Børn hjælper børn

Her kan du poste et spørgsmål eller en oplevelse og få støtte og råd fra andre børn og unge.
Hvis du har et spørgsmål du gerne vil stille, eller en oplevelse du gerne vil dele, kan du indsende et brev nedenfor.
Hver uge bliver de udvalgte breve postet, så andre børn og unge kan give gode råd og svar.
Når du har læst vores husregler, kan du indsende et brev, give et råd eller bare gå på jagt og se, hvad andre har spurgt om og svaret på.
God fornøjelse!

Åbne breve

0

Ved ikke om jeg vil ride mere?

Hej   Jeg er en pige på 15 år Altså jeg er 15 år og går i 8. klasse, har venner der skal "passes", og lektier der skal laves, og "snart" skal jeg også til at gå på gymnasiet og få en uddannelse, jeg ved bare ikke om jeg kan "overskue" ridning.  

Husregler og gode tips

Herunder kan du læse Børn hjælper børns husregler og gode tips.
Alle breve og råd bliver læst igennem, inden de postes for at sikre, at husreglerne overholdes.
Derfor er det godt at tjekke dem ud, hvis du gerne vil indsende et brev eller poste et råd eller en kommentar.

Pas godt på dig selv

For at passe godt på dig selv, skal du holde øje med ikke at skrive personlige oplysninger om dig selv eller andre. Det kan være navn, efternavn, kælenavn eller telefonnummer, adresse, links til andre sociale medier, e-mail m.m.

Det er okay at nævne f.eks. en stor by, men lav ikke præcise beskrivelser af steder du eller andre kommer, som f.eks. en park, et storcenter, en klub osv.

Børn hjælper børn er ikke et socialt forum og derfor heller ikke et sted, hvor man f.eks. laver aftaler med andre om at mødes, hverken i virkeligheden eller på andre sociale sider.
 

Pas godt på hinanden

Vi skal alle hjælpe hinanden med, at Børn hjælper børn er et rart og trygt sted at være. Derfor er det vigtigt, at man skriver i en god tone, respekterer hinanden, ikke skælder ud, truer osv.

Når man skriver på nettet går det tit rigtig hurtigt, og man glemmer nogle gange, at det man skriver kan lyde voldsomt for den, der læser det, selvom det måske slet ikke var sådan ment.

Så tænk over, om det du skriver måske kan såre andre, der læser det.
 

Læs tråden før du giver et råd

Det er en god idé at læse andres råd, før du poster dit eget. På den måde hjælper du med, at den der har indsendt et brev føler sig taget alvorligt og får nogle råd, der passer til det, de har skrevet. Derfor er det også vigtigt, at der ikke bliver skiftet emne.

Hvis du læser andres råd igennem, er du sikker på, at du ikke skifter emne eller gentager, hvad andre har skrevet.

 

Hav tålmodighed

Vores moderatorer har det største ansvar for, at Børn hjælper børn er et trygt og rart sted at være. Det er dem, der udvælger ugens breve og sørger for, at alle råd læses igennem, inden de postes, så husreglerne overholdes og ingen føler sig ubehageligt tilpas.

Men for dig der gerne vil give et råd betyder det, at der kan gå noget tid, før det kan læses på skærmen. Det kan også være rart at huske på, hvis du har indsendt et brev og bliver i tvivl om, hvorfor der går lang, tid inden nogen svarer.

Vi tjekker posts så hurtigt vi kan, men hav tålmodighed. Imens kan du gå på jagt i de andre breve på siden eller på Børnetelefonens brevkasse.

Vi tager alle alvorligt

Alle henvendelser på Børn hjælper børn bliver taget alvorligt, og der er ikke nogle problemer, der f.eks. er for små eller mærkelige. Hvis noget fylder hos dig, fylder det også tit hos andre.

Nogle gange kan man måske komme til at overdrive sin historie i de breve eller råd man poster, fordi man vil være sikker på, at det bliver taget alvorligt. Og derfor er det vigtigt at sige, at moderatorerne tager alle historier, breve og posts alvorligt, og at vi med vores husregler forsøger at vise, hvor vigtigt det også er for alle andre at gøre.

Nogle breve eller råd kan dog handle om nogle ting, som det er bedre at få hjælp til af BørneTelefonens andre medier. Det kan være fordi, at nogle emner og problemer bliver et for stort ansvar for andre børn at skulle hjælpe med, eller fordi der er nogle beskrivelser, der kan gøre andre utrygge eller forskrækkede.

 

Andre breve der har fået råd

Her kan du læse, hvad andre har fået råd om.

6

Forelsket i søsters ven

Hej, jeg er en pige på 13 år.   Jeg troede i lang tid at jeg bare havde et lille crush på den her dreng fra min storesøsters efterskole. Det viste sig så jeg endte med at blive MEGET forelsket i ham.  
5

Penge

Hej BHB.   Jeg vil gerne tjæne penge men ikke sådan et "rigtigt" arbejde men sådan et for 10-11 år. Jeg har prøvet hundelufter men der kom ikke nogle kunner.   Har i nogle idé'er tilst "jop"? Tak fir hjælp på forhånd.
11

Er det et scorestrick, at have bryster

Hej bb.   Jeg er i pubateten og elsker at jeg har bryster. Men nogle gange tænker jeg på om drenge kigger på dem og om det er et "scoretrick" at have bryster.   Jeg vil gerne være populære i blandt drengene. Kan drenge bedre lide piger hvis de har bryster? 
5

????Er jeg anderledes????

Hej brevkassen. Jeg er en pige på 13,   er jeg anderledes bare fordi at jeg har ADHD???????? Når jeg skal have nye venner så spørger de om hvad ADHD er, og når de så har fået det af Vide så er det som om at de behandler mig anderledes En alle de andre,  
9

hemmeligt forelsket i den samme

hey brev kasse   få ca 4 måneder siden bliv jeg meget vild med en fyr men for ca 2 uger siden fandt jeg ud af at to af mine vininder også var vild med ham jeg har ikke fortalt dem at jeg også kan li ham men de snakker hele tiden om ham og om at han kigger på dem  
4

Læren

Hej brevkasse   jeg har et problem fordi jeg kan ikke kan lig en lærer. Jeg føler at han altid er efter mig.   Hvad skal jeg gøre??
4

Skilsmisse (problemer med far)

Jeg er en pige på 13 år.   Jeg har en biologisk far som ikke vil kendes ved mig og en papfar som har været der igennem hele mit liv. Men nu er min mor og papfar blevet skilt og jeg kan ikke lide at være hjemme hos ham. Jeg er der hver anden weekend.  
6

Tør ikke

Hej allesammen   jeg er en pige på 12 år og jeg er begyndt at svede under armen jeg ved at det ikke lyder seriøst   jeg tør indet problemet er at jeg ikke torer at spørge min mpr om jeg må få deorant min mor behandler mig som en lille pige
5

Bi, pan, homoseksuel?

Hej, jeg er en pige på 12 år der længe har haft problemer med at finde ud af om jeg muligvis har en anden seksualitet, end heteroseksuel..    
13

Y?

Hej jeg er en pige på 12 år   Jeg har ADHD Jeg skiller mig ud fra alle de andre i min klasse. Jeg har ikke mange venner. Lærerne Stoler ikke på mig. Jeg kan høre folk bagtale mig. Jeg bliver tit sendt på kontoret når jeg forsvarer min veninde.
3

Skal jeg gøre det for ham?

Hej, jeg er en pige på femten år.   Jeg har i noget tid skrevet med en dreng som går i 10. Klasse og jeg går i 8. Klasse. Da jeg var mindre, blev jeg udsat for nogle tin, som gør at ikke er klar til sex osv.  
1

Skal jeg være bange eller glemme det?

Hej.   Jeg er en pige på 15 år, jeg havde en ret seriøs flirt med en dreng i min klasse sidste år. Jeg kunne godt lig ham sådan rigtigt, og han kunne lige mig.  
1

model eller andet fritidsjob

Hej BB.   Jeg er en pige på 13 og vil vildt gerne være model men ved ikke hvordan man gør.  
6

Er det akavet at vise et billede til frisøren?

Hej!   Jeg er en pige på 14 der rigtig gerne vil have mit hår klippet meget kort. Jeg har en præcis idé om hvordan det skal se ud og jeg er derfor, meget bange for at det bliver klippet forkert.  
18

Skal jeg tage den på igen?

Hey, har virkelig på brug for hjælp.   Jeg har lige fået den her nye hoodie jeg selv synes er sygt nice, men den dag jeg så tager den på i skole, er der mange der siger de ik kender mærket.
7

Er han bøsse

Hej alle sammen.   jeg er en 13 årig dreng som er bøsse. Jeg har ikke sagt det til nogen endu og jeg følger mig sådan lidt alene.
5

Er det merkeligt

Hej jeg er en pige på 13 år   Jeg elsker at se paradise hotel er det merkeligt   der er ik nogle i min klasse der ser sådan nogle ting men her på det sidste ser jeg det hele tiden kan ik lade ved med at se det  
6

Akavet!!!

Hej   jeg er lige blevet 12 år og jeg har en kæreste og vi har været i biffen en gang men desværre har vi ikke kysset eller noget enu. Hver gang jeg prøver at tale med ham om det bliver det akavet og han siger ikke noget.  
9

Hvad skal jeg gøre?

Hej.   På det sidste til en konkurrence ting så jeg en pige som jeg synes er virkelig pæn og jeg tænker bare ''waow'' når jeg tænker på hende igen.
4

Sådan har jeg det !

Hej jeg er en 10 årig pige og jeg er skilsmisse barn   mine forældre er ik så gode venner. Værd gang jeg skal afleveres hos en af dem begynder jeg at græde fordi at jeg alderede at savne mor/far.  
10

Er han for gammel

Det er fordi at jeg blevet vild med en som er 19 år og jeg selv er 15   Men jeg er venner med ham på Facebook og en gang i mellem snapper jeg med ham   men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for hver gang jeg for en snap så bliver jeg helt glad og frisk
6

Tænker for meget hver andres mening?

Hej!   Jeg tænker simpelthen for meget over hvad andre tænker og syntes om mig. Jeg er en pige på 14 år og har haft det sådan meget længe. Jeg kan ikke engang lægge syg herhjemme, uden at jeg tænker på hvad andre mon nu tænker oppe i skolen.  
5

Jeg vidste det ikke!

Jeg er en pige på 14 år.   Jeg er selv meget usikker ved min krop, så da min "veninde" vælger at tage et billede af mig i idræt hjælper det ikke på min selvtillid. Jeg har fået fortalt at hun ligefrem praler med det! Jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal gøre.  
7

Dreng - jeg føler mig lidt femamin

Kære alle derude...   I klassen er jeg pigernes ven, griner rigtig meget og har en bedste ven der er pige. Jeg går i 8. Klasse på Sjælland, og mens alle andre har travlt med at blive voksen, vil jeg bare være "barn", imens jeg er det.  
6

Kærestesorg har brug for hjælp ;-(

Hejsa jeg er en pige på 13.   Jeg har haft en kæreste i næsten 2 år, 3 dage før nytårsaften slog han op, jeg er vildt ked af det.
5

Efterskole eller sport?

hey jeg er en pige på 14 år.   Jeg går i 8. klasse, og jeg er begyndt at overveje, om jeg vil gå på efterskole i 10. klasse. Det er ikke, fordi jeg har det svært i skolen, men jeg ville rigtig gerne have den der efterskole-oplevelse med et kæmpe fællesskab osv.  
3

Min nye skole

Jeg er flyttet til en ny skole og startede efter sommerferien, men der er en ulempe ved min nye skole og det er at jeg bliver holdt megrt uden for af drengene og det irretere mig, for jeg er ikke den eneste der lige er startet, der er startet 2 andre men de er faldet godt til og har det godt i kl
7

Jeg har brug for hjælp med kærlighed

Hej alle!   Jeg er en dreng på 13. Jeg er forelsket i en pige som går på mit sports hold. Jeg vil gerne fortælle hende jeg kan lide hende.  
6

Far er gået bort

Hej Alle Sammen Jeg er en pige på 11   I december Gik min far bort Jeg har det meget svært og tænker tit over det jeg ligger vågen hele natten og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre   KH ~Mig~
3

HJÆLP!!

