Børn hjælper børn

Her kan du poste et spørgsmål eller en oplevelse og få støtte og råd fra andre børn og unge.
Hvis du har et spørgsmål du gerne vil stille, eller en oplevelse du gerne vil dele, kan du indsende et brev nedenfor.
Hver uge bliver de udvalgte breve postet, så andre børn og unge kan give gode råd og svar.
Når du har læst vores husregler, kan du indsende et brev, give et råd eller bare gå på jagt og se, hvad andre har spurgt om og svaret på.
God fornøjelse!

Åbne breve

8

hjælp jeg har ikke nogen af snakke med

Hej jeg er en pige på 10 år   mine forældre er skilt min far har en kæreste og de har et barn sammen   jeg er ikke særlig meget hjemme hos min far fordi at min søster ikke vil sove der. Jeg er helletiden ked af det jeg føler mig revet met over.  
7

Så morfar

Min morfar har haft kræft og har det stadig jeg er så ked af det men har ikke fortalt det til min mor og far   er ikke en der taler om følser o.s.v jeg tror at jeg vil miste ham her i 2017   hvad skal jeg gøre😕
1

familie problem

Hej allesammen. jeg er snart 13 og har brug for hjælp.   min mor og far er skilt. min mor og jeg er tit oppe at skændes. i dag glemte jeg at lave mad og støvsuge (jeg er meget glemsom) jeg havde sat en alarm men den spillede ikke:(

Husregler og gode tips

Herunder kan du læse Børn hjælper børns husregler og gode tips.
Alle breve og råd bliver læst igennem, inden de postes for at sikre, at husreglerne overholdes.
Derfor er det godt at tjekke dem ud, hvis du gerne vil indsende et brev eller poste et råd eller en kommentar.

Pas godt på dig selv

For at passe godt på dig selv, skal du holde øje med ikke at skrive personlige oplysninger om dig selv eller andre. Det kan være navn, efternavn, kælenavn eller telefonnummer, adresse, links til andre sociale medier, e-mail m.m.

Det er okay at nævne f.eks. en stor by, men lav ikke præcise beskrivelser af steder du eller andre kommer, som f.eks. en park, et storcenter, en klub osv.

Børn hjælper børn er ikke et socialt forum og derfor heller ikke et sted, hvor man f.eks. laver aftaler med andre om at mødes, hverken i virkeligheden eller på andre sociale sider.
 

Pas godt på hinanden

Vi skal alle hjælpe hinanden med, at Børn hjælper børn er et rart og trygt sted at være. Derfor er det vigtigt, at man skriver i en god tone, respekterer hinanden, ikke skælder ud, truer osv.

Når man skriver på nettet går det tit rigtig hurtigt, og man glemmer nogle gange, at det man skriver kan lyde voldsomt for den, der læser det, selvom det måske slet ikke var sådan ment.

Så tænk over, om det du skriver måske kan såre andre, der læser det.
 

Læs tråden før du giver et råd

Det er en god idé at læse andres råd, før du poster dit eget. På den måde hjælper du med, at den der har indsendt et brev føler sig taget alvorligt og får nogle råd, der passer til det, de har skrevet. Derfor er det også vigtigt, at der ikke bliver skiftet emne.

Hvis du læser andres råd igennem, er du sikker på, at du ikke skifter emne eller gentager, hvad andre har skrevet.

 

Hav tålmodighed

Vores moderatorer har det største ansvar for, at Børn hjælper børn er et trygt og rart sted at være. Det er dem, der udvælger ugens breve og sørger for, at alle råd læses igennem, inden de postes, så husreglerne overholdes og ingen føler sig ubehageligt tilpas.

Men for dig der gerne vil give et råd betyder det, at der kan gå noget tid, før det kan læses på skærmen. Det kan også være rart at huske på, hvis du har indsendt et brev og bliver i tvivl om, hvorfor der går lang, tid inden nogen svarer.

Vi tjekker posts så hurtigt vi kan, men hav tålmodighed. Imens kan du gå på jagt i de andre breve på siden eller på Børnetelefonens brevkasse.

