er 15.
6

Hvordan hjælper jeg min bror?

Hejsa alle sammen min storebror kom forleden hjem efter et besøg hos hans kæreste igennem 1 år, som også har været den eneste kæreste han har haft,
14

Kærlighed

Hej er en dreng på 14 min kæreste slog op for en uge siden er ked af det og kan ikke få hinde ud af hovedt   men så er der en pige fra min klasse som er sød og omsorgsfuld hun skriver ting til mig og jeg tror hun kan lide mig men hved ikke hvordan jeg skal finde ud af det
6

Kærester med 3 års mellemrum?

Hej. Jeg kan rigtig godt lide i pige der er snart 14 Jeg er selv 16, snart 17 Vi kan begge to godt lide hinanden, og måske godt kunne blive kærester  
6

Aldrig haft en kæreste

Hej jeg er en dreng på 14 år Jeg er forelsked i min bedste vens kæreste men har aldrig haft en kæreste før og føler bare at ingen kan lide mig plus hende   hvad skal jeg gøre
6

Er der mere i det?

Hej.   Jeg er en pige på 14 år. Jeg skriver rigtig meget med en dreng, som jeg går i klasse med. Vi skriver sammen stort set hver dag efter skole og om aftenen. Jeg ved ikke om vi flirter lidt, eller om vi bare er helt almindelige venner som som skriver sammen...?  
6

Mit første kys

Hej! Jeg er forelsket i en pige. Vi træner sammen, og har kendt hinanden et par år. Men det er først nu, det gik op for mig hvor meget hun betyder for mig. Jeg har savnet hende hele ferien. Jeg tror at vi flirter, er ikke helt sikker, men tror det.  
13

Jeg tør ikke sige det

Hej med jer jeg er en dreng på 13 år og vil gerne have mig en kæreste...   Sagen er den at jeg har mødt en pige over nettet og kan rigtig godt lide hende MEN jeg har ikke mødt hende endnu. Vi har sendt billeder til hinanden, skrevet, i ved bare snakket  
4

Forelskelses fejl

Hej Jeg er mega forelsket i denne her dreng, hver gang jeg ser ham bliver jeg helt blød i knæene. men der er lige 3 dårlige ting hved det 1 en af mine beste venner er også forelsket i ham, så jeg er bange for at hun hader mig vis jeg spørger om han vil være kærester  
6

kan jeg lide ham eller...?

Hej Jeg har haft den her flirt med en dreng i noget tid nu og vi holder i hånd og sådan noget men jeg ved ik om jeg sådan kan li' ham på den måde (har ik været forelsket før).  
6

Min bedste ven er bøsse.

Hej er en dreng på 13 år og og har et problem jeg har den her bedste ven som er så sød han og jeg har været bedste venner siden børnehaven og er tit sammen
10

Hvad gør jeg??

Kan godt lide en dreng fra klassen, alle spørger om jeg kan lide nogle, siger bare nej, er ret genert.  
7

Kan ikke glemme ham

Hej,   Jeg er hel vildt forelsket i En dreng fra min klasse men han kan ikke lide mig på samme måde, jeg prøver at glemme ham men det er det sværeste der nogensinde er sket for mig
3

Min veninde's ex

Hej jeg er en pige på 12. Jeg har en veninde som var kærester med en (vi kan bare kedler ham N) men en dag var jeg hjemme hos min veninde og N var da også og da hun så gik på cw, spøget N om jeg ville kysse jeg sagde ja fordi jeg godt kunne lide ham  
4

Genert pige der har svært ved kærligheden

Hej. Jeg er en pige på 14, som har lidt svært ved at finde ud af kærligheden. Dog vil jeg rigtig gerne have en kæreste, da det kunne være en oplagt mulighed, da jeg ikke har så forfærdelig mange veninder. I hvert fald ikke nogle jeg er sammen med i fritiden.
7

Hvordan overtaler jeg min mor?

Jeg er en 15 år gammel pige. Jeg står i et dilemma, jeg er blevet mega gode venner med en dreng og vi har følelser for hinanden.  
3

Mistet min bedste veninde

Hej, jeg er en dreng på 15 år som har mistet min bedste veninde da hun er kommet sammen med en.   Jeg havde haft følelser for hende, og jeg havde måske forventet at jeg kunne sammen med hende. Det endte det ikke med.
8

Mister selvtilliden på ask.fm

Hej. Jeg er en pige på 13. Jeg er begyndt at miste mere og mere selvtillid pga. På ask.fm er næsten alle drengene på årgangen, begyndt at skrive hvem de synes er de pæneste i klasserne og på årgangen. Mine veninder bliver tit nævnt, men jeg er aldrig blevet nævnt.
8

Ingen piger kan lide mig..

Hej er en dreng på 14 år og tænker for meget over om piger kan lide mig.   Er derfor blevet meget bange om piger kan lide mig eller ej. For går meget med piger og ved ikke hvad jeg gør galt for har altid været søde mod piger...   Pls hjælp! ...
7

Kærlighed !!!

Hej jeg er en dreng på 14 år (er lige blevet) for et halvt år siden havde jeg noget kørene med en pige jeg har kendt i 8 år vi var kærester men vi kyssede ikke engang vi var begge 13 vi var lidt forelsket indtil den dag hun slog op :(  
5

Ulykkelig kærlighed..

