Børn hjælper børn

Her kan du poste et spørgsmål eller en oplevelse og få støtte og råd fra andre børn og unge.
Hvis du har et spørgsmål du gerne vil stille, eller en oplevelse du gerne vil dele, kan du indsende et brev nedenfor.
Hver uge bliver de udvalgte breve postet, så andre børn og unge kan give gode råd og svar.
Når du har læst vores husregler, kan du indsende et brev, give et råd eller bare gå på jagt og se, hvad andre har spurgt om og svaret på.
God fornøjelse!

Åbne breve

Der er ingen åbne breve lige nu. Du kan læse tidligere breve og kommentarer nederst på siden.

Husregler og gode tips

Herunder kan du læse Børn hjælper børns husregler og gode tips.
Alle breve og råd bliver læst igennem, inden de postes for at sikre, at husreglerne overholdes.
Derfor er det godt at tjekke dem ud, hvis du gerne vil indsende et brev eller poste et råd eller en kommentar.

Pas godt på dig selv

For at passe godt på dig selv, skal du holde øje med ikke at skrive personlige oplysninger om dig selv eller andre. Det kan være navn, efternavn, kælenavn eller telefonnummer, adresse, links til andre sociale medier, e-mail m.m.

Det er okay at nævne f.eks. en stor by, men lav ikke præcise beskrivelser af steder du eller andre kommer, som f.eks. en park, et storcenter, en klub osv.

Børn hjælper børn er ikke et socialt forum og derfor heller ikke et sted, hvor man f.eks. laver aftaler med andre om at mødes, hverken i virkeligheden eller på andre sociale sider.
 

Pas godt på hinanden

Vi skal alle hjælpe hinanden med, at Børn hjælper børn er et rart og trygt sted at være. Derfor er det vigtigt, at man skriver i en god tone, respekterer hinanden, ikke skælder ud, truer osv.

Når man skriver på nettet går det tit rigtig hurtigt, og man glemmer nogle gange, at det man skriver kan lyde voldsomt for den, der læser det, selvom det måske slet ikke var sådan ment.

Så tænk over, om det du skriver måske kan såre andre, der læser det.
 

Læs tråden før du giver et råd

Det er en god idé at læse andres råd, før du poster dit eget. På den måde hjælper du med, at den der har indsendt et brev føler sig taget alvorligt og får nogle råd, der passer til det, de har skrevet. Derfor er det også vigtigt, at der ikke bliver skiftet emne.

Hvis du læser andres råd igennem, er du sikker på, at du ikke skifter emne eller gentager, hvad andre har skrevet.

 

Hav tålmodighed

Vores moderatorer har det største ansvar for, at Børn hjælper børn er et trygt og rart sted at være. Det er dem, der udvælger ugens breve og sørger for, at alle råd læses igennem, inden de postes, så husreglerne overholdes og ingen føler sig ubehageligt tilpas.

Men for dig der gerne vil give et råd betyder det, at der kan gå noget tid, før det kan læses på skærmen. Det kan også være rart at huske på, hvis du har indsendt et brev og bliver i tvivl om, hvorfor der går lang, tid inden nogen svarer.

Vi tjekker posts så hurtigt vi kan, men hav tålmodighed. Imens kan du gå på jagt i de andre breve på siden eller på Børnetelefonens brevkasse.

Vi tager alle alvorligt

Alle henvendelser på Børn hjælper børn bliver taget alvorligt, og der er ikke nogle problemer, der f.eks. er for små eller mærkelige. Hvis noget fylder hos dig, fylder det også tit hos andre.

Nogle gange kan man måske komme til at overdrive sin historie i de breve eller råd man poster, fordi man vil være sikker på, at det bliver taget alvorligt. Og derfor er det vigtigt at sige, at moderatorerne tager alle historier, breve og posts alvorligt, og at vi med vores husregler forsøger at vise, hvor vigtigt det også er for alle andre at gøre.

Nogle breve eller råd kan dog handle om nogle ting, som det er bedre at få hjælp til af BørneTelefonens andre medier. Det kan være fordi, at nogle emner og problemer bliver et for stort ansvar for andre børn at skulle hjælpe med, eller fordi der er nogle beskrivelser, der kan gøre andre utrygge eller forskrækkede.

 

Andre breve der har fået råd

Her kan du læse, hvad andre har fået råd om.

5

????Er jeg anderledes????