Hej jeg er en pige på 12 år.   Mit højre bryst er meget større end venstre.. mit højrebryst ser meget udviklet ud, og venstre ser meget underudviklet ud! Er der nogen der kender det..  
5

Flytte

Hej er en pige på 13 år   Skal snart flytte til byen. Har boet i en lille landsby i 12 1/2 år, så kan ikke huske andet. Jeg skal ikke flytte skole. Men der hvor jeg bor nu er "alle venner med alle", og der hvor vi skal flytte hen kender jeg ingen.  
2

Far har ikke tid kun til sin nye famile

Jeg ser kun min far hver anden weekend fordi han er flyttet langt væk, så der er en lang tog tur til og fra Far.  
4

Tør ikke sige hvordan jeg har det til nogen.

Hej er en pige på 14 bliver snært 15 år.   Håber i kan hjælpe mig. Jeg tør ikke sige hvordan jeg har det ikke til min familie eller mine venner er bange for hvad ander tinger om mig og mange ander ting  
7

Jeg må ikke udleve min drøm

Kære Børnetelefonen,   Jeg er en dreng på femten, der siden jeg var helt ung altid har drømt om at arbejde med makeup. Jeg har altid vidst, at jeg ville være stylist, men mine forældre har andre planer.    
7

Hvornår er man i kysse alderen

Hej jeg er en pige på 10 år og er forelsket i en på tolv.   Han er rigtig sød og jeg vil gerne score ham og bla bla.. Men jeg vil gerne kysse med ham! Men er det for tideligt at kysse med en dreng når man er 10 år?  
18

Vil gerne have Menstration?!

Hej piger ( og måske drenge)   Jeg vil på en måde gerne have menstruation. Min veninde har det og det er egentlig ikke fordi ddt lyder så vildt fedt. Jeg ved næsten alt om menstruation og jeg synes det er ret spændene.  
4

Hjælp mine forældre er ik sammen med mig

Hej jeg er en pige på 10 år..   Jeg Elsker mine forældre..men laver aldrig noget med mig..De setter ikke sig ned og tegner eller, spiller spil...   Det rigtig hårdt fordi jeg kun sidder og ser tv håber i vil hjælpe mig..❤?
4

Er det forkert?

Hej BT   jeg har et dpørgesmål om man kan have en flirt samtidig som at man har et lang dinstance forhold uden ens kæreste ved st man har en flirt eller er det forkert   hilsen den forvirrede dreng.
2

dårligt forhold

hej   mig og min mor har ikke det bedste forhold til hinanden. Jo altså jeg snakker med hende, og siger at jeg elsker hende. Men vi kan ikke snakke om forelskelse, drenge udvikling, (bryster,menstruation osv.) eller sex.  
12

hvordan skal jeg sige det

Hej   jeg er rigtig forelsket i en pige fra min paralel klasse men jeg tror ikke at hun kan lide meg   hvad kan jeg måske sige til hende så hun begynder bedre at kunne lide mig
4

Forældre skændes hele tiden.

Mine forældre skændes virkelig meget som virkelig meget (2-4 kæmpe skænderier om dagen...)   Jeg har sagt til dem jeg ikke kan lide de skændes og har også spurgt om de skal og vil skilles. Men det vil de ikke... Og skænderierne stopper ikke...  
6

Problemer med læreren

Hej.   Jeg er en pige på 15 år, som bøvler lidt nogle så ting.. Det er sådan, at jeg i den seneste stykke har haft et underligt forhold til min lærer. Jeg har nemlig på fornemmelsen, at hun ikke kan lide mig.  
2

Min far

Hej.   Jeg er en pige på 12 år og jeg har nogen problemer med min far. De problemer jeg har er at jeg ikke har set han i 6 år og virkelig vil have kontakt til han   men ved ikke hvordan hvad skal jeg sige til han for at han svare mig/ lader mig se han igen
5

HJÆLP

Hej.   Jeg er en pige, som lige har fået menstruation. Ved ikke helt hvordan jeg skal sige det til min mor.   Nogen der kan hjælpe?
8

Hjælp!

Hej mennesker, jeg er en pige på 13 år.   Der er en dreng fra min klasse som jeg ret godt kan lide, men problemet er at min veninde også kan lide ham. Flirter lidt med ham og han sætter sig tit ved siden ad mig også når jeg bare er sammen med de andre piger.  
1

Slut for farfar.

Hej. Jeg er en pige på 13 år.   Jeg har en dejlig familie, men jeg har ikke rigtigt kendt min morfar. Han døde af kraft ved juletid, da jeg kun var 4 år gammel. Jul er en hård tid og for ikke så længe siden, blev mine forældre skilt.  
4

Ønsker?hjælp

Hej jeg ved bare ikke hvad jeg ønsker mig i julegave?   Er der nogen der kan hjælpe?   Jeg er en pige på 13 år og kan slet ikke finde ud af hvad jeg ønsker mig!!!!
3

HJÆLP

Hej allesammen.   Jeg er en pige på fjorten år. Jeg er faktisk blevet holdt udenfor hele min skolegang, da jeg er fra Frankrig og ikke har de samme fritidsinteresser som resten af min skole.  
2

Genderfluid?

Hej.   Jeg er en Panseksuel Genderfluid pige, men mine forældre er meget Religiøse, Homofobiske, Agenderfobiske osv. Derfor vil min mor ikke lade mig klippe håret, købe drenge tøj, eller hænge ud med mine ældre drenge venner (2 år+ ældre)  
5

Mine forældre skændes mest ved jul

Hej jeg er en pige på 13 år   Min forældre skændes tit her til jule tid. Og igår gik jeg grædende i seng , fordi at mine forældre skaber så dårlig stemning og når der er sure på hindanen siger de så mange dårlige ting om hinanden til mig.  
4

Plz hjælp mig

Hej, jeg er en kristen pige på 12 år   Jeg har ikke så mange veninder i min klasse. Min bedste ven er en dreng (jeg kalder ham O), vi har været venner siden 1. Klasse,  
10

Homoseksuel, hvordan springer jeg ud?

Hej.   Jeg er en 16-årig dreng. Jeg har altid følt mig lidt anerledes i og med, at jeg aldrig har følt mig tiltrukket af piger - som de andre drenge. Jeg har derimod været meget interesseret i andre drenge.  
4

Mobbning på min veninde

Hej børnetelefonen jeg er en pige på 11 år.   Da jeg gik i 4 klasse blev jeg mobbet på den måde at jeg blev holdt uden for af 4 piger. Nu har vi fået nye klasser og jeg bliver ikke mobbet mere.
3

sove hos mine forældrer

hej alle jeg er en pige på 13 år og jeg har virkelig svært ved at sove i min egen seng om natten.  
7

Ven og veninde

Hey allesammen   håber at der er nogle der kan hjælpe mig. Jeg har en ven og en veninde som jeg har snakket rigtigt meget med og de var mine bedste venner. Men jeg fandt ud af at de godt kunne lide hinanden, og nu gider de ikke at snakke med mig mere.  
5

Alkohol??

Hej alle :))   Jeg er en pige på 14 år. Og her på det seneste er jeg begyndt at tænke lidt meget på alkohol. Har en veninde der drikker nogle gange og går til fester. Og så her for lidt tid siden, fandt jeg ud af at en af mine andre rigtig gode veninder og drikker.
4

Usikker på om jeg er god nok.

Hej mit navn er Andreas og er 17 år.   Jeg går og ændre personlighed konstant..jeg prøver at finde den side af mig selv som jeg selv kan lide at være men en som også andre syntes godt om... grunden er at jeg mangler kærlighed og støtte i livet.  
4

SKØNDHEDSIDIALER

Hej jeg er en pige på 14 år.   Jeg er ikke særlig høj, og er en smule slank. Nu til dags går mange drenge op i at man skal have store bryster og en stor røv. Og mit problem er, at jeg ikke har store bryster, jeg føler ikke selv jeg har en pæn krop.  
4

Hvordan skal jeg fortælle det?

Hej BørneTelefonen   Jeg er en pige på fjorten som er vokset op med to homoseksuelle fædre. Det har altid været naturligt for mig, og hele min barndom har jeg ikke vidst at der var noget galt i det.
2

jeg blir holdt udenfor af mine egne storesøskene

hej   jeg blir altid holdt udenfor bare fordi jeg er en dreng og den mindste i flokken jeg må aldrig være med jeg tænker tit om det er mig der er forkert og om jeg bare ikke er god nok eller født med det ragtige udsene  
6

Har ingen sociale medier

Hej BørneTelefon.   Jeg er en pige på 11 år. Næsten hele min klasse har sociale medier. Jeg må ikke få det.   Jeg ved godt at det handler lidt om likes og sådan noget. Men det tænker jeg ikke på. Jeg føler at jeg bliver lidt mobbet med det.  
6

Modeljob?

Hej.   Jeg er en pige på 14 år. 2 foreskellige modelbureauer har fornyligt tilbydt mig at komme til addition til modeljob. Jeg synes selvfølgelig at det giver lidt til selvtilliden og alt det der, og det er jo godt.  
4

Temprament

Hej jeg er en dreng på 10 og har et stort tamprament og kan ik' lide når jeg har været sur og så folk siger at de var bange for mig,   Hvad kan jeg gøre for at det bliver meget bedre?
14

Kan han lide mig?

Hej alle:-)   Jeg er en pige på 12 år. Jeg er forelsket i en dreng jeg arbejder sammen med, vi arbejder sammen i vores lokale svømmehal. Drengen jeg er forelsket i er 13, vi går på samme skole men han går i 7 klasse og jeg går i 6 klasse.  
3

Ensom i ny skole

Hej   Jeg er flyttet til DK for lidt tid siden, og er startet i en ny skole. Da jeg startede gik det hele meget fint. Men nu hvor der er gået omkring 6 måneder begynder jeg at føle mig rigtig ensom.  
12

Aktiv pige

Hej   Jeg er en pige på 12 år og jeg kan godt lide mange ting jeg gør og har gået til svømning i mange år men nu har jeg fået tilbudet om at rykke op men hvis jeg skal rykke op skal jeg droppe misiksak (violin)  
7

Hvad gør jeg?

Mine forældre har været skilt i snart 4 år nu.   Og ligesiden at de blev skilt har jeg nærmest ikke kunne tænke på noget andet.
11

Hvordan skal jeg tale med mine venner?

Okay, det er måske lidt underligt, men jeg siger det bare ligeud. Jeg er lige fyldt 13 år og kommet i en ny skole  
4

Snakken om fest og druk med forældre

Hej alle derude   Jeg har virkelig et stort problem synes jeg selv.   En veninde jeg er lige er begyndt at komme meget tæt ved har inviteret mig til en fest snart, og har sagt Yes kommer, men må ikke drikke for mine forældre og har været taget i det nogle gange
15

Alle mobber mig

hej   jeg er en dreng på 13 som alle mobber fordi jeg har hul i det ene Øger og har blåt hår og fordi jeg er kærester med en dreng.   Hvad skal jeg gøre?
8

mørkerad

hej alle   jeg er meget bange for mørke. hver aften kommer min mor ind og siger godnat og så slukker hun lyset og lukke min dør. jeg er mega bange for at der er et monster som vil spise mig mens jeg sover.   håber i vil hjælpe med mit store problem
5

Langdistance forhold

Hej!:)   Jeg går bare direkte til sagen, så nu skal i høre. Jeg har skrevet med denne her søde dreng i snart 2 måneder.  
3

Jeg har tilføjet en "ven" på Facebook - og føler mig nu skyldig som aldrig før.

Hej.   Jeg har til at starte med en historie, som er lidt kompliceret, men jeg håber at I kan følge med: Jeg har i godt 3-4 år gået til badminton hver tirsdag. Halvdelen af tiden har der gået en pige, lad os kalde hende X, som jeg har haft et lidt anstrengt forhold til.
7

Kyssede min bedste ven

Hej...   Jeg havde for nyligt min bedste ven overnattende hos mig (til en filmaften). Vi sad bare helt normalt og så film, men så begyndte han at prøve på at kysse mig og komme tættere på mig.  
7

Drøm

Hej.   Jeg har en kæmpe drøm om at blive sanger og leve af det sammen med min bedste veninde... Jeg har bare et problem, som er et KÆMPE problem! Jeg har filmet mig selv synge, og det lyder ikke særlig godt...  
4

Hjælp!