Hej. Jeg er en pige på 14 år som er en smule desperat efter en kæreste. Jeg synes nu selv at jeg er ok pæn, men jeg ved ikke med andre..? Jeg har nu søgt efter kærlighed i ret lang tid på internettet, fordi (lad os være ærlige) det er MEGA svært at finde en kæreste irl.
6

kæreste

Hej   jeg har en kæreste der er 5 år ældre end mig så jeg vil ikke fortælle mine forældre eller mine venner om ham men de ved at jeg har en kæreste og derfor spørg de heletiden om ham.  
2

Veninde har det samme crush som mig...

Hej   Jeg er en pige på 13 år. Der er en dreng fra min klasse som min veninde og jeg er lidt vilde med... Vi er rimlig gode venner, men taler ikke rigtig drenge sammen, så kan ik rigtig sige det til hende..  
6

savner kærligheden

Hej   jeg heder Mikkel men mit problem er at jeg gerne vil have en kæreste men jeg har svært ved at få en som jeg møder til at kunne lide mig fordi min x sviner mig til overfor dem.    
4

min kærestes prioriteter

Hej. jeg har en kæreste og vi har været kærester i 3 måneder. Generelt er jeg ikke en dreng med en særlig høj selvtillid, men jeg føler ikke at jeg kan være den jeg er overfor hende.
6

forelsket i en pige

Hej jeg er en dreng på 14. (D)   Jeg er forelsket i en pige fra min klasse. Det er en underlig historie og er nok lidt kompliceret.  
5

Min veninde svigter mig..

Hej.. Jeg er en pige på 15 år. Dette handler om min bedste veninde. Jeg føler at hun er begyndt at vælge drenge frem for mig som hun måske har en chance for at være kærester med.    
6

kæreste maniposlasion

hej allesammen   jeg er vild med en pige jeg har mødt og jeg ved at hun er en af dem der ikke syntes godt om sig selv men jeg elsker hende og ved ikke hvordan jeg skal få det sagt  
11

Hvad skal jeg gøre?

  Hej jeg er en dreng på 14 snart 15 år.   Der er den her pige jeg er vild med, men jeg er ikke sikker på om hun kan lide mig, men det tror jeg lidt hun kan.
6

Hjæp mig

Hej jeg er en dreng på 12 og jeg har en kæreste men jeg ved og om jeg kan lide hende mer   hjælp mig Please
13

Forelsket

Hej jeg er en dreng på 12/13 år. Der er den her vildt søde pige som går i min klasse. Kan rigtig godt lide hende men er lidt i tvivl om hun kan lide mig? Men til spørgsmålet : jeg ved ikke hvordan jeg skal spørge hende om vi skal komme sammen? Hilsen E....
9

vild med Emilie Esther

eg har haft det problem i lang tid at jeg har været godt forelsket i vinderen af X Factor, Emilie Esther uden selvfølgelig på nogen måde at kende hende.
14

Fortælle det

Hvordan fortæller jeg bedst mine forældre/familie at jeg har fået en kæreste? Vi har ikke et super tæt forhold og jeg vil gerne undgå de der "drillerier" der ofte er. Jeg vil også gerne have at de ikke fortæller det til hele familien da det ikke er super seriøst endnu
7

Skal jeg være bekymret?

hej. jeg er en pige på 11 år. og der er den her dreng der kan lide mig og jeg kan lide ham! vi ved godt begge at vi har følelser for hinaden. men mit spørgsmål er at han lige pludselig er stoppet med at svare tilbage på mine beskeder!
5

vil med en pige fra min klasse

jeg er blivet vild med en pige fra min klasse og ved ikke hvordan jeg skal sige det håber i kan hjælpe mig på forhånd tak.
6

Hvordan hjælper jeg hende

Hej ❤️ Min bedsteveninde har forelsket i to drenge men hun ved ikke hvem du skal vægle hun har været kærester med med dem begge og nu er hun kærester med den ene men hun kan stadig lide den anden hun kommer altid når hun skal have hjælp men jeg ved ikke hvordan jeg skal hjælpe hende
6

Aldersgrænse?

Hej. ❤️ Jeg har tænkt på noget i sådan ret lang tid nu, og det er hvor er aldersgrænsen egenligt i kærlighed? Jeg er selv 12, og har en "flirt" som er 17! Jeg ved bestemt ikke om jeg burde være stolt over det, der er jo også den seksuelle lavalder, så er det forkert det jeg har gang i?
2

Kæreste vs. Venner

Hej Har et problem Kan rigtig godt lide en dreng måske kan han lide mig. Men promblemt er min veninde også kan lide ham, hun siger han har skrevet til hende at hun lå på han top et, men jeg har gåder af vide hun ikke gjorde.
5

Forelsket i min bedsteven.

Jeg er forelsket i den her dreng, og vi går i samme klasse. Jeg har efterhånden været vild med ham i noget tid, og har tit tænkt på at spørge ham, uden det blev til noget.
8

Forelsket

Jeg er forelsket og har tænkt det at sige det til ham. Men hvad nu hvis han ikke har det på samme måde? Hvad skal jeg så gøre? Pigen på 11 som er forelsket i en der er lidt ældre?