Hej brevkassen. Jeg er en pige på 13,   er jeg anderledes bare fordi at jeg har ADHD???????? Når jeg skal have nye venner så spørger de om hvad ADHD er, og når de så har fået det af Vide så er det som om at de behandler mig anderledes En alle de andre,  
9

hemmeligt forelsket i den samme

hey brev kasse   få ca 4 måneder siden bliv jeg meget vild med en fyr men for ca 2 uger siden fandt jeg ud af at to af mine vininder også var vild med ham jeg har ikke fortalt dem at jeg også kan li ham men de snakker hele tiden om ham og om at han kigger på dem  
13

Y?

Hej jeg er en pige på 12 år   Jeg har ADHD Jeg skiller mig ud fra alle de andre i min klasse. Jeg har ikke mange venner. Lærerne Stoler ikke på mig. Jeg kan høre folk bagtale mig. Jeg bliver tit sendt på kontoret når jeg forsvarer min veninde.
5

Jeg vidste det ikke!

Jeg er en pige på 14 år.   Jeg er selv meget usikker ved min krop, så da min "veninde" vælger at tage et billede af mig i idræt hjælper det ikke på min selvtillid. Jeg har fået fortalt at hun ligefrem praler med det! Jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal gøre.  
7

Dreng - jeg føler mig lidt femamin

Kære alle derude...   I klassen er jeg pigernes ven, griner rigtig meget og har en bedste ven der er pige. Jeg går i 8. Klasse på Sjælland, og mens alle andre har travlt med at blive voksen, vil jeg bare være "barn", imens jeg er det.  
3

Min nye skole

Jeg er flyttet til en ny skole og startede efter sommerferien, men der er en ulempe ved min nye skole og det er at jeg bliver holdt megrt uden for af drengene og det irretere mig, for jeg er ikke den eneste der lige er startet, der er startet 2 andre men de er faldet godt til og har det godt i kl
4

Tør ikke sige hvordan jeg har det til nogen.

Hej er en pige på 14 bliver snært 15 år.   Håber i kan hjælpe mig. Jeg tør ikke sige hvordan jeg har det ikke til min familie eller mine venner er bange for hvad ander tinger om mig og mange ander ting  
8

Hjælp!

Hej mennesker, jeg er en pige på 13 år.   Der er en dreng fra min klasse som jeg ret godt kan lide, men problemet er at min veninde også kan lide ham. Flirter lidt med ham og han sætter sig tit ved siden ad mig også når jeg bare er sammen med de andre piger.  
4

Plz hjælp mig

Hej, jeg er en kristen pige på 12 år   Jeg har ikke så mange veninder i min klasse. Min bedste ven er en dreng (jeg kalder ham O), vi har været venner siden 1. Klasse,  
10

Homoseksuel, hvordan springer jeg ud?

Hej.   Jeg er en 16-årig dreng. Jeg har altid følt mig lidt anerledes i og med, at jeg aldrig har følt mig tiltrukket af piger - som de andre drenge. Jeg har derimod været meget interesseret i andre drenge.  
4

Mobbning på min veninde

Hej børnetelefonen jeg er en pige på 11 år.   Da jeg gik i 4 klasse blev jeg mobbet på den måde at jeg blev holdt uden for af 4 piger. Nu har vi fået nye klasser og jeg bliver ikke mobbet mere.
7

Ven og veninde

Hey allesammen   håber at der er nogle der kan hjælpe mig. Jeg har en ven og en veninde som jeg har snakket rigtigt meget med og de var mine bedste venner. Men jeg fandt ud af at de godt kunne lide hinanden, og nu gider de ikke at snakke med mig mere.  
5

Alkohol??

Hej alle :))   Jeg er en pige på 14 år. Og her på det seneste er jeg begyndt at tænke lidt meget på alkohol. Har en veninde der drikker nogle gange og går til fester. Og så her for lidt tid siden, fandt jeg ud af at en af mine andre rigtig gode veninder og drikker.
3

Ensom i ny skole

Hej   Jeg er flyttet til DK for lidt tid siden, og er startet i en ny skole. Da jeg startede gik det hele meget fint. Men nu hvor der er gået omkring 6 måneder begynder jeg at føle mig rigtig ensom.  
11

Hvordan skal jeg tale med mine venner?

Okay, det er måske lidt underligt, men jeg siger det bare ligeud. Jeg er lige fyldt 13 år og kommet i en ny skole  
4

Snakken om fest og druk med forældre

Hej alle derude   Jeg har virkelig et stort problem synes jeg selv.   En veninde jeg er lige er begyndt at komme meget tæt ved har inviteret mig til en fest snart, og har sagt Yes kommer, men må ikke drikke for mine forældre og har været taget i det nogle gange
3

Jeg har tilføjet en "ven" på Facebook - og føler mig nu skyldig som aldrig før.