Vi tager alle alvorligt

Alle henvendelser på Børn hjælper børn bliver taget alvorligt, og der er ikke nogle problemer, der f.eks. er for små eller mærkelige. Hvis noget fylder hos dig, fylder det også tit hos andre.

Nogle gange kan man måske komme til at overdrive sin historie i de breve eller råd man poster, fordi man vil være sikker på, at det bliver taget alvorligt. Og derfor er det vigtigt at sige, at moderatorerne tager alle historier, breve og posts alvorligt, og at vi med vores husregler forsøger at vise, hvor vigtigt det også er for alle andre at gøre.

Nogle breve eller råd kan dog handle om nogle ting, som det er bedre at få hjælp til af BørneTelefonens andre medier. Det kan være fordi, at nogle emner og problemer bliver et for stort ansvar for andre børn at skulle hjælpe med, eller fordi der er nogle beskrivelser, der kan gøre andre utrygge eller forskrækkede.

 

Andre breve der har fået råd

Her kan du læse, hvad andre har fået råd om.

3

Kristine Sloth

Hej Børnetelefonen. Jeg er 10 år gammel og er stor fan af Kristine Sloth (en youtuber). Her for nogle dage siden lavede hun en video om at man kunne betale 18 kroner for et bind man kan genbruge til kvinder i Afrika (kan ikke huske hvad landet hed).  
3

Pjækkeri

Hej alle sammen!   Jeg har pjækket fra skole i 3 dage. Vi har skylle fremlægge noget vi har lavet i bio- geografi og fysik kemi. Jeg havde ikke noget imod af at lave det, men og fremlægge det når jeg alligevel vidste det var forkert, nej tak!  
4

Skilsmisse (problemer med far)

Jeg er en pige på 13 år.   Jeg har en biologisk far som ikke vil kendes ved mig og en papfar som har været der igennem hele mit liv. Men nu er min mor og papfar blevet skilt og jeg kan ikke lide at være hjemme hos ham. Jeg er der hver anden weekend.  
6

Tør ikke

Hej allesammen   jeg er en pige på 12 år og jeg er begyndt at svede under armen jeg ved at det ikke lyder seriøst   jeg tør indet problemet er at jeg ikke torer at spørge min mpr om jeg må få deorant min mor behandler mig som en lille pige
6

Far er gået bort

Hej Alle Sammen Jeg er en pige på 11   I december Gik min far bort Jeg har det meget svært og tænker tit over det jeg ligger vågen hele natten og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre   KH ~Mig~
5

Flytte

Hej er en pige på 13 år   Skal snart flytte til byen. Har boet i en lille landsby i 12 1/2 år, så kan ikke huske andet. Jeg skal ikke flytte skole. Men der hvor jeg bor nu er "alle venner med alle", og der hvor vi skal flytte hen kender jeg ingen.  
2

Far har ikke tid kun til sin nye famile

Jeg ser kun min far hver anden weekend fordi han er flyttet langt væk, så der er en lang tog tur til og fra Far.  
4

Tør ikke sige hvordan jeg har det til nogen.

Hej er en pige på 14 bliver snært 15 år.   Håber i kan hjælpe mig. Jeg tør ikke sige hvordan jeg har det ikke til min familie eller mine venner er bange for hvad ander tinger om mig og mange ander ting  
7

Jeg må ikke udleve min drøm

Kære Børnetelefonen,   Jeg er en dreng på femten, der siden jeg var helt ung altid har drømt om at arbejde med makeup. Jeg har altid vidst, at jeg ville være stylist, men mine forældre har andre planer.    
4

Hjælp mine forældre er ik sammen med mig

Hej jeg er en pige på 10 år..   Jeg Elsker mine forældre..men laver aldrig noget med mig..De setter ikke sig ned og tegner eller, spiller spil...   Det rigtig hårdt fordi jeg kun sidder og ser tv håber i vil hjælpe mig..❤?
2

dårligt forhold

hej   mig og min mor har ikke det bedste forhold til hinanden. Jo altså jeg snakker med hende, og siger at jeg elsker hende. Men vi kan ikke snakke om forelskelse, drenge udvikling, (bryster,menstruation osv.) eller sex.  
4

Forældre skændes hele tiden.