Heii jeg er en pige på 12.   Jeg har det problem, at jeg tænder på ældre fyre. Har skrevet med mange også lidt frækt, men Der er ham her på 22 som jeg har mødtes med et par gange, vi er blevet kærester og han er rigtig sød og forsigtig ved mig.  
4

Bo sammen med mor eller far?

Hej jeg er en pige på 14 år   Mine forældre er skilt og har altid været det. De blev skilt da jeg endnu ikke var født, så jeg vokset op med det - men der er bare det, at jeg bor/er vokset op med min i Danmark, men min far er amerikaner og bor i USA.  
2

Venner og ensomhed

Hej jeg er en dreng på 13 år som ikke har så forfærdelig mange venner fordi de allesammen spiller computer   og jeg kan heller ik finde ud af at snakke med piger det har jeg kæmpet med siden 3.klasse   jeg er rimelig ensom og er hele tiden deprimeret.  
4

Ved ik' hva' jeg gør forkert

Hejsa, jeg er en pige på 15.   Jeg startede på en ny skole i 6. Klasse (flyttede pga mobning), og alle var rigtig søde imod mig. Det er så en privatskole, så vi er kun 6 piger, og 8 drenge. Det hele har gået rigtig godt imellem mig og de 5 andre piger, indtil 9. Klasse.
6

forelsket i en der er 2 år yngre

Jeg er en dreng på 14 år.   Jeg er forelsket i en dreng på 12 år. jeg ved han også kan lide mig.   Hvad skal jeg gøre? Hvordan skal jeg sige det til ham?
9

Til jer piger - Kan hun li mig?

Hej:D     Jeg er en dreng på 14 år. Jeg er helt vild med den her pige fra min klasse. Jeg har sagt det, altså hun ved det godt, og hun har også sagt et par gange, at hun ikke er interesseret i mig.    
5

Usikker

Hej!   Jeg er en pige på 13 som har svært ved at acceptere min krop, alle mine venner siger at jeg er MEGA tynd, men føler mig tyk, jeg træner meget/løber i håb om at tabe mig.    
2

Hemmeligt forhold

Heeej.   Jeg er en pige på 13 og har en kæreste. Vi har været kærester i snart et halvt år nu. Det er bare det at det har været hemmeligt i al den tid... Det er ham der vil have at det skal være hemmeligt og ikke mig.  
3

Mærketøj?

Hej allesammen har lige et spørgsmål, håber i gider svare og udtrykke jeres mening.    
17

jeg skal bruge jer drenges hjælp!

jeg er selv en dreng på 12 år.   jeg har ikke prøvet at fabbe endnu, en af mine gode venner har sagt at an begyndte da han var 11.   er jeg mærkelig fordi jeg ikke har prøvet i nu?????? skal jeg bare prøve?
6

Dyr

Hej folkens jeg er en dreng på 12.   Og min største drøm er at få en hund. Men mine forældre gir mig ikke lov.   Nogle gode råd til at få dem overtalt
4

Forelskelse og forvirring

Hej, jeg er en dreng på 13.   Jeg er forelsket i en pige fra min klasse, bare kald hende K. jeg startede i klassen i 6. årgang og går nu i 7.
5

Skilt

Hej alle sammen.   Mine forældre er lige blevet skilt og der bliver ved med at komme chorkerende nyheder ind og jeg har det som om jeg skal springe i luften.  
8

Lidt spørgsmål til jer Piger (Kærester og alt det der)

Hejsa   Jeg er en dreng på snart 16 år. Jeg havde en dejlig kæreste for godt over 4 måneder siden, vi slog så desværre op og det tog mig ganske lang tid at komme over, selv om det var et langdistanseforhold.  
5

Mig og min kæreste?!

Hej BB   Jeg er en dreng på 15 år og jeg har et problem. Mig og mine kæreste har været sammen i et stykke tid nu og jeg er bare virkelig bange for at miste hende.  
8

underudviklet?

hej venner   jeg er en pige på 14 år, og jeg føler mig virkelig underudviklet.. jeg er ingen bryster, kun meget små knuder under brystvorterne, jeg har meget lidt kropsbehåring, og jeg har ik fået mens ( v ik om jeg har udflåd, er ret meget i tvivl).  
3

Venner / Ikke venner.

Hej.   Jeg er en dreng på 13 år der ikke har haft venner længe. Men nu føler jeg endelig jeg er kommet ind i en "gruppe", det nederen er bare, at der er en i klassen som INGEN er venner med, ham har jeg, af ren godhed (ikke for at være venner), snakket med osv.  
5

Forelskelse

Hej! Jeg er en dreng på 11 år der hedder Kasper.   Jeg er forelsket i denne pige som. Hver dag har jeg ondt i maven Pga. Forelske. Vi svinger rigtig godt sammen, men hendes Ex er min bedste ven.
4

Ensomhed

Hej.   Jeg føler mig rigtig ensom og græder hver dag fordi, folk rykker sig væk fra mig når vi spiser i kantinen, mindst en gang om dagen er der en som siger noget grimt om mig og føler bare at folk prøver at undgå mig?.   Håber nogen vil hjælpe.  
3

Sex

Hej jeg er 14 og er nervøs når jeg skal til at have sex om vi så for et barn   hvid kondomen springer hvad kan jeg gøre   noget pige kan gøre
7

Biseksuel kæreste

Hej, jeg er en pige på 13 år.   Min kæreste skrev til mig og sagde at han var biseksuel, jeg ville ikke sige noget ondt om det og prøvede bare at være ligeglad, men det er jeg ikke.   Hvad skal vi gøre?
4

Bor ikke hjemme

Hejsa.   Jeg er en pige på 13 jeg har boet i plejefamilie i snart 4 år jeg savner mine forældre rigtig meget   hvad syntes i at jeg skal gøre?   Håber i kan hjælpe mig:-)
6

Kan ikke tale med min mor..

Hej brevkasse:)   For ca. 3 uger siden begyndte det at klø hele tiden "der nede" og det gør det stadig.. Jeg er mega bange for at det er alvorligt og måske svamp, men problemet er at jeg ikke kan få mig selv til at sige det til min mor!  
6

Dukker? ingen venner

Hejsa.   Jeg er en pige på 14 år og jeg har altid interreseret mig for dukker ( siden jeg var 2) nu er det ikke sådan at jeg stadig har dukker som Annabell og baby Born, men jeg har nogle dukker kaldt Reborn babyer.  
7

Fester

Hej   Jeg er en 14 årig pige som gerne vil med til de her fester, men mine forældre mener jeg er for ung til at "feste".   Så ville bare lige høre hvordan jeg kan tage til fest uden at blive opdaget, eller hvordan jeg kan snakke med dem omkring det
5

Veninde skriver med fremmede mænd på nettet

Hej BørneTelefonen   jeg er en pige på 14 år hvis veninde på 15 skriver med fremmede mænd på nettet   jeg ved ikke hvordan at jeg kan hjælpe hende til ikke at skrive med dem  
2

Overtale mine forældre

Hey, jeg er en 13 årig dreng som der er forelsket i bandet Tøp.   De kommer til dk i slutnigne af october og jeg vil super gerne med. sådan virkelig gerne med.   Jeg har spurgt mine forldre og de virker ikke så glade for dem.  
9

En pige fra min klasse

Hej allesammen jeg er en dreng på 13 år og der er så en pige som jeg er forelskede i og hun er virkelig sød, rar og sjov , men jeg ved så ikke om hun kan lide mig :(  
5

hvordan er man et godt skilsmissebarn

hej jeg er en pige på 10 år, jeg vil gerne have råd om hvordan man kan klare sig uden at se sin mor eller far i en uge jeg syntes det er svært.   Jeg er som i nok kan regne udskilsmissebarn og det kan godt være svært håber der er nogen der gidder hjælpe  
7

Jeg var fuld! Drenge!

Jeg var til en fest, hvor der var alkohol. Jeg drak selfølgelig også noget, men så var der denne her fyr (et år ældre).   Han var også fuld, ligesom mig. Men det endte med at vi snavede. Nu er der gået en par dage og jeg kan ik lade vær med at tænke på ham.  
4

MENSTRATION.

Hejsa. Jeg er en pige på 16 år og fik menstruation da jeg var 14 år.  
7

Veninder

Hej   jeg har mange venner er ret populær men har to bff men de er maget mere sammen de leger mere sammen og spør om de skal abajde sammen i timerne og jeg føler at jeg er bare det tredje hjul  
3

Model

Hej alle   min store drøm er at blive model jeg tænker på det hver dag men jeg er kun 161 cm høj og det er jeg rigtig ked af. Flere af mine venner er blevet spurgt fra nogle forskellige model beruer  
6

Min far vælger alkoholen i stedet for mig

Min far vælger alkoholen i stedet for mig.   Da jeg gik i familie huset (et sted hvor jeg kan få hjælp) var det meningen at jeg skulle fortælle ham hvordan jeg havde det med hans alkohol, men han kom ikke.  
6

Jeg har været utro

Hej..   Mit problem er at jeg har en sindsyg skyldfølelse som jeg ikke kan komme videre fra. Der er gået 3 uger nu, siden jeg var min kæreste utro. Jeg fortalte ham det med det samme. Han tænkte længe over det, men valgte at slå op.  
7

Kønshår... ://

Hej Børn..   Jeg er en pige på 13 der har lavt selvværd..   Jeg har lige bestemt mig for st barbere mig dernede og jeg er bange for folk vil tænke jeg er underlig.  
10

Tør ikke spørge

Hej Dreng på 13 Jeg kan vildt godt lide en pige fra min klasse. Vi snakker meget sammen og griner i skolen. Selvom nogle gange ser jeg lidt af det samme med de andre drenge. Jeg ved bare ikke om hun kan lide mig.  
17

Jeg er youtuber men bliver drillet

Hej jeg er en pige på 13 år og jeg er youtuber!   Jeg elsker min kanal over alt på jorden og har endelig fundet min passion, men det har også sin pris alle på mit valghold ( ca 20 stk ) driller mig med min kanal og spørger om autograf osv ( ment som drilleri ved jeg)  
9

Kærester er et problem /nogen råd

Hej :D jeg er en dreng på 12 år, jeg har haft 1 kæreste, men så slog hun op og jeg følte det hele var min skyld.  
6

Hvad skal jeg gøre?

Hej derude   Jeg har et stort problem som jeg håber nogle af jer kan hjælpe mig med. I sommerferien flyttede jeg skole pga. mobning, både digitalt og fysisk. Jeg er nu kommet på ny skole og har det rigtig godt!  
5

Jeg bor ikke sammen med min mor.

Hej Bb.   Jeg er en pige på 13. Mine forældre blev skilt sidste år da min mor havde mødt en anden.   Kort tid efter flyttede hun, men jeg blev boende hos min far og lillebror. Nu bor vi ca. 2 timer væk fra hindanden og jeg savner hende utroligt meget.  
15

Er det forkert?

Hej.   Jeg er en pige på 13, som ca. 1 gang om månden ser porno, og jeg ved godt at det er forkert, men jeg kan ikke lade være.   hvad skal jeg gøre
13

veninder

Hej   jeg skulle have været sammen med min veninde, men jeg var stresset og kunne så derfor ikke alligevel. Vi havde planlagt at vi skulle have pizza, popcorn og se film.   Men så da jeg skrev at jeg ikke kunne skrev hun at jeg var en dårlig veninde.
15

Veninder holder mig udenfor

Jeg har to veninder som ofte mobber andre fra klassen, imens jeg tit står lidt akavet ved siden af.   Jeg har prøvet at sige fra over for dem før, men så bliver de virkelig fornærmede.
7

Er jeg påvirket af min fars selvmord?