Hej.   Jeg har til at starte med en historie, som er lidt kompliceret, men jeg håber at I kan følge med: Jeg har i godt 3-4 år gået til badminton hver tirsdag. Halvdelen af tiden har der gået en pige, lad os kalde hende X, som jeg har haft et lidt anstrengt forhold til.
7

Kyssede min bedste ven

Hej...   Jeg havde for nyligt min bedste ven overnattende hos mig (til en filmaften). Vi sad bare helt normalt og så film, men så begyndte han at prøve på at kysse mig og komme tættere på mig.  
2

Venner og ensomhed

Hej jeg er en dreng på 13 år som ikke har så forfærdelig mange venner fordi de allesammen spiller computer   og jeg kan heller ik finde ud af at snakke med piger det har jeg kæmpet med siden 3.klasse   jeg er rimelig ensom og er hele tiden deprimeret.  
4

Ved ik' hva' jeg gør forkert

Hejsa, jeg er en pige på 15.   Jeg startede på en ny skole i 6. Klasse (flyttede pga mobning), og alle var rigtig søde imod mig. Det er så en privatskole, så vi er kun 6 piger, og 8 drenge. Det hele har gået rigtig godt imellem mig og de 5 andre piger, indtil 9. Klasse.
3

Venner / Ikke venner.

Hej.   Jeg er en dreng på 13 år der ikke har haft venner længe. Men nu føler jeg endelig jeg er kommet ind i en "gruppe", det nederen er bare, at der er en i klassen som INGEN er venner med, ham har jeg, af ren godhed (ikke for at være venner), snakket med osv.  
5

Forelskelse

Hej! Jeg er en dreng på 11 år der hedder Kasper.   Jeg er forelsket i denne pige som. Hver dag har jeg ondt i maven Pga. Forelske. Vi svinger rigtig godt sammen, men hendes Ex er min bedste ven.
6

Dukker? ingen venner

Hejsa.   Jeg er en pige på 14 år og jeg har altid interreseret mig for dukker ( siden jeg var 2) nu er det ikke sådan at jeg stadig har dukker som Annabell og baby Born, men jeg har nogle dukker kaldt Reborn babyer.  
5

Veninde skriver med fremmede mænd på nettet

Hej BørneTelefonen   jeg er en pige på 14 år hvis veninde på 15 skriver med fremmede mænd på nettet   jeg ved ikke hvordan at jeg kan hjælpe hende til ikke at skrive med dem  
7

Veninder

Hej   jeg har mange venner er ret populær men har to bff men de er maget mere sammen de leger mere sammen og spør om de skal abajde sammen i timerne og jeg føler at jeg er bare det tredje hjul  
13

veninder

Hej   jeg skulle have været sammen med min veninde, men jeg var stresset og kunne så derfor ikke alligevel. Vi havde planlagt at vi skulle have pizza, popcorn og se film.   Men så da jeg skrev at jeg ikke kunne skrev hun at jeg var en dårlig veninde.
15

Veninder holder mig udenfor

Jeg har to veninder som ofte mobber andre fra klassen, imens jeg tit står lidt akavet ved siden af.   Jeg har prøvet at sige fra over for dem før, men så bliver de virkelig fornærmede.
9

For tidligt?

Hej jeg er en pige på 13 år..   Jeg er flere gange blevet tilbudt alcohol ( jeg ved ikke hvordan man staver det..) fra mine venner fra klassen... Jeg har ikke så mange venner og tænker det er en nem måde at få venner på..  
2

Flytte skole?

Heii jeg er en pige på 12 som har tænkt på det med at flytte skole.   Det er såden at i min klasse er der pige gruppen, pigerne som leger og så står jeg der ude på fodbold banen alene sammen med en masse drenge.
3

Veninde med flyskræk

Hej allesammen   Jeg har et et lille men stort problem, men veninde har en forfærdlig flyskræk, o jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre for at berolige hende når vi sidder i flyveren!  
2

Bekymret for veninde

Hej bb:)   Jeg er en pige på tretten år og jeg er lige startet i syvende klasse. I slutningen startede der en ny pige i min klasse som kom fra en skole hvor der var ret meget mobning.
4

Mine veninder vil have at jeg taler ud...