Mine forældre skændes virkelig meget som virkelig meget (2-4 kæmpe skænderier om dagen...)   Jeg har sagt til dem jeg ikke kan lide de skændes og har også spurgt om de skal og vil skilles. Men det vil de ikke... Og skænderierne stopper ikke...  
2

Min far

Hej.   Jeg er en pige på 12 år og jeg har nogen problemer med min far. De problemer jeg har er at jeg ikke har set han i 6 år og virkelig vil have kontakt til han   men ved ikke hvordan hvad skal jeg sige til han for at han svare mig/ lader mig se han igen
1

Slut for farfar.

Hej. Jeg er en pige på 13 år.   Jeg har en dejlig familie, men jeg har ikke rigtigt kendt min morfar. Han døde af kraft ved juletid, da jeg kun var 4 år gammel. Jul er en hård tid og for ikke så længe siden, blev mine forældre skilt.  
2

Genderfluid?

Hej.   Jeg er en Panseksuel Genderfluid pige, men mine forældre er meget Religiøse, Homofobiske, Agenderfobiske osv. Derfor vil min mor ikke lade mig klippe håret, købe drenge tøj, eller hænge ud med mine ældre drenge venner (2 år+ ældre)  
5

Mine forældre skændes mest ved jul

Hej jeg er en pige på 13 år   Min forældre skændes tit her til jule tid. Og igår gik jeg grædende i seng , fordi at mine forældre skaber så dårlig stemning og når der er sure på hindanen siger de så mange dårlige ting om hinanden til mig.  
4

Plz hjælp mig

Hej, jeg er en kristen pige på 12 år   Jeg har ikke så mange veninder i min klasse. Min bedste ven er en dreng (jeg kalder ham O), vi har været venner siden 1. Klasse,  
4

Hvordan skal jeg fortælle det?

Hej BørneTelefonen   Jeg er en pige på fjorten som er vokset op med to homoseksuelle fædre. Det har altid været naturligt for mig, og hele min barndom har jeg ikke vidst at der var noget galt i det.
2

jeg blir holdt udenfor af mine egne storesøskene

hej   jeg blir altid holdt udenfor bare fordi jeg er en dreng og den mindste i flokken jeg må aldrig være med jeg tænker tit om det er mig der er forkert og om jeg bare ikke er god nok eller født med det ragtige udsene  
6

Har ingen sociale medier

Hej BørneTelefon.   Jeg er en pige på 11 år. Næsten hele min klasse har sociale medier. Jeg må ikke få det.   Jeg ved godt at det handler lidt om likes og sådan noget. Men det tænker jeg ikke på. Jeg føler at jeg bliver lidt mobbet med det.  
7

Hvad gør jeg?

Mine forældre har været skilt i snart 4 år nu.   Og ligesiden at de blev skilt har jeg nærmest ikke kunne tænke på noget andet.
4

Snakken om fest og druk med forældre

Hej alle derude   Jeg har virkelig et stort problem synes jeg selv.   En veninde jeg er lige er begyndt at komme meget tæt ved har inviteret mig til en fest snart, og har sagt Yes kommer, men må ikke drikke for mine forældre og har været taget i det nogle gange
5

Langdistance forhold

Hej!:)   Jeg går bare direkte til sagen, så nu skal i høre. Jeg har skrevet med denne her søde dreng i snart 2 måneder.  
4

Hjælp!

Heii jeg er en pige på 12.   Jeg har det problem, at jeg tænder på ældre fyre. Har skrevet med mange også lidt frækt, men Der er ham her på 22 som jeg har mødtes med et par gange, vi er blevet kærester og han er rigtig sød og forsigtig ved mig.  
4

Bo sammen med mor eller far?