Hej. Jeg er en pige på snart 12.   Min far begik selvmord for et halvt år siden. Eller prøvede og lå to måneder inde på hospitalet hvor han så døde. Jeg troede at det ikke ville påvirke mig for jeg har en god familie og går i en god klasse, men nu er jeg ikke så sikker.
18

forældrene kigger mine sms´èr

Hej jeg er en pige på 12 år.   Jeg ser tit at mine forældre kigger mine sms nogle gange ser jeg det også ved at jeg lukker alle mine apps ned også når jeg kigger igen er mine sms, instagram ovs åbne.
9

For tidligt?

Hej jeg er en pige på 13 år..   Jeg er flere gange blevet tilbudt alcohol ( jeg ved ikke hvordan man staver det..) fra mine venner fra klassen... Jeg har ikke så mange venner og tænker det er en nem måde at få venner på..  
2

Flytte skole?

Heii jeg er en pige på 12 som har tænkt på det med at flytte skole.   Det er såden at i min klasse er der pige gruppen, pigerne som leger og så står jeg der ude på fodbold banen alene sammen med en masse drenge.
3

Er forelsket i en pige

Hey er en dreng på 12   Er forelsket i en pige fra min klasse men ved ikke om hun er efter at jeg har været ond mod hende   hvordan viser jeg hende at jeg kan lide hende.
4

Min mor og jeg

Hej, jeg er nu 11 år og jeg har en dejlig familie og en rigtig sød mor   men her på det sidste er min mor meget efter mig hele tiden og jeg tror det startede med jeg brugte min telefon for meget syntes hun
11

Han delte min sexparter til hele byen

Hey alle.   Jeg er en pige på 14 der VIRKELIG har brug for at høre hvad andre har at sige til min historie, så her kommer den:  
3

Mærkevarepigen

Hej jeg er en pige på 13 år..   Jeg er lige startet på en ny skole sammen med alle de andre fra min klasse,  
3

Veninde med flyskræk

Hej allesammen   Jeg har et et lille men stort problem, men veninde har en forfærdlig flyskræk, o jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre for at berolige hende når vi sidder i flyveren!  
2

Bekymret for veninde

Hej bb:)   Jeg er en pige på tretten år og jeg er lige startet i syvende klasse. I slutningen startede der en ny pige i min klasse som kom fra en skole hvor der var ret meget mobning.
4

Lesbisk?

Hej jeg er en pige på 12 år, jeg har i ca. 2 år. Været i tvivl om jeg er lesbisk.   Jeg ville bare høre om der er nogen der er i samme situtation og om hvordan man spørger en pige om man skal komme sammen.   Vær sød at skrive hvis i har det på samme måde.
7

Skifte skole eller?

Hej :) Jeg er en pige på 12 år og jeg skal flytte :)  
4

En kæreste?

Hej :) Jeg er en pige på 12 år og jeg vil rigtig gerne have en kæreste Jeg ved ikke om det er for tideligt for nogle af mine venner har en kæreste og de er også 12  
4

Mine veninder vil have at jeg taler ud...

Mine veninder snakker meget om at holde en aften hvor vi snakker om alle vores problemer, både personlige problemer og dem vi har med hinanden. Jeg hader det.
1

Jeg fortryder kysset

Hejsa jeg er en pige på 12 år.   Jeg blev kæreste med en dreng som var MEGET glad for piger. Han havde allerede tungekysset med mange før. Han var ikke så populær da han altid gik rundt og spurgte alle om de skulle være kæreste. En dag valgte jeg at sige ja.  
10

Makeup

Hej jeg er en pige 12 min mor har givet mig lov til at gå med makeup og det gør jeg også men min far er ikke enig.   Hvis han ser mig med makeup på så flipper han helt ud hvad gør jeg ......
5

Menstruationsfortvivlet - HJÆÆÆÆÆÆLP!

Hey alle!   Hvor jeg dog bare håber, at der sidder andre piger som mig derude. Jeg har sådan brug for nogle gode råd omkring min menstruation. Okay, så..  
3

Jalousi..

Hej.. Jeg er en pige på 14 som har en kæreste på 15.. Vi har gået på samme skole i et år, og har været sådan on/off kærester i halvandet år.  
5

Hvad skal jeg sige til hende

Jeg er en dreng på 11 år   Som er mega forelsked i en pige fra min klasse men hved ikke hvad jeg skal sige til hende   Hjælp
5

Jeg har strækmærker

Jeg er en pige på 14 som har strækmærker på lår og bryster pga. Min krop har udviklet sig for hurtigt. Jeg ville bare lige høre om i også har strækmærker?
7

Hvorfor giver hun mig skylden???

Hey:)) Min forældre blev skilt for omkring 3 år siden. For ca. 2 år siden fik min far en kæreste, hun var rigtig sød og glad i starten.
2

Ville det være forkert at vælge ham fra?

Hej BørneTelefonen.. Jeg har min tvivl om noget jeg godt vil have hjælp til. Jeg ikke så tit min far, men jeg snakker tit med ham. Han kaver tit aftaler han ikke holder, men han giver mig dog tit lidt penge. Jeg har også en lillesøster på 4, og hun forstår det ikke rigtig..
3

Hjælp. Min hund skal væk

jeg har altid gerne ville haft en hund og får et år siden var jeg så deprimeret over at vi ikke havde nogen at jeg næsten græd hverdag jeg kom hjem fra skole (jeg plejer ikke at græde pga følelser. sidste gang jeg grad pga følelser var ved min farmors begravelse for 5 år siden.
5

Angst

Jeg har angst(får angstanfald og bliver nemt bange/nervøs) og det gør jeg har det rigtig svært i skolen fordi jeg ikke kan klare at skulle snakke foran klassen.   Nogen der har nogle tips til hvordan jeg får det bedre og kommer videre i livet??
5

Hvordan for jeg mig en kæreste :/ nogen råd

Hej :D   jeg er en 14 årig dreng og jeg har ALDRIG haft en kæreste :/ jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få en kæreste :P   Nogen gode råd?
3

Månedsdag

Hej jeg er en pige på 12 år jeg har 2 ting. 1: jeg har en mega dejlig og sød kæreste på 11 vi har snart månedsdag og jeg ved ikke hvad jeg skal give ham vi bor begge i en lille by hvor der ikke er så meget man kan lave.  
4

Forelsket i en ældre person

Jeg er forelsket i en der hedder Troye han er en berrømt popsanger fra Australien   hver gang jeg tænker på han ville jeg bare blive 10 år ældre han er 21 og jeg er snart 11
4

hjælp

Jeg er en pige på 13 der går rundt med en mase ting i hoved.   Min farmor og min morfar døde her for 3 måneder siden og vi har lige fundet ud af at min lillebror har ADHD.
13

At score

Jeg har mange problemer med at score piger, jeg prøver ellers at følge de normale råd og være en gentlemand men det virker ikke.   Jeg har tilgengæld en ven som ikke behandler pigerne så godt men alligevel ender han altid ud med at få pigen!  
6

Min far er død?

Hej! Jeg er en pige på 14 år som mistede min far som 11 årlig. Trods det er et stykke tid siden græder jeg hver aften fordi jeg savner ham så meget.  
3

Er bange for jeg skal gå om

Hej, jeg er en 11årig pige   vil bare fortælle at min lære blive ved med at true mig med att gå om hvis jeg ikke bliver bedre til matematik hun siger til mig jeg skal have ekstra opgaver derhjemme så jeg kan blive bedre  
7

Ikke pæn nok og ingen kæreste

Hej. Jeg er en pige på 14 år, der har det rigtig svært her for tiden.   Jeg føler bare virkelig at jeg gerne vil have en kæreste og jeg kan næsten ikke overskue tanken, fordi jeg ville blive så glad hvis det skete.
3

HJÆLP, er der noget galt i at være Brony

Hej, jeg er en dreng på 18 år, Jeg har været Brony (dreng som ser my little pony generation 4) i 2 år.   Jeg blev mobbet i 9 klasse med at jeg samler på my little pony bamser, tegner karakterende derfra og ser serien ofte.
4

Kan ikke snakke med mine forældre

Hej jeg er en pige på 11 år........   Jeg har et problem med at jeg ikke kan snakke med min mor og far om ting der sker i, skole, klub og andre steder. Jeg ved ikke hvordan, men kan bare ikke snakke med dem.  
4

HJÆLP tror jeg tænder på min lære

Hej allesammen. Jeg er en dreng på 13 år og tror virkeligt at jeg tænder på min kvindelige lære. Når hun kommer ind til mig/os får jeg tit de samme tanker igen og igen om at jeg tænder på hende.  
6

Hårdt at gå forbi det gamle hus!!!

Hej, jeg er en pige på 11 år.  
3

Ham fra 7.

Hej.   Jeg er en pige på 12 (snart 13) Jeg er kommet op og skændes med en fra 7 klasse.   Han kigger på mig, og slår mig. Han er begyndt og kalde mig for forskellige ting, og han har startet et rygte om mig.  
10

Hvordan overtaler jeg min far?

Hej. Jeg er en pige på 12 år.   Jeg har ønsket mig en IPhone ca. et år nu. (Jeg har en LG nu).   Men min far bliver ved med at sige dette: "Men en Lenovo lg Samsung er meget bedre, og billigere."  
3

Hjælp

Jeg hedder Filip   jeg gik igennem en masse med at have mistet min mor så jeg måtte komme ud med nogle følelser så jeg skrev noget dumt til en anden på insta men fortryder det inderligt   han har sagt det var ok men jeg har det stadig dårligt   hjælp
5

Venne Problem

Hej jeg er en dreng på 13 år.   I sjette klasse flyttede en ny pige ind i min klasse. Hun var allerede meget populær, da hun spillede fodbold med mange af de andre piger. Jeg blev meget hurtigt gode venner med hende, og blev også hurtigt forelsket i hende.  
4

Mistanke om anoraksi hos veninde

Hej   Jeg har den her veninde som interessere sig meget for sundhed, det gør jeg dog også selv.   Nogen gange går det bare lidt for vidt for min veninde syntes jeg. For så den ene dag er hun på en kur og så næste uge er hun på en ny.
6

Springe ud som veganer eller vegetar.

Hej!   Jeg har tænkt meget om at springe ud som veganer eller vegetar (Veganer er hvor man ikke spiser noget somhelst fra dyr ,kød,æg,mælk osv..) fordi jeg er et meget ''refærdigt'' menneske og tænker meget om liv og behandelse.  
8

Kærlighed

Hej, jeg er en dreng på 12 år og der en pige på min alder jeg kan lide   jeg er bare bange for hvis vi blev kærester, ville hun bare blive klrester for sjov.   Håber i kan hjælpe mig
11

venner

Hej:-) Jeg er en 13 årig pige.   Jeg elsker at spille video spil fx.GTA, Halo, Call of Duty, Motal Kombat osv...   Men der er ingen af pigerene der vil være sammen med mig, fordi e synes det er underligt at jeg spiller voldig spil for det er for "drange"
4

emo og bisecsuel men forældre forstår ikke

Hejsa Jeg er en pige på 14 år.   Min mor og far kan ikke acceptere den jeg er.. Selv om jeg forklare dem det hele tiden  
8

Hjælp! Super nervøs for at fremlægge!! ^~^ *~*

Jeg skal snart op til mundtlig prøve i dansk, men jeg ved at jeg kommer til at kikse i det, for alle mine tidlige fremlæggelser gik galt..  
3

Jalousi

Hej, jeg er en pige på 13, og det er sådan, at jeg er VIRKELIG jaloux når jeg ser min veninde være sammen med andre end mig.   Jeg bliver virkelig ked af det når jeg ser hende grine med dem og have det sjovt...:( Har i nogle råd?
8

En youtube/YT kanal???