Mine veninder snakker meget om at holde en aften hvor vi snakker om alle vores problemer, både personlige problemer og dem vi har med hinanden. Jeg hader det.
3

Hjælp

Jeg hedder Filip   jeg gik igennem en masse med at have mistet min mor så jeg måtte komme ud med nogle følelser så jeg skrev noget dumt til en anden på insta men fortryder det inderligt   han har sagt det var ok men jeg har det stadig dårligt   hjælp
5

Venne Problem

Hej jeg er en dreng på 13 år.   I sjette klasse flyttede en ny pige ind i min klasse. Hun var allerede meget populær, da hun spillede fodbold med mange af de andre piger. Jeg blev meget hurtigt gode venner med hende, og blev også hurtigt forelsket i hende.  
4

Mistanke om anoraksi hos veninde

Hej   Jeg har den her veninde som interessere sig meget for sundhed, det gør jeg dog også selv.   Nogen gange går det bare lidt for vidt for min veninde syntes jeg. For så den ene dag er hun på en kur og så næste uge er hun på en ny.
11

venner

Hej:-) Jeg er en 13 årig pige.   Jeg elsker at spille video spil fx.GTA, Halo, Call of Duty, Motal Kombat osv...   Men der er ingen af pigerene der vil være sammen med mig, fordi e synes det er underligt at jeg spiller voldig spil for det er for "drange"
3

Jalousi

Hej, jeg er en pige på 13, og det er sådan, at jeg er VIRKELIG jaloux når jeg ser min veninde være sammen med andre end mig.   Jeg bliver virkelig ked af det når jeg ser hende grine med dem og have det sjovt...:( Har i nogle råd?
14

Veninde

Hej, jeg er en pige på 13 år og går i sjette klasse.   Jeg har en mega iriterende veninde. Vi kalder hende "M" Første gang jeg oplevede noget, var at hun skrev klamme luder til mig på Snapchat.
3

Jeg har ikke rigtig lyst

Hej :)   Mig og min ven kan lide hinanden, det er ret tydeligt.... Jeg er pænt sikker på at han også kan li' mig, men selvom jeg godt kan lide ham, er jeg ikke interesseret i et forhold.  
3

Min bedste veninde svigtede mig igen

Hej BB.   Jeg er er pige på 15 år. Jeg lider af angst og har gjordt det i 3 år nu... Nu til sagen.
5

BFF eller ?

Hej   Er er en pige på 11 jeg er forelsket i en dreng jeg ved han også er forelsket i mig det ved jeg 100% problemet er bare at min BFF også er forelsket i ham hvad skal jeg gøre ?   Kærlig hilsen Pigen på 11
6

Hvordan siger jeg det til mine forældre...

Jeg har 2 problemer...   Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige til mine forældre at jeg har fået en kæreste, da vi ikke rigtig har et særlig godt bånd til hinanden, altså mig og mine forældre... Jeg vil jo mega gerne hjem til ham og omvendt men hvordan siger jeg det...
8

Veninder

Hejsa! Jeg er en pige der går i 5. klasse og har to veninder der er mega fjender, de er så meget fjender at den ene har holdt (mange dage) fri fra skole, fordi hendes fjende går i samme klasse  
4

Alene

Hej ? Jeg er en pige på 13 der til dagligt har det godt! I en dejlig klasse og en fantastisk familie. Pigerne fra min klasse er bare begyndt at holde mig meget udenfor... Jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv når det sker.  
16

Jeg er Mærkelig??

Hej, jeg er en pige på 12 og jeg har nogle lidt andre interesser end de andre piger i mi klasse. f.eks. kan jeg godt lide at lave mad og bage og det er noget jeg gør hele tiden faktisk laver jeg mad hver dag og bager op til 2 gange om ugen.
6

Er der mere i det?

Hej.   Jeg er en pige på 14 år. Jeg skriver rigtig meget med en dreng, som jeg går i klasse med. Vi skriver sammen stort set hver dag efter skole og om aftenen. Jeg ved ikke om vi flirter lidt, eller om vi bare er helt almindelige venner som som skriver sammen...?  
5

Jeg mister min veninde

Hej, jeg er en pige på 16 år som lige er startet på gym.   I folkeskolen har jeg aldrig rigtig følt at jeg passede ind i min klassen, men her på gym var det bare som om det var helt anderledes.
5

Ond veninde

Hej jeg er en pige på 13 år og jeg havde en bedste veninde men efter sommerferien har hun kritiseret mig hele tiden og har også fået en ny bedste veninde.   Jeg har sagt til læren at kun kritisere mig men det har ikke hjulpet kun gjort tingene værre.  
5