Hej jeg er en pige på 14 år   Mine forældre er skilt og har altid været det. De blev skilt da jeg endnu ikke var født, så jeg vokset op med det - men der er bare det, at jeg bor/er vokset op med min i Danmark, men min far er amerikaner og bor i USA.  
6

Dyr

Hej folkens jeg er en dreng på 12.   Og min største drøm er at få en hund. Men mine forældre gir mig ikke lov.   Nogle gode råd til at få dem overtalt
5

Skilt

Hej alle sammen.   Mine forældre er lige blevet skilt og der bliver ved med at komme chorkerende nyheder ind og jeg har det som om jeg skal springe i luften.  
4

Bor ikke hjemme

Hejsa.   Jeg er en pige på 13 jeg har boet i plejefamilie i snart 4 år jeg savner mine forældre rigtig meget   hvad syntes i at jeg skal gøre?   Håber i kan hjælpe mig:-)
6

Kan ikke tale med min mor..

Hej brevkasse:)   For ca. 3 uger siden begyndte det at klø hele tiden "der nede" og det gør det stadig.. Jeg er mega bange for at det er alvorligt og måske svamp, men problemet er at jeg ikke kan få mig selv til at sige det til min mor!  
7

Fester

Hej   Jeg er en 14 årig pige som gerne vil med til de her fester, men mine forældre mener jeg er for ung til at "feste".   Så ville bare lige høre hvordan jeg kan tage til fest uden at blive opdaget, eller hvordan jeg kan snakke med dem omkring det
2

Overtale mine forældre

Hey, jeg er en 13 årig dreng som der er forelsket i bandet Tøp.   De kommer til dk i slutnigne af october og jeg vil super gerne med. sådan virkelig gerne med.   Jeg har spurgt mine forldre og de virker ikke så glade for dem.  
6

Min far vælger alkoholen i stedet for mig

Min far vælger alkoholen i stedet for mig.   Da jeg gik i familie huset (et sted hvor jeg kan få hjælp) var det meningen at jeg skulle fortælle ham hvordan jeg havde det med hans alkohol, men han kom ikke.  
5

Jeg bor ikke sammen med min mor.

Hej Bb.   Jeg er en pige på 13. Mine forældre blev skilt sidste år da min mor havde mødt en anden.   Kort tid efter flyttede hun, men jeg blev boende hos min far og lillebror. Nu bor vi ca. 2 timer væk fra hindanden og jeg savner hende utroligt meget.  
7

Er jeg påvirket af min fars selvmord?

Hej. Jeg er en pige på snart 12.   Min far begik selvmord for et halvt år siden. Eller prøvede og lå to måneder inde på hospitalet hvor han så døde. Jeg troede at det ikke ville påvirke mig for jeg har en god familie og går i en god klasse, men nu er jeg ikke så sikker.
18

forældrene kigger mine sms´èr

Hej jeg er en pige på 12 år.   Jeg ser tit at mine forældre kigger mine sms nogle gange ser jeg det også ved at jeg lukker alle mine apps ned også når jeg kigger igen er mine sms, instagram ovs åbne.
4

Min mor og jeg

Hej, jeg er nu 11 år og jeg har en dejlig familie og en rigtig sød mor   men her på det sidste er min mor meget efter mig hele tiden og jeg tror det startede med jeg brugte min telefon for meget syntes hun
10

Makeup

Hej jeg er en pige 12 min mor har givet mig lov til at gå med makeup og det gør jeg også men min far er ikke enig.   Hvis han ser mig med makeup på så flipper han helt ud hvad gør jeg ......
2

Ville det være forkert at vælge ham fra?

Hej BørneTelefonen.. Jeg har min tvivl om noget jeg godt vil have hjælp til. Jeg ikke så tit min far, men jeg snakker tit med ham. Han kaver tit aftaler han ikke holder, men han giver mig dog tit lidt penge. Jeg har også en lillesøster på 4, og hun forstår det ikke rigtig..
4

hjælp

Jeg er en pige på 13 der går rundt med en mase ting i hoved.   Min farmor og min morfar døde her for 3 måneder siden og vi har lige fundet ud af at min lillebror har ADHD.
6

Min far er død?