Hej, er en pige på 12 år. Næsten alle i min klasse har en YT kanal og jeg vil også have en, men ved ikke hvordan jeg skal spørge mine forældre. håber i kan hjælpe
9

Depression

Hej. Jeg er en pige på 12, der har problemer.
8

KÆRLIGHEDS TING

Hej, jeg er en pige på 10 år! Jeg har et lille problem.. Jeg er forelsket i en dreng i klassen over mig men.. jeg er meget genert og min veninde kan også lide ham men han er forelsket i en anden! Jeg græd da jeg fandt ud af det.
6

mobbe offer

Jeg er i 7 år blevet mobbet. Jeg har prøvet at søge ind på andre skoler ,men er ikke kommet ind.   er det dumt at tænke at der kun er 3 år tilbage? Jeg bliver kaldt indelukket, pessimist, lærerens kæledække.  
2

hvordan stopper jeg

Hej jeg er en pige på 13 år   Har for et år siden opdagede jeg noget der hedder omegle hvor man kan skrive med fremmede og bar skrive anonymt. Problemet er bare at jeg ikke kan finde ud af at stoppe med at bruge det.  
7

Han vil rave på mig

Hej jeg er en pige på 12:)) jeg har en super dejlig og sød kæreste!   Vi har været sammen et par gange hjemme hos mig og ham:)) Når jeg er sammen med ham laver jeg normale ting som at kysse og snave med ham;))  
9

Mobbet med øgenavnet "bøsse!"

Hej Alle!   Jeg er en dreng på 13 meget snart 14. Jeg bliver vær eneste dag drillet og mobbet med ordet bøsse. Og den eneste grund til at de gør det er på grund af min personlighed.  
3

Hjælp!(Desperat)

Hej.   Jeg er en pige på 13 år der har et problem med en dreng.  Mit problem er at der er denne her dreng fra min klasse der er forelsket i mig, men jeg er virkelig ikke forelsket i ham!  
3

Hvordan får jeg det fortalt?

Hvordan får jeg fortalt at jeg er begyndt at selvskade, når alle går og tror at jeg har det godt og er glad ?   Jeg er mega genert og hader at tale om mine følelser, men vil gerne have talt om det.   Håber i vil komme med nogle råd til hvordan jeg kan få det sagt!
5

Hvad er jeg?

Hej bt   Jeg er kommet ind i den "fase" hvor man begynder at tvivle på sit køn og sin identitet. Jeg tænker konstant over det, og det forstyrrer mig meget i hverdagen.
6

Ture ikke spøgere ham

hej jeg er en pige på 12 som er vild forelsket i en dreng.   vi går i sammme klasse og bruger meget tid sammen. nogle gange efter skole bliver vi alene og hænger ud og følges hjem.  
2

Vil gerne bo hos far

Hej alle sammen   Jeg er en pige på 14 år, med et stort problem. Mine forældre blev skilt for cirka 2 år siden, og det har påvirket mig meget.  
5

Menstruation-crush

Hej jeg er en pige på 13 som har et par spørgsmål håber i kan hjælpe mig 1) jeg skal snart i badeland før fæste gang i hele mit liv har op længe gerne ville der hend og nu skal vi snart men tror jeg har min menstruation der og vil ikke bruge tanpon kan man godt bade uden tanpon
11

Mobbet pågrund af hårfarve

Hej bb. Jeg er en pige på 14 pr, og går i 7.klasse.   Drengene på min årgang hvisker ginger efter mig, fordi jeg er rødhåret, og det er ikke så fedt...  
7

Bange for mørke

Hej jeg er en dreng på 9 år.   Jeg er rigtig bange for når det er mørkt at der kommer en eller anden mand og dræber mig eller så noget.   Er der nogen der ved hvad jeg skal gøre
3

Hvordan siger jeg det til mine forælder

Hej jeg er en dreng på 12 år.   Jeg har en kæreste, vi har været kærester i rat lang tid. Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det til min mor og far.   Elsker min kæreste og har mødet hendes mor og far, men ved ikke om de ved om vi er kærester.  
3

Ny klasse og nyt "hjem"

Hej du   Min familie og jeg flyttede, for et par måneder siden, langt væk fra det sted jeg altid har boet. Det er der, jeg havde, og har stadig, hele mit liv.  
8

Gaming

Hej Alle!   Jeg er dreng på 13 der gamer hele dagen lang! Bogstaveligt talt! Jeg har fået den regel hjemme hos mig at jeg må spille computer, så længe jeg har lavet mine lektier.  
4

Er jeg alt for tyk

Hej   Jeg er en pige på 11år som er 157cm og vejer 54 jeg synes selv at jeg vejer meget og har svært ved at tabe mig  
2

Omskåret..

Hejsa, jeg er en dreng på 14 år, jeg er fuld danskerne men jeg er omskåret og jeg er flov over der men der ved ik om der er en grund til det.  
14

Veninde

Hej, jeg er en pige på 13 år og går i sjette klasse.   Jeg har en mega iriterende veninde. Vi kalder hende "M" Første gang jeg oplevede noget, var at hun skrev klamme luder til mig på Snapchat.
4

Gave til kæreste?!...

Hej, jeg er en pige på 14 år, som har en kæreste som jeg elsker rigtig højt!   Men jeg er løbet i et problem, da han snart har fødselsdag, og jeg har endnu ikke fundet noget, jeg kan give ham, som er til en 'fair' pris.  
3

Jeg har ikke rigtig lyst

Hej :)   Mig og min ven kan lide hinanden, det er ret tydeligt.... Jeg er pænt sikker på at han også kan li' mig, men selvom jeg godt kan lide ham, er jeg ikke interesseret i et forhold.  
6

Frygt for døden

Hej jeg er en pige på 14 snart 15   jeg har ufattelig svært ved at tænke på at man en dag bare dør, det er blevet sådan at når jeg tænker på det kan jeg ikke få vejret, jeg begynder at græde og kan ikke være i et rum uden et familiemedlem, håber virkelig nogen kan hjælpe mig
1

Er jeg god nok?

Jeg skriver med en vidunderlig dreng men jeg føler ik at jeg er god nok til ham, han er 15 og jeg er 14.   Han bor lidt væk og vi har ik mødt hinanden endnu,men han skriver at jeg gør ham lykkelig og han elsker mig mere end noget andet.
9

Crush

Hej, jeg er en dreng på 13 år snart 14, og jeg har fået et crush på en pige jeg knap nok kender.   Jeg mødte hende nede i gågaden for ca. Et par måneder siden, hvor vi bare hislte på hinanden og fortalte hvilke skoler vi går på. (Vi bor i samme by)  
5

Vil gerne gå med bh

Kære bb   Vil rigtig gerne gå med bh men ved ikke om mine bryster er store nok til det jeg bliver 12 år lige her om lidt og jeg tør bare ikke og sige det til min mor   hvad skal jeg gøre
4

Skifte skole?

Hej,   Jeg går rigtig meget og overvejer at skrifte skole, men jeg har ofte svært ved at åbne mig op over for nye mennesker, fordi jeg er ret genert. Jeg vil faktisk ret gerne skifte, men jeg er virkelig bange for det m, og han heller aldrig prøvet det....  
7

Kæreste

Hej. Jeg er en pige på 12 år og jeg har en K.   Jeg syntes hele tiden han aflyser vores aftaler og hænger ud med sine venner og en anden pige. Han har også sagt at han vil kysse mig, men jeg tvivler på om jeg er klar selvom jeg også gerne vil kysse ham (ikke med tungen).
5

Konfirmation

Hej allesammen Jeg er en pige på 14 år, og jeg skal til en klassekammerats konfirmstionsfest om 2 uger!!  
9

Kender ikke mig selv.

Hej.   Jeg er en pige på 16 og jeg ved ikke hvem jeg er.    Jeg går til psykolog, for at få hjælp med at finde ud af hvem jeg er. Jeg har haft det meget svært. Jeg er meget forvirret over hvem jeg er. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre.  
6

Hår

Hej. Er en dreng på 12.   Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irritere mig mega.   Er der andre derude der også har det eller er jeg en særling?
5

Svær depression, hvordan siger man det?

Hej!   Jeg er ret sikker på jeg har en depression! Jeg har taget mange teste, har været inde og søge på symptomer, og det peger alt sammen på jeg har en svær/middel depression. Men hvordan skal jeg sige det??  
3

Vild med en

Hey BB Jeg er vild med den her dreng. Jeg kender ham ikke men jeg er mega vild med ham.   Jeg overvejer at skrive til ham på Facebook men ville det være mærkeligt. Jeg har ikke talt med ham eller noget så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.   Pls hjælp mig. A
5

Forelskelse

Hej jeg er en dreng på 14 år.   Der er en pige i min klasse som jeg er forelsket i. Jeg har skrevet lidt med hende fortiden for at lære hende lidt bedre at kende hende.  
6

Mine forældres skilsmisse

Hej BB   Jeg er en pige på 17 år. Mine forældre blev skilt i sommers, og det har været rigtig hårdt. Min mor græder hver gang mine forældre har snakket i telefon sammen, og hun er altid sur eller ked af det, efter at vi har haft besøg af min far.  
9

Ny i klassen (lidt)

Hej jeg er en dreng på 13 som gerne vil have gode råd. Jeg startede på en ny skole i august. Jeg kunne og kan stadig lide en pige. Omkring 3 uger efter skrev jeg til hende på facebook. Jeg spurgte om hun ville være min kæreste....  
4

Mobbet på nettet

Hej jeg er en pige på 13 år der bliver mobbet og får meget hate på internettet.   Nogle har sendt et billede ud at en nøgen krop og påstår det er mig.   Kan i give mig gode råd inden jeg bukker under ?:(
3

Min bedste veninde svigtede mig igen

Hej BB.   Jeg er er pige på 15 år. Jeg lider af angst og har gjordt det i 3 år nu... Nu til sagen.
5

Forelsket

Hej BB   jeg er en pige på 14. Jeg er begyndt at skrive med den her dreng, som jeg kender tilbage fra en skilsmissegruppe som jeg gik i da jeg var 12 år. Vi har genoptaget kontakten, vi skriver rigtig mange hjerter og flirter en hel del.  
3

Lov til at skifte skole??

Hej Jeg har et virkelig stort PROPLEM mine forældre vil ikke give mig lov til at flytte skole og jeg er bare vildt ked af det fordi jeg føler mig slet ikke tilpas i klassen i frikvartererne går jeg tit alene rundt og føler også at jeg bliver vurderet på alt hvad jeg gør.  
5

Vi bor for langt væk fra hinanden..

Hejsa! Jeg er en dreng på 12 år! Jeg har fået mig selv en kæreste, eller sådan halvt..   Mit problem er at vi allerede har snakket om, om vi skulle være kærester eller ej, og hun sagde nej, fordi vi boede for langt væk fra hinanden.  
11

Forelsket i bedste veninde

jeg er en dreng der går på efterskole i øjeblikket, og jeg er blevet voldsomt forelsket i min bedste veninde her fra.   Jeg har haft det sådan i rigtig lang tid, men har ikke sagt noget af frygten for at hun vil afslå.  
9

De kalder mig nørd..

Hej Allesammen!     Jeg er en pige på 14. Og jeg har oplevet rigtig mange gange, at blive kaldt nørd. Det har jo været/er et skældsord. Så det er jo ikke særlig rart.    
5

BFF eller ?

Hej   Er er en pige på 11 jeg er forelsket i en dreng jeg ved han også er forelsket i mig det ved jeg 100% problemet er bare at min BFF også er forelsket i ham hvad skal jeg gøre ?   Kærlig hilsen Pigen på 11
6

Hvordan siger jeg det til mine forældre...

Jeg har 2 problemer...   Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige til mine forældre at jeg har fået en kæreste, da vi ikke rigtig har et særlig godt bånd til hinanden, altså mig og mine forældre... Jeg vil jo mega gerne hjem til ham og omvendt men hvordan siger jeg det...
20

Top eller BH?

Hej! Jeg er en pige på 12,5 år. Jeg er begyndt at få bryster.... Små bryster, men de er der. Jeg vil spørge om hvordan jeg skal få en top - altså en BH, men altså ikke som voksne kvinders BH'er.
8

Jeg er vild med en dreng som jeg ikke ved om er vild med mig hvad gør jeg ?

Hej jeg er vild med en sød dreng som jeg ikke så godt kender   er der nogle der ved hvad jeg skal gøre for at blive kærester med ham ?
11

HJÆLP!!!!!

Hej!   Jeg er en dreng på 13 år. Jeg er den eneste som ikke er gået i puberteten endnu, og jeg er den endte som er buttet/tyk  
7

Ensom dreng i niende- Hvordan hjælper jeg ham?