Hvad skal jeg gøre?

hej har en veninde der har rigtigt dårligt selvtillid. Hun tror ikke på sig selv og har nogen meget voldsomme tanker. Jeg har forslået at hun måske skulle snakke med en voksen eller en psykolog.   Fandt ud af at hun har skåret i sig selv, fik et kæmpe chok.  
3

Min veninde's ex

Hej jeg er en pige på 12. Jeg har en veninde som var kærester med en (vi kan bare kedler ham N) men en dag var jeg hjemme hos min veninde og N var da også og da hun så gik på cw, spøget N om jeg ville kysse jeg sagde ja fordi jeg godt kunne lide ham  
4

Føler mig alene men er det ikke...

Hej allesammen, jeg er en pige på 11 år, og jeg føler mig ensom, men jeg har venner og familie, så er problemet bare at jeg ikke rigtig føler at der er nogen af mine venner der kan lide mig...  
5

Har lavet noget MEGET dumt

Hej alle. Har haft en veninde i 3 måneder, men pludselig mente hun vi skulle holde en pause og var kolde overfor mig. Lige ud, altså blev brændt af. Men desværre har jeg et stort temperament. Downloade en spam bot og spamede trusler af til hende.
4

Hænger ud med...

Hej Alle sammen Jeg er en pige på 13, snart 14.. Jeg går i 7. klasse.. Jeg kunne godt tænke mig at vide om det er underligt at jeg hænger ud med klassen under..? - Altså 6. klasse. Og så at jeg hænger ud med drengene..?
10

Skoleskift

Hej jeg er en pige på 12 som går i 6. Klasse, jeg har et par venninder i skolen.   Jeg har haft det dårligt i min klasse i op til 3 år. Men jeg syntes ikke rigtig at mine venninder holder af mig.
5

Splid

Hej Jeg har to rigtig gode veninder, som jeg har haft siden 0. klasse (går i 9. nu). Den ene har haft det lidt svært op til 6. klasse, jeg har også selv gået til mailing med hende, og har faktisk ikke været så meget sammen med hende før 7. klasse.  
3

Bange for at jeg har bagtalt mine venner

Hej. Jeg er bange for at jeg har bagtalt mine rigtig gode venner, eller om jeg bare har omtalt dem.  
6

Bange og usikker på venskaber

Hej, jeg er en dreng på 13 år,   Jeg kender mange i min omkreds der har kræft eller død af det, Heldigvis er der ikke nogen tæt på mig der er ramt men mere fætre og kusiner. det for mig til at blive så utrolig bange for kræft og også bare døden,
2

knust

jeg er en pige på 11 år fot omkrigin 2 uger siden blev min farmor og farfars hund aflivet hunden blev 10 år gammel jeg har været knust og ødelagt ligesiden  
9

Sex

Hej jeg er en pige på 14 snart 15 der er mange på min årgang der har haft sex men er bange for at de tror jeg jeg er anderledes fordi jeg ik har haft sex   Gør de det? Hilsen den usikre pige
5

Selvmordstanker

Hej. Jeg er en pige på 10 år og bliver udsat for virkelig groft mobning. Det er så slemt mobning at jeg desværre er kommet til at cutte nogen gange, og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre.   Jeg har heller ikke nogen venner i skolen og føler alle hader mig.
8

Hader skole !!

Hej. :) Jeg er en pige på snart 13 år, der går i 7. Klasse.   Jeg kan normalt godt lide skole, men efter vi gik til sommerferie ændrede det sig.. :( Jeg har altid gået på denne skole, og jeg har altid haft mange venner. :)
8

Alkohol

Hej venner;)   Jeg er en pige på 16, som ikke drikker alkohol. MIne venner drikker nu næsten hver weekend. Jeg føler mig lidt udenfor, men kan altså ikke få mig selv til at drikke. Bare tanken om hvad det kan gøre ved din lever og hjerne i min alder.
2

Veninde har det samme crush som mig...