Hej! Jeg er en pige på 14 år som mistede min far som 11 årlig. Trods det er et stykke tid siden græder jeg hver aften fordi jeg savner ham så meget.  
4

Kan ikke snakke med mine forældre

Hej jeg er en pige på 11 år........   Jeg har et problem med at jeg ikke kan snakke med min mor og far om ting der sker i, skole, klub og andre steder. Jeg ved ikke hvordan, men kan bare ikke snakke med dem.  
6

Springe ud som veganer eller vegetar.

Hej!   Jeg har tænkt meget om at springe ud som veganer eller vegetar (Veganer er hvor man ikke spiser noget somhelst fra dyr ,kød,æg,mælk osv..) fordi jeg er et meget ''refærdigt'' menneske og tænker meget om liv og behandelse.  
4

emo og bisecsuel men forældre forstår ikke

Hejsa Jeg er en pige på 14 år.   Min mor og far kan ikke acceptere den jeg er.. Selv om jeg forklare dem det hele tiden  
5

Hvad er jeg?

Hej bt   Jeg er kommet ind i den "fase" hvor man begynder at tvivle på sit køn og sin identitet. Jeg tænker konstant over det, og det forstyrrer mig meget i hverdagen.
2

Vil gerne bo hos far

Hej alle sammen   Jeg er en pige på 14 år, med et stort problem. Mine forældre blev skilt for cirka 2 år siden, og det har påvirket mig meget.  
3

Hvordan siger jeg det til mine forælder

Hej jeg er en dreng på 12 år.   Jeg har en kæreste, vi har været kærester i rat lang tid. Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det til min mor og far.   Elsker min kæreste og har mødet hendes mor og far, men ved ikke om de ved om vi er kærester.  
3

Ny klasse og nyt "hjem"

Hej du   Min familie og jeg flyttede, for et par måneder siden, langt væk fra det sted jeg altid har boet. Det er der, jeg havde, og har stadig, hele mit liv.  
5

Svær depression, hvordan siger man det?

Hej!   Jeg er ret sikker på jeg har en depression! Jeg har taget mange teste, har været inde og søge på symptomer, og det peger alt sammen på jeg har en svær/middel depression. Men hvordan skal jeg sige det??  
6

Mine forældres skilsmisse

Hej BB   Jeg er en pige på 17 år. Mine forældre blev skilt i sommers, og det har været rigtig hårdt. Min mor græder hver gang mine forældre har snakket i telefon sammen, og hun er altid sur eller ked af det, efter at vi har haft besøg af min far.  
6

Hvordan siger jeg det til mine forældre...

Jeg har 2 problemer...   Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige til mine forældre at jeg har fået en kæreste, da vi ikke rigtig har et særlig godt bånd til hinanden, altså mig og mine forældre... Jeg vil jo mega gerne hjem til ham og omvendt men hvordan siger jeg det...
11

HJÆLP!!!!!

Hej!   Jeg er en dreng på 13 år. Jeg er den eneste som ikke er gået i puberteten endnu, og jeg er den endte som er buttet/tyk  
3

Familie

Hej. Et stykke tid siden (2-3 måneder) fand jeg ud af, min mor har en kærste. Første gang da jeg opdagede det, kunne jeg ikke tro det var rigtigt!   Har prøvet at tale med far om det, men kunne ikke. Følger mig dum, og en kæmpe idiot på grund af det.
5

kan ikke mere

hej jeg er en pige på 12 min forældre er skilt og er ikke særlige gode til af tale samme, jeg følger af de tag i en arm vær og hiver i den.   jeg græder næsten vær dag, og kan bare ikke mere håber i kan :)
6

Hvordan hjælper jeg min bror?

Hejsa alle sammen min storebror kom forleden hjem efter et besøg hos hans kæreste igennem 1 år, som også har været den eneste kæreste han har haft,
12

skal jeg sige fra?

hej alle jeg er en pige på 13, og jeg har et problem med min far.  
11

Skal jeg sige det til far

Hej jeg er en pige på 13 år.   Min mor har lige fundet ud af at jeg ryger og vi har haft en lang snak omkring det men vi blev enig om at jeg ikke skal sige det til min far men er bange for at han finder ud af det.   Er det forkert ikke at sige noget?
6

Hjælp! Virkelig!