Hej alle! I sidste uge startede der på min skole en ny dreng i niende. Jeg går selv i ottende. I frikvartererne sidder han for det meste alene ude ved bordene i fællesrummet, eller alene inde i sin klasse af hvad jeg har kunne se..  
20

Lever på en løgn.

Jeg er en 13 årig pige, der føler sig ret moden af sin alder. Jeg ligner bogstaveligtalt, ikke en på 13.   Her for 2 måneder siden ca. begyndte jeg at, skrive med den her 18 årige dreng. Jeg har ikke fortalt ham min rigtige alder. Har fortalt, jeg er 15.
3

Familie

Hej. Et stykke tid siden (2-3 måneder) fand jeg ud af, min mor har en kærste. Første gang da jeg opdagede det, kunne jeg ikke tro det var rigtigt!   Har prøvet at tale med far om det, men kunne ikke. Følger mig dum, og en kæmpe idiot på grund af det.
8

Veninder

Hejsa! Jeg er en pige der går i 5. klasse og har to veninder der er mega fjender, de er så meget fjender at den ene har holdt (mange dage) fri fra skole, fordi hendes fjende går i samme klasse  
4

Alene

Hej ? Jeg er en pige på 13 der til dagligt har det godt! I en dejlig klasse og en fantastisk familie. Pigerne fra min klasse er bare begyndt at holde mig meget udenfor... Jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv når det sker.  
3

Led dreng i klassen

Hej. Jeg er en pige på 10 år gammel. Der er en led dreng i min klasse som mobber ALLE.   Vores lære har mere end mega mange gange talt med ham. Han siger kun spurgt og store fede læs lort.  
16

Jeg er Mærkelig??

Hej, jeg er en pige på 12 og jeg har nogle lidt andre interesser end de andre piger i mi klasse. f.eks. kan jeg godt lide at lave mad og bage og det er noget jeg gør hele tiden faktisk laver jeg mad hver dag og bager op til 2 gange om ugen.
5

kan ikke mere

hej jeg er en pige på 12 min forældre er skilt og er ikke særlige gode til af tale samme, jeg følger af de tag i en arm vær og hiver i den.   jeg græder næsten vær dag, og kan bare ikke mere håber i kan :)
3

lod som jeg var en anden på nettet

jeg var på omegel og så var det en mand der spurgte hvor gammel jeg var og jeg sage 16 og så spurgte han hvad jeg hed og så sage jeg sofie som ikke er mit rigtige navn   og så viste han mig sin diller/pik   hvad skal jeg gøre
6

Hvordan hjælper jeg min bror?

Hejsa alle sammen min storebror kom forleden hjem efter et besøg hos hans kæreste igennem 1 år, som også har været den eneste kæreste han har haft,
12

skal jeg sige fra?

hej alle jeg er en pige på 13, og jeg har et problem med min far.  
6

Hjælp

Hej Jeg er en pige på 16 år, og jeg går i 9. klasse. Sagen er den, at jeg har en mistanke om, at der er en fra min klasse, der har en spiseforstyrrelse.  
3

Bange for de driller!

Hej. Jeg vil mega gerne starte min egen youtube kanal. Men jeg havde en med min veninde, og dem i min klasse drillede mig med det..   Men vil gerne have min egen, men tør ikke fordi at jeg ved, at de vil drille!   Hjælp? Hvad skal jeg gøre?
14

Kærlighed

Hej er en dreng på 14 min kæreste slog op for en uge siden er ked af det og kan ikke få hinde ud af hovedt   men så er der en pige fra min klasse som er sød og omsorgsfuld hun skriver ting til mig og jeg tror hun kan lide mig men hved ikke hvordan jeg skal finde ud af det
11

Skal jeg sige det til far

Hej jeg er en pige på 13 år.   Min mor har lige fundet ud af at jeg ryger og vi har haft en lang snak omkring det men vi blev enig om at jeg ikke skal sige det til min far men er bange for at han finder ud af det.   Er det forkert ikke at sige noget?
8

En ven

Jeg er en pige på 13 Jeg har en drenge ven der gerne vil have sex med mig og han er også 13 jeg har prøvet at sige til ham at jeg ikke vil gøre dem med ham men det forstår han ikke (vi går også i samme klasse)  
8

underudviklet

Hej. Jeg er en pige på 14 år. Jeg syntes det er meget mærkeligt, for jeg har ikke fået min mens endnu, pigerne i min klasse siger at jeg skal være glad for at jeg ikke har den.  
6

Kærester med 3 års mellemrum?

Hej. Jeg kan rigtig godt lide i pige der er snart 14 Jeg er selv 16, snart 17 Vi kan begge to godt lide hinanden, og måske godt kunne blive kærester  
6

Aldrig haft en kæreste

Hej jeg er en dreng på 14 år Jeg er forelsked i min bedste vens kæreste men har aldrig haft en kæreste før og føler bare at ingen kan lide mig plus hende   hvad skal jeg gøre
6

Hjælp! Virkelig!

Hej. Jeg er meget trist og jeg har taget depressions test. De siger tydeligt at jeg har en svær depression men jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det til mine forældre?   Og er det ikke for tidligt med en alder på 12? Håber virkelig at i svare!   Hilsen mig!
6

Er der mere i det?

Hej.   Jeg er en pige på 14 år. Jeg skriver rigtig meget med en dreng, som jeg går i klasse med. Vi skriver sammen stort set hver dag efter skole og om aftenen. Jeg ved ikke om vi flirter lidt, eller om vi bare er helt almindelige venner som som skriver sammen...?  
2

Job

Hej jeg er en dreng 12 år og en ven på 11 vi vil gerne træne små børn i fodbold men ved ikke om vi må?   Har i nogle idéer?
8

Matematik..

Hej.. Jeg er en pige på 10 år (går i 4. klasse.) Jeg har det så sindsygt svært med Matematik.. Jeg kan så godt finde ud af lidt af det men det er ikke meget..  
5

Jeg mister min veninde

Hej, jeg er en pige på 16 år som lige er startet på gym.   I folkeskolen har jeg aldrig rigtig følt at jeg passede ind i min klassen, men her på gym var det bare som om det var helt anderledes.
5

Føler mig som askepot

Hej.. Jeg er en pige på 14 år som har lidt problemer med min familie. Som 3 årig mistede jeg min mor til kræft, og har kæmpet med det længe. Min far fandt en ny kæreste da jeg var 8 og de bor nu sammen, derfor har jeg fået en lillesøster mere.  
6

Jeg er bange for at være mig selv... :-(

Hej Jeg har længe overvejet at komme ud med det her, og jeg kan ikke rigtig snakke med nogle om det, så ville skrive det herinde. Jeg har et problem, og problemet er at jeg ikke tørre og være mig selv i skolen.  
2

Ny skole!

Hej :) mig og min familie er flyttet til en ny by for et par måneder siden. Der er bare det at jeg hader mit nye hus, den nye by og den nye skole.  
11

Ensomhed.... :\

Hej Jeg er en pige på 13 år   Jeg føler mig ensom på en måde... Jeg har ikke nogen venner, som sådan  
9

Normal alder at komme ud?

Hej med jer! Jeg er en pige på 13 som er 100% sikker på at jeg er lesbisk ( Det har jeg vidst i lang tid ) Men jeg ved ikke hvornår det er en god alder at komme ud!  
5

Ond veninde

Hej jeg er en pige på 13 år og jeg havde en bedste veninde men efter sommerferien har hun kritiseret mig hele tiden og har også fået en ny bedste veninde.   Jeg har sagt til læren at kun kritisere mig men det har ikke hjulpet kun gjort tingene værre.  
6

Mit første kys

Hej! Jeg er forelsket i en pige. Vi træner sammen, og har kendt hinanden et par år. Men det er først nu, det gik op for mig hvor meget hun betyder for mig. Jeg har savnet hende hele ferien. Jeg tror at vi flirter, er ikke helt sikker, men tror det.  
9

Er så bange!...

Hej allesammen☺️ Lige siden den 1.Decemeber har jeg gåret rundt og haft det dårligt? Jeg har haft kvalme, ondt i maven, lidt hovedepine, svimmel og træt/doven, of det plejer jeg ikke... Og det gør mig lidt bange!  
13

Jeg tør ikke sige det

Hej med jer jeg er en dreng på 13 år og vil gerne have mig en kæreste...   Sagen er den at jeg har mødt en pige over nettet og kan rigtig godt lide hende MEN jeg har ikke mødt hende endnu. Vi har sendt billeder til hinanden, skrevet, i ved bare snakket  
9

Pinligt!!

Vi var på lejrskole og skulle lave en sketch på vores lærer, vores lærer har en ret stor numse og jeg skulle spille hende!! Jeg fik to balloner under bukserne.  
8

Smerte

Jeg er en pige der for 3,5 måneder har fået at vide at sin mor har kræft i bryste og i lymfekirtlerne og i starten spurgte mine venner om jeg havede det godt og jeg løj fordi jeg ikke gad at græde men jeg endte med at sidde alene der hjemme og stor tude
4

Min far droppede mig frem for alkohol

Hej Min far og jeg har ik set hinanden siden min fødselsdag i foråret fordi han ikke var hjemme og han ikke gider og skrive til mig mere, men han er begyndt at kontakte mig igen.  
4

Forelskelses fejl

Hej Jeg er mega forelsket i denne her dreng, hver gang jeg ser ham bliver jeg helt blød i knæene. men der er lige 3 dårlige ting hved det 1 en af mine beste venner er også forelsket i ham, så jeg er bange for at hun hader mig vis jeg spørger om han vil være kærester  
5

Hvad skal jeg gøre?

hej har en veninde der har rigtigt dårligt selvtillid. Hun tror ikke på sig selv og har nogen meget voldsomme tanker. Jeg har forslået at hun måske skulle snakke med en voksen eller en psykolog.   Fandt ud af at hun har skåret i sig selv, fik et kæmpe chok.  
5

Belv kaldt tykke ?

  Hej ? Jeg er en pige på 15 år, som nok er ret usikker på min krop og vægt. Jeg kan lige fortælle en lille forhistorie, så I bedre kan forstå mig ?.
6

kan jeg lide ham eller...?

Hej Jeg har haft den her flirt med en dreng i noget tid nu og vi holder i hånd og sådan noget men jeg ved ik om jeg sådan kan li' ham på den måde (har ik været forelsket før).  
6

Min bedste ven er bøsse.

Hej er en dreng på 13 år og og har et problem jeg har den her bedste ven som er så sød han og jeg har været bedste venner siden børnehaven og er tit sammen
10

Hvad gør jeg??

Kan godt lide en dreng fra klassen, alle spørger om jeg kan lide nogle, siger bare nej, er ret genert.  
7

Onanere

Hej alle jeg er en dreng på 13 .   Jeg ville lige høre om der er andre der får en mærkelig følelse efter man har onaneret
3

Forældre....

Hej alle.   Jeg har et problem.. Min mor og far er skilt, det har de været siden jeg var lille. Jeg bor hos min mor, men jeg vil gerne flytte ned til min far. Socialforvaltningen er indvolveret, men jeg synes det tager lang tid...   
2

Hade fag

Hej jeg er en 14 årig pige som hader mit linjefag   jeg har lyst til bare at pjække fra det jeg hader det virkelig virkelig meget,   er der nogen der har nogle gode råd til hvordan man kommer igennem de 3 timer.
7

Kan ikke glemme ham

Hej,   Jeg er hel vildt forelsket i En dreng fra min klasse men han kan ikke lide mig på samme måde, jeg prøver at glemme ham men det er det sværeste der nogensinde er sket for mig
3

Idræt.