Hej   Jeg er en pige på 13 år. Der er en dreng fra min klasse som min veninde og jeg er lidt vilde med... Vi er rimlig gode venner, men taler ikke rigtig drenge sammen, så kan ik rigtig sige det til hende..  
11

Venskab

Hej   Der er en jeg har været bedste veninder med siden 1. klassen, men i slutningen at 5. klasse ville hun ikke være min veninde mere. Hun har fortalt mig at vi ikke var venner mere, og det er jeg meget ked af.  
4

venner og veninder. klassen

Hej jeg er en pige på 13 år, jeg går i 7 klasse.   Jeg føler lidt som om folk fra min klasse ik kan lide mig, de siger i hvert i fald ad når de rør mig men det er kun drengene der gør det.   Jeg ved ik hvad det er jeg har gjort galt siden det.  
8

føler mig udenfor

jeg er en pige der går i 4.klasse og vi er 10 piger.   vi er en lille gruppe piger der består af 7 piger (inklusiv mig). 2 af pigerne har inviteret 4 af de andre til at overnatte men ikke mig
5

Min veninde svigter mig..

Hej.. Jeg er en pige på 15 år. Dette handler om min bedste veninde. Jeg føler at hun er begyndt at vælge drenge frem for mig som hun måske har en chance for at være kærester med.    
4

Hjælp!!!

Hej jeg er en pige på 13,   jeg har haft en fortid hvor jeg har været meget irriterende fordi jeg ville have opmærksomhed, men det er 4 år siden, jeg er meget upopulær og det vil jeg gerne gøre noget ved men hver gang jeg prøver at snakke med de andre skubber de mig bare væk .
4

På mobil efter sengetid ødelægger mig

hej jeg er en pige på 13 år og jeg har lidt problemer.   Altså det startede da jeg var 10 da jeg opdagede at nå min far sagde at jeg skulle sove kunne jeg bare værre på min mobil. Jeg blev på mobilen indtil cirka klokken 2 om natten:(  
4

Hun føler sig udenfor

Hej vi er 2 bedste veninder og vi har et problem!   Vi har en anden bedste veninde som vi elsker rigtig højt men problemet er at vi tror hun føler sig udenfor ! Hun er både ordblind og talblind og har det derfor meget svært ?  
9

Min veninde hader sit liv

Hej. Jeg er en pige på 15 år og jeg har et stort problem. Jeg har en veninde i min klasse, som de sidste to år har haft nogle alvorlige problemer. Hun startede i 7. Klasse med at have anoreksi og. Senere har hun fået diagnosen angst og da begyndte hun at lukke sig selv inde.
11

Jeg føler mig ensom

jeg har et rigtig stort problem, jeg føler mig virkelig ensom! Jeg har kun en ven som jeg kan være sammen med, og hun kan jo ikke være der vær dag så de dage hun ikke er der græder jeg så meget at jeg må blive hjemme.
4

Min mor bliver kold over for nye veninder!!

Hej børnetelefonen! Jeg er en pige på 13 år!! Jeg har på det sidste år fået 2 virkelig gode veninder (den ene er min bedste veninde). De bor i forskellige byer begge to, men jeg skyper med dem hver uge.
6

Misundelig..

Hej! Jeg er en pige på 15 år, der går i 8. klasse. Jeg har den her veninde, som bare er "perfekt"! Hun ser smadder godt ud, alle drengene er vilde med hende, hun får gode karaktere, er vildt populær og hun må alt for hendes forældre.
2

Hun vil skille os ad :(

Hej vi er to piger på 10 :3 vi kender en pige som hedder Caroline, men hun prøver at skille os ad :-( vi er rigtigt gode venner Minna og Jeg,og det gør os rigtig kede af det Kan i hjælpe?<3 -Emilie og Minna
6

Hvordan hjælper jeg hende

Hej ❤️ Min bedsteveninde har forelsket i to drenge men hun ved ikke hvem du skal vægle hun har været kærester med med dem begge og nu er hun kærester med den ene men hun kan stadig lide den anden hun kommer altid når hun skal have hjælp men jeg ved ikke hvordan jeg skal hjælpe hende
2

Kæreste vs. Venner

Hej Har et problem Kan rigtig godt lide en dreng måske kan han lide mig. Men promblemt er min veninde også kan lide ham, hun siger han har skrevet til hende at hun lå på han top et, men jeg har gåder af vide hun ikke gjorde.
6

Hvisken

Hej. Hvordan har i med at folk fra jeres klasse hvisker? Jeg føler tit at det er mig de hvisker om. Jeg har midstet et par venner, mine forældre siger jeg skal lade dem være men er det det rigtige?
2

mit liv er forfærdeligt

men det er sådan jeg har gået og tænkt hele dette og sidste år over at jeg hader mit liv ved ikke om man må skrive dette men har bare lyst til at komme ud med det har gået rundt og haft det på mig og har lyst til bare at græde det hele væk