Hej. Jeg er meget trist og jeg har taget depressions test. De siger tydeligt at jeg har en svær depression men jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det til mine forældre?   Og er det ikke for tidligt med en alder på 12? Håber virkelig at i svare!   Hilsen mig!
5

Føler mig som askepot

Hej.. Jeg er en pige på 14 år som har lidt problemer med min familie. Som 3 årig mistede jeg min mor til kræft, og har kæmpet med det længe. Min far fandt en ny kæreste da jeg var 8 og de bor nu sammen, derfor har jeg fået en lillesøster mere.  
2

Ny skole!

Hej :) mig og min familie er flyttet til en ny by for et par måneder siden. Der er bare det at jeg hader mit nye hus, den nye by og den nye skole.  
8

Smerte

Jeg er en pige der for 3,5 måneder har fået at vide at sin mor har kræft i bryste og i lymfekirtlerne og i starten spurgte mine venner om jeg havede det godt og jeg løj fordi jeg ikke gad at græde men jeg endte med at sidde alene der hjemme og stor tude
4

Min far droppede mig frem for alkohol

Hej Min far og jeg har ik set hinanden siden min fødselsdag i foråret fordi han ikke var hjemme og han ikke gider og skrive til mig mere, men han er begyndt at kontakte mig igen.  
3

Forældre....

Hej alle.   Jeg har et problem.. Min mor og far er skilt, det har de været siden jeg var lille. Jeg bor hos min mor, men jeg vil gerne flytte ned til min far. Socialforvaltningen er indvolveret, men jeg synes det tager lang tid...   
4

Føler mig alene men er det ikke...

Hej allesammen, jeg er en pige på 11 år, og jeg føler mig ensom, men jeg har venner og familie, så er problemet bare at jeg ikke rigtig føler at der er nogen af mine venner der kan lide mig...  
5

Efterskole er min største drøm

Hej. Jeg er en pige på 15 år og er enormt ked af det. Der er noget som går mig på, og som jeg tænker på HVER dag. Min aller aller største drøm er, at kunne komme på efterskole. Men mine forældre har bare ikke råd.
7

Hvordan overtaler jeg min mor?

Jeg er en 15 år gammel pige. Jeg står i et dilemma, jeg er blevet mega gode venner med en dreng og vi har følelser for hinanden.  
3

Lillebror med autisme og ADHD

Hej   Jeg har det svært derhjemme fordi at min lillebror har autisme og ADHD jeg er stadigvæk lidt rystet over det fordi at det er virkeligt nyt han er meget svær at bo med han går i specialklasse og han gør nogle vildt pinelige ting  
3

Fik ikke støtte af mor, men derimod skældud?

Hejsa, jeg er en pige på 12 år. Jeg går i en fritidsklub hvor mig og mine veninder begyndte at betale hundrede kroner hvert år for at gave en kanin hver.
6

træt af skolen

Hej, jeg er en pige på 14 der går i ottende klasse. I syvende klasse begyndte jeg at pjække utrolig meget, dog uden at lærene fandt ud af det siden jeg altid har været det der lille englebarn i skolen.
8

Badeferie

Jeg har brug for hjælp hurtigt!! Jeg er en pige på 14 år Jeg har haft min menustration cirka 3 gange og sidste måned fik jeg min mens. den 15 og Selvfølig har min far bestilt billetter til en badeferie her i ferien og jeg er virkelig bange for at den kommer tidligere
4

Det føles så mærkeligt!