Kære brevkasse. Hvis man har minstration og man har idræt dagen efter, og man vil bruger bind, og man vil helst ikke have at nogen får det at vide. Hvad skal man så gøre?  
4

Rygning i klassen

Hej jeg er elleve år og går i femte klasse.   Jeg fandt ud af at en fra min klasse røg ( han synes åbenbart det er sejt) og han har spurgt andre om de også vil.   De svarede nej men det er jeg bange for at han til sidst for overtalt de andre.
3

Elevrådet

hej måske er der nogle af jer der ude der er med i det og jeg vil vildt gerne være med i vores skoles elevråd men der er lige blevet valdt 2 idag det var en slags her og nu afstemning  
3

Min veninde's ex

Hej jeg er en pige på 12. Jeg har en veninde som var kærester med en (vi kan bare kedler ham N) men en dag var jeg hjemme hos min veninde og N var da også og da hun så gik på cw, spøget N om jeg ville kysse jeg sagde ja fordi jeg godt kunne lide ham  
4

Føler mig alene men er det ikke...

Hej allesammen, jeg er en pige på 11 år, og jeg føler mig ensom, men jeg har venner og familie, så er problemet bare at jeg ikke rigtig føler at der er nogen af mine venner der kan lide mig...  
14

BH hjælp

Hej, Det er sådan, at de fleste af pigerne i min klasse bruger bh, men det gør jeg ikke. Det skal lige siges at jeg er en 13-årig pige.  
3

sygdom

hej jeg er en pige på 14 år som går i 8 klasse jeg har en meget sjælen sygdom i nyrene der er kun få i verden der har den jeg er derfor ik meget i skole og nu er de andre begyndt at snakke om hvorfor jeg ik så tit er der  
5

Efterskole er min største drøm

Hej. Jeg er en pige på 15 år og er enormt ked af det. Der er noget som går mig på, og som jeg tænker på HVER dag. Min aller aller største drøm er, at kunne komme på efterskole. Men mine forældre har bare ikke råd.
5

Har lavet noget MEGET dumt

Hej alle. Har haft en veninde i 3 måneder, men pludselig mente hun vi skulle holde en pause og var kolde overfor mig. Lige ud, altså blev brændt af. Men desværre har jeg et stort temperament. Downloade en spam bot og spamede trusler af til hende.
4

Hænger ud med...

Hej Alle sammen Jeg er en pige på 13, snart 14.. Jeg går i 7. klasse.. Jeg kunne godt tænke mig at vide om det er underligt at jeg hænger ud med klassen under..? - Altså 6. klasse. Og så at jeg hænger ud med drengene..?
10

Skoleskift

Hej jeg er en pige på 12 som går i 6. Klasse, jeg har et par venninder i skolen.   Jeg har haft det dårligt i min klasse i op til 3 år. Men jeg syntes ikke rigtig at mine venninder holder af mig.
8

Bange for krig! :(

Jeg er virkelig bange for jeg dør eller der kommer en 3 verdenskrig pga. At der lige har været terror i Paris og alt det. HJÆLP MIG:(
4

Genert pige der har svært ved kærligheden

Hej. Jeg er en pige på 14, som har lidt svært ved at finde ud af kærligheden. Dog vil jeg rigtig gerne have en kæreste, da det kunne være en oplagt mulighed, da jeg ikke har så forfærdelig mange veninder. I hvert fald ikke nogle jeg er sammen med i fritiden.
7

Hvordan overtaler jeg min mor?

Jeg er en 15 år gammel pige. Jeg står i et dilemma, jeg er blevet mega gode venner med en dreng og vi har følelser for hinanden.  
3

Lillebror med autisme og ADHD

Hej   Jeg har det svært derhjemme fordi at min lillebror har autisme og ADHD jeg er stadigvæk lidt rystet over det fordi at det er virkeligt nyt han er meget svær at bo med han går i specialklasse og han gør nogle vildt pinelige ting  
7

Jeg kan ikke koncentrere mig

Hej jeg er en pige på 12 år   jeg har et stort problem for jeg kan ikke koncentrere mig og har haft det sådan siden jeg begyndte i skole jeg har flyttet klasse en gang pga. Det   jeg kan ikke hænge sammen og minder mest af alt om en zombie hvad skal jeg gøre?!
5

Splid

Hej Jeg har to rigtig gode veninder, som jeg har haft siden 0. klasse (går i 9. nu). Den ene har haft det lidt svært op til 6. klasse, jeg har også selv gået til mailing med hende, og har faktisk ikke været så meget sammen med hende før 7. klasse.  
4

Sexuelt tiltrækket af klasse lærer

Hej jeg er en dreng på 12 år... Jeg er sexuelt tiltrækket af min klass lærer! Det har jeg været siden jeg var 9 år gammel. Og nu vil jeg godt have et råd til at lade vær med at tænde på hende! for det er meget mærkeligt!!! Kærlig hilsen. Meget mærkelig dreng...
3

Bange for at jeg har bagtalt mine venner

Hej. Jeg er bange for at jeg har bagtalt mine rigtig gode venner, eller om jeg bare har omtalt dem.  
5

Træt af skolen - hvad skal jeg gøre?

Hejsa. Jeg er en dreng på 15, og jeg står med et ret alvorligt problem der kan have stor betydning på min fremtid. Sagen er den at jeg efteråret sidste år, kom ud i nogle lidt uforventede problemer som jeg slet ikke kunne holde op med at tænke på i ET HALVT ÅR, det var forfærdeligt, tro mig!
3

Fik ikke støtte af mor, men derimod skældud?

Hejsa, jeg er en pige på 12 år. Jeg går i en fritidsklub hvor mig og mine veninder begyndte at betale hundrede kroner hvert år for at gave en kanin hver.
9

Ingen bryster

Hej er en pige på 12 år, men har ingen bryster fået (heller ikke tegn på det) alle pigerne fra min klasse har fået store tegn på det og nogle har fået store bryster   er der nogle af jer på 12 der heller ikke har fået nogle tegn overhovedet.  
17

En stor hemmelighed

Hej jeg er en pige på 14 år og går i 8. Klasse.   Jeg var hjemme hos en ven en fredag sammen med nogle andre. De havde øl og vodka og jeg fik drukket lidt vodka blandet med juice. Jeg må slet ikke drikke for min mor og ved ikke om jeg skal sige det eller lade være.
6

Bange og usikker på venskaber

Hej, jeg er en dreng på 13 år,   Jeg kender mange i min omkreds der har kræft eller død af det, Heldigvis er der ikke nogen tæt på mig der er ramt men mere fætre og kusiner. det for mig til at blive så utrolig bange for kræft og også bare døden,
7

Tom følelse

hej alle er en pige 15 år, som længe (1år) har gået med noget, jeg ikke længere kan holde ud. Siden sidste år har jeg haft sådan en tom følelse inden i..som om at jeg ikke skal nogle steder i livet, og at det hele er ligemeget.
3

Mistet min bedste veninde

Hej, jeg er en dreng på 15 år som har mistet min bedste veninde da hun er kommet sammen med en.   Jeg havde haft følelser for hende, og jeg havde måske forventet at jeg kunne sammen med hende. Det endte det ikke med.
6

træt af skolen

Hej, jeg er en pige på 14 der går i ottende klasse. I syvende klasse begyndte jeg at pjække utrolig meget, dog uden at lærene fandt ud af det siden jeg altid har været det der lille englebarn i skolen.
8

Badeferie

Jeg har brug for hjælp hurtigt!! Jeg er en pige på 14 år Jeg har haft min menustration cirka 3 gange og sidste måned fik jeg min mens. den 15 og Selvfølig har min far bestilt billetter til en badeferie her i ferien og jeg er virkelig bange for at den kommer tidligere
4

Plagiat

Hej. Mit navn er Nikolai og jeg er lige fyldt 15. Jeg går på efterskole, så jeg har lige fået ny lærer. Her kommer problemet. Vi skulle skrive en novelle, og det var jeg virkelig ikke i humør til.
2

knust

jeg er en pige på 11 år fot omkrigin 2 uger siden blev min farmor og farfars hund aflivet hunden blev 10 år gammel jeg har været knust og ødelagt ligesiden  
8

Mister selvtilliden på ask.fm

Hej. Jeg er en pige på 13. Jeg er begyndt at miste mere og mere selvtillid pga. På ask.fm er næsten alle drengene på årgangen, begyndt at skrive hvem de synes er de pæneste i klasserne og på årgangen. Mine veninder bliver tit nævnt, men jeg er aldrig blevet nævnt.
8

Ingen piger kan lide mig..

Hej er en dreng på 14 år og tænker for meget over om piger kan lide mig.   Er derfor blevet meget bange om piger kan lide mig eller ej. For går meget med piger og ved ikke hvad jeg gør galt for har altid været søde mod piger...   Pls hjælp! ...
7

Kærlighed !!!

Hej jeg er en dreng på 14 år (er lige blevet) for et halvt år siden havde jeg noget kørene med en pige jeg har kendt i 8 år vi var kærester men vi kyssede ikke engang vi var begge 13 vi var lidt forelsket indtil den dag hun slog op :(  
9

Sex

Hej jeg er en pige på 14 snart 15 der er mange på min årgang der har haft sex men er bange for at de tror jeg jeg er anderledes fordi jeg ik har haft sex   Gør de det? Hilsen den usikre pige
5

Selvmordstanker

Hej. Jeg er en pige på 10 år og bliver udsat for virkelig groft mobning. Det er så slemt mobning at jeg desværre er kommet til at cutte nogen gange, og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre.   Jeg har heller ikke nogen venner i skolen og føler alle hader mig.
8

Hader skole !!

Hej. :) Jeg er en pige på snart 13 år, der går i 7. Klasse.   Jeg kan normalt godt lide skole, men efter vi gik til sommerferie ændrede det sig.. :( Jeg har altid gået på denne skole, og jeg har altid haft mange venner. :)
5

jeg er usikker

jeg er lidt usikker på mig selv   vi legede voice junior i skolen og da jeg sang grinte de alle sammen og jeg elsker at synge og havde tænkt mig at stille op til voice junior næster år men nu er jeg usikker på om jeg er god nok   please giv mig et råd
4

Det føles så mærkeligt!

Hej, jeg er en pige på 14, hvis far og kone gennem 8år, og kæreste i 11 skal skilles.   Hans kone har været en stor del af mit liv i de 11 år, og det er helt vildt mærkeligt lige pludselig ikke at skulle se hende igen.
2

Spille musik sammen med andre

Hej, allesammen Jeg har længe tænkt på at jeg ville starte et rennæsance, barok, kammermusik, folkemusiks agtigt band, men med band mener jeg mere at jeg bare gerne vil have andre at spille sammen med. Problemet er jo bare, er der overhovedet nogen på min alder som gider det?  
5

Ulykkelig kærlighed..

Hej. Jeg er en pige på 14 år som er en smule desperat efter en kæreste. Jeg synes nu selv at jeg er ok pæn, men jeg ved ikke med andre..? Jeg har nu søgt efter kærlighed i ret lang tid på internettet, fordi (lad os være ærlige) det er MEGA svært at finde en kæreste irl.
5

Alene.

Hej.   Jeg går i 8 klasse på en måde, jeg for hjemmeundervisning på grund af at jeg lider af angst. Jeg har ikke været i skole i snart 1år nu, jeg har aldrig haft nogen venner som sådan men jeg snakkede med nogen.  
8

Alkohol

Hej venner;)   Jeg er en pige på 16, som ikke drikker alkohol. MIne venner drikker nu næsten hver weekend. Jeg føler mig lidt udenfor, men kan altså ikke få mig selv til at drikke. Bare tanken om hvad det kan gøre ved din lever og hjerne i min alder.
5

Er han overhovedet vild med mig?

Hej. Jeg er en pige på 13 år. Jeg har det problem at jeg desværre er ramt af det man kalder puberteten og derfor har mange homoner i kroppen, og har det med meget nemt at falde for nogen, og bagefter få et nyt crush.  
6

kæreste

Hej   jeg har en kæreste der er 5 år ældre end mig så jeg vil ikke fortælle mine forældre eller mine venner om ham men de ved at jeg har en kæreste og derfor spørg de heletiden om ham.  
4

ikke plads

hej jeg er en pige på 12 snart 13   og jeg føler bare jeg overhoved ikke har tid til overs.   jeg skal både lave lektier. hjemmepilkter og være sammen med venner og holde mig i form.
2

Veninde har det samme crush som mig...