Hej, jeg er en pige på 14, hvis far og kone gennem 8år, og kæreste i 11 skal skilles.   Hans kone har været en stor del af mit liv i de 11 år, og det er helt vildt mærkeligt lige pludselig ikke at skulle se hende igen.
6

kæreste

Hej   jeg har en kæreste der er 5 år ældre end mig så jeg vil ikke fortælle mine forældre eller mine venner om ham men de ved at jeg har en kæreste og derfor spørg de heletiden om ham.  
4

ikke plads

hej jeg er en pige på 12 snart 13   og jeg føler bare jeg overhoved ikke har tid til overs.   jeg skal både lave lektier. hjemmepilkter og være sammen med venner og holde mig i form.
8

Min krop

Hej Venner. Mit problem er at jeg ikke føler mig smuk. Jeg syntes at jeg er for tyk, for grim, og jeg kan ikke holde ud at se mig selv i spejlet så grim er jeg.  
2

Klemt midterbarn

Hejsa..     Jeg er en pige på 18 år, der skal til at starte i 3.g.
5

Skænderier

Hej     Det startede for et stykke tid siden. Mine forældre begyndte at skælde hinanden ud, men man kan ihvertfald ikke sige det er blevet bedre. Her for nogle dage siden blev de sure på hinanden og har været sure på hinanden ligesiden.  
9

hjælp jeg er en pige som har det meget svært

hej   jeg er en pige på 14 snart 15 jeg har fået min mens ik så lang tid efter min konfi men sagen er det det er kon mine 3 bedste veninder der ved det fordi jeg kan ikke fortælle min søster det  
4

Trans

Hej   jeg er en dreng på 13 og jeg vil gerne vide hvordan jeg kan fortælle mine forældre at jeg ville være trans men jeg tøre ikke   jeg håber i ville hjælpe mig
6

Må ingen ting.

Hej   jeg er en pige på 13 år. Jeg må ingenting for mine forældre (syntes jeg) alle mine venner må tage ned til stranden feks. Men jeg skal have en voksen med før jeg må tage afsted med mine venner. Det vildt træls! For jeg er jo gammel nok til tingene selv?
9

Jeg må ikke gå til ridning

Hej folkens...   Jeg er en pige på 14 år der starter i 8. Her efter ferien.
4

Min mor bliver kold over for nye veninder!!

Hej børnetelefonen! Jeg er en pige på 13 år!! Jeg har på det sidste år fået 2 virkelig gode veninder (den ene er min bedste veninde). De bor i forskellige byer begge to, men jeg skyper med dem hver uge.
7

Betalt kærlighed...

Hej. Jeg sidder lige nu og er ret så ked af det. jeg føler nemlig lidt at min far prøver at købe min "kærlighed".
10

Anderledes

Hej, jeg er en pige på tretten år og har et problem. Jeg tænker meget på livet og hvordan det er i livet, men nogle gange er jeg bange for at f.eks min bedsteforældre eller nogle fra ens familie der dør, hvad skal jeg gøre?
14

Skal jeg fortælle det til mine forældre?

Jeg har det rigtig svært for tiden, da jeg er meget deprimeret. Nogle gange har jeg været så ked af det, at jeg har cuttet i mig selv.  Mit spørgsmål er om det vil hjælpe mig, hvis jeg siger det til mine forældre, og hvordan jeg så skal få det sagt. Tak på forhånd.
14

Fortælle det

Hvordan fortæller jeg bedst mine forældre/familie at jeg har fået en kæreste? Vi har ikke et super tæt forhold og jeg vil gerne undgå de der "drillerier" der ofte er. Jeg vil også gerne have at de ikke fortæller det til hele familien da det ikke er super seriøst endnu
5

Overset af far - Søster stjernebarn

Hej alle. Jeg er en pige på 13, og har længe følt mig meget overset af min far - så meget at jeg sommetider græder (selv i skolen)
6

Hjælp

Hej børn hjælper børn Jeg er 11. Jeg bliver mobbet Jeg er bliver mobbet i 4 år og nu ER de holdt op men set kommer til bage og min far og jeg har ikke set hende anden i 1år.  Jeg er sir på min far og har en lille søster og jeg ved ikke jeg vil se dem
2

mit liv er forfærdeligt

men det er sådan jeg har gået og tænkt hele dette og sidste år over at jeg hader mit liv ved ikke om man må skrive dette men har bare lyst til at komme ud med det har gået rundt og haft det på mig og har lyst til bare at græde det hele væk