Hej   Jeg er en pige på 13 år. Der er en dreng fra min klasse som min veninde og jeg er lidt vilde med... Vi er rimlig gode venner, men taler ikke rigtig drenge sammen, så kan ik rigtig sige det til hende..  
5

Jeg bliver mobbet

Hej venner.   Siden jeg er startede på efterskole, er folk begyndt at se ned på, kalde mig grimme ting, og en masse andre ubehagelige ting. Jeg overvejer at droppe ud, men jeg ved ikke helt.   Hvad skal jeg gøre?
11

Venskab

Hej   Der er en jeg har været bedste veninder med siden 1. klassen, men i slutningen at 5. klasse ville hun ikke være min veninde mere. Hun har fortalt mig at vi ikke var venner mere, og det er jeg meget ked af.  
8

Min krop

Hej Venner. Mit problem er at jeg ikke føler mig smuk. Jeg syntes at jeg er for tyk, for grim, og jeg kan ikke holde ud at se mig selv i spejlet så grim er jeg.  
7

Nogen siger jeg bøsse

Nogen bliver ved med at sige jeg bøsse hver dag men er til piger og nu tænker jeg hele tiden på jeg er da ikke bøsse   hvordan kan jeg få denne tanke væk når de siger det konstant til mig?
4

venner og veninder. klassen

Hej jeg er en pige på 13 år, jeg går i 7 klasse.   Jeg føler lidt som om folk fra min klasse ik kan lide mig, de siger i hvert i fald ad når de rør mig men det er kun drengene der gør det.   Jeg ved ik hvad det er jeg har gjort galt siden det.  
8

føler mig udenfor

jeg er en pige der går i 4.klasse og vi er 10 piger.   vi er en lille gruppe piger der består af 7 piger (inklusiv mig). 2 af pigerne har inviteret 4 af de andre til at overnatte men ikke mig
3

Skole problemer..Hjælp.

Hej, jeg er en glad pige på 12 år.   Når jeg skal i skole begynder jeg så stille at blive ked af det aggressiv .Jeg føler tit jeg ikke passer ind i min klasse selvom de behandler mig godt<3 Jeg føler mig bare på nogen punkter forkert..  
6

savner kærligheden

Hej   jeg heder Mikkel men mit problem er at jeg gerne vil have en kæreste men jeg har svært ved at få en som jeg møder til at kunne lide mig fordi min x sviner mig til overfor dem.    
2

Klemt midterbarn

Hejsa..     Jeg er en pige på 18 år, der skal til at starte i 3.g.
18

Må jeg godt sige fra?

Hej Alle der ser dette! Jeg har app'en "Tinder" hvor man kan matche med en masse drenge. Jeg er så begyndt at skrive med den her dreng, og han er virkelig sød. Vi er venner på snap, og så spurgte han om jeg ville sende et billede af min røv. Jeg skrev nej 2-3 gange.
4

min kærestes prioriteter

Hej. jeg har en kæreste og vi har været kærester i 3 måneder. Generelt er jeg ikke en dreng med en særlig høj selvtillid, men jeg føler ikke at jeg kan være den jeg er overfor hende.
5

Min mormor

Hej allesammen. Jeg er en pige på snart 13. Jeg har lige fået af vide at min elskede mormor er syg. Hun havde en blodprop i hjernen for 2-3 år siden, men hun overlevede. Hun er begyndt at få det dårligt. Hun blev svimmel for nyligt og blev nødt til at blive hentet af en ambulance.
3

9. Klasse på efterskole?

Hey there Jeg er en pige på 15, som skal starte på efterskole i niende klasse efter ferien. Jeg har haft svært ved at vænne mig til tanken, faktisk. Hver gang nogen snakker om efterskole med mig, taler jeg uden om og hver gang jeg tænker på efterskole bliver jeg mega nervøs.
6

forelsket i en pige

Hej jeg er en dreng på 14. (D)   Jeg er forelsket i en pige fra min klasse. Det er en underlig historie og er nok lidt kompliceret.  
5

Skænderier

Hej     Det startede for et stykke tid siden. Mine forældre begyndte at skælde hinanden ud, men man kan ihvertfald ikke sige det er blevet bedre. Her for nogle dage siden blev de sure på hinanden og har været sure på hinanden ligesiden.  
5

Min veninde svigter mig..

Hej.. Jeg er en pige på 15 år. Dette handler om min bedste veninde. Jeg føler at hun er begyndt at vælge drenge frem for mig som hun måske har en chance for at være kærester med.    
3

bor ikke hjemme

  HEJ?   Jeg er en pige på 12 år . Jeg hader mit liv virkelig meget.  
4

Hjælp!!!

Hej jeg er en pige på 13,   jeg har haft en fortid hvor jeg har været meget irriterende fordi jeg ville have opmærksomhed, men det er 4 år siden, jeg er meget upopulær og det vil jeg gerne gøre noget ved men hver gang jeg prøver at snakke med de andre skubber de mig bare væk .
6

kæreste maniposlasion

hej allesammen   jeg er vild med en pige jeg har mødt og jeg ved at hun er en af dem der ikke syntes godt om sig selv men jeg elsker hende og ved ikke hvordan jeg skal få det sagt  
9

hjælp jeg er en pige som har det meget svært

hej   jeg er en pige på 14 snart 15 jeg har fået min mens ik så lang tid efter min konfi men sagen er det det er kon mine 3 bedste veninder der ved det fordi jeg kan ikke fortælle min søster det  
4

Trans

Hej   jeg er en dreng på 13 og jeg vil gerne vide hvordan jeg kan fortælle mine forældre at jeg ville være trans men jeg tøre ikke   jeg håber i ville hjælpe mig
6

Må ingen ting.

Hej   jeg er en pige på 13 år. Jeg må ingenting for mine forældre (syntes jeg) alle mine venner må tage ned til stranden feks. Men jeg skal have en voksen med før jeg må tage afsted med mine venner. Det vildt træls! For jeg er jo gammel nok til tingene selv?
4

På mobil efter sengetid ødelægger mig

hej jeg er en pige på 13 år og jeg har lidt problemer.   Altså det startede da jeg var 10 da jeg opdagede at nå min far sagde at jeg skulle sove kunne jeg bare værre på min mobil. Jeg blev på mobilen indtil cirka klokken 2 om natten:(  
9

Jeg må ikke gå til ridning

Hej folkens...   Jeg er en pige på 14 år der starter i 8. Her efter ferien.
4

Hun føler sig udenfor

Hej vi er 2 bedste veninder og vi har et problem!   Vi har en anden bedste veninde som vi elsker rigtig højt men problemet er at vi tror hun føler sig udenfor ! Hun er både ordblind og talblind og har det derfor meget svært ?  
11

Hvad skal jeg gøre?

  Hej jeg er en dreng på 14 snart 15 år.   Der er den her pige jeg er vild med, men jeg er ikke sikker på om hun kan lide mig, men det tror jeg lidt hun kan.
9

Min veninde hader sit liv

Hej. Jeg er en pige på 15 år og jeg har et stort problem. Jeg har en veninde i min klasse, som de sidste to år har haft nogle alvorlige problemer. Hun startede i 7. Klasse med at have anoreksi og. Senere har hun fået diagnosen angst og da begyndte hun at lukke sig selv inde.
6

Hjæp mig

Hej jeg er en dreng på 12 og jeg har en kæreste men jeg ved og om jeg kan lide hende mer   hjælp mig Please
12

Barbere ben

Hej jeg er en pige på 13 år som har Rigtig mange mørke hår på mine ben. Jeg kunne godt tænke mig at barbere mine ben, men jeg er lidt usikker på om jeg skal gøre det...
11

Jeg føler mig ensom

jeg har et rigtig stort problem, jeg føler mig virkelig ensom! Jeg har kun en ven som jeg kan være sammen med, og hun kan jo ikke være der vær dag så de dage hun ikke er der græder jeg så meget at jeg må blive hjemme.
4

Min mor bliver kold over for nye veninder!!

Hej børnetelefonen! Jeg er en pige på 13 år!! Jeg har på det sidste år fået 2 virkelig gode veninder (den ene er min bedste veninde). De bor i forskellige byer begge to, men jeg skyper med dem hver uge.
13

Forelsket

Hej jeg er en dreng på 12/13 år. Der er den her vildt søde pige som går i min klasse. Kan rigtig godt lide hende men er lidt i tvivl om hun kan lide mig? Men til spørgsmålet : jeg ved ikke hvordan jeg skal spørge hende om vi skal komme sammen? Hilsen E....
7

Betalt kærlighed...

Hej. Jeg sidder lige nu og er ret så ked af det. jeg føler nemlig lidt at min far prøver at købe min "kærlighed".
10

Anderledes

Hej, jeg er en pige på tretten år og har et problem. Jeg tænker meget på livet og hvordan det er i livet, men nogle gange er jeg bange for at f.eks min bedsteforældre eller nogle fra ens familie der dør, hvad skal jeg gøre?
4

Stemme i overgang

Hejsa. Jeg er en dreng på 15 år hvis stemme jeg ikke er sikker på er gået i overgang, jeg kan snakke normalt (stadig lys), men jeg kan også snakke som om den er gået overgang den lyder dyb og summen
14

Skal jeg fortælle det til mine forældre?

Jeg har det rigtig svært for tiden, da jeg er meget deprimeret. Nogle gange har jeg været så ked af det, at jeg har cuttet i mig selv.  Mit spørgsmål er om det vil hjælpe mig, hvis jeg siger det til mine forældre, og hvordan jeg så skal få det sagt. Tak på forhånd.
9

vild med Emilie Esther

eg har haft det problem i lang tid at jeg har været godt forelsket i vinderen af X Factor, Emilie Esther uden selvfølgelig på nogen måde at kende hende.
14

Fortælle det

Hvordan fortæller jeg bedst mine forældre/familie at jeg har fået en kæreste? Vi har ikke et super tæt forhold og jeg vil gerne undgå de der "drillerier" der ofte er. Jeg vil også gerne have at de ikke fortæller det til hele familien da det ikke er super seriøst endnu
7

Skal jeg være bekymret?

hej. jeg er en pige på 11 år. og der er den her dreng der kan lide mig og jeg kan lide ham! vi ved godt begge at vi har følelser for hinaden. men mit spørgsmål er at han lige pludselig er stoppet med at svare tilbage på mine beskeder!
5

Overset af far - Søster stjernebarn

Hej alle. Jeg er en pige på 13, og har længe følt mig meget overset af min far - så meget at jeg sommetider græder (selv i skolen)
8

U

Hej venner, jeg er en 12- årig pige. Jeg har et problem. Jeg er i puberteten. Jeg får hele tiden en nervøs følelse inden i. Det er mest om aftenen. Jeg bliver ked af det og bange og sur. Det skal lige siges at jeg er et meget følsomt menneske.
6

Misundelig..

Hej! Jeg er en pige på 15 år, der går i 8. klasse. Jeg har den her veninde, som bare er "perfekt"! Hun ser smadder godt ud, alle drengene er vilde med hende, hun får gode karaktere, er vildt populær og hun må alt for hendes forældre.
3

Skilsmisse

Hjemme hos mig er der vist en skilsmisse på vej. Mine forældre skændes rigtig tit og min mor græder hele tiden. Når jeg tænker på, at de skal skilles bliver jeg glad, fordi at jeg så ikke skal høre på, at de skændes og græder.
2

Hun vil skille os ad :(

Hej vi er to piger på 10 :3 vi kender en pige som hedder Caroline, men hun prøver at skille os ad :-( vi er rigtigt gode venner Minna og Jeg,og det gør os rigtig kede af det Kan i hjælpe?<3 -Emilie og Minna
6

Hjælp

Hej børn hjælper børn Jeg er 11. Jeg bliver mobbet Jeg er bliver mobbet i 4 år og nu ER de holdt op men set kommer til bage og min far og jeg har ikke set hende anden i 1år.  Jeg er sir på min far og har en lille søster og jeg ved ikke jeg vil se dem
7

Hjælp

hej Jeg er kommet tidligere i pubertet en alle arndre er høj 167 Hjælp mig vil ikke gå i bad med alle andre
5

vil med en pige fra min klasse

jeg er blivet vild med en pige fra min klasse og ved ikke hvordan jeg skal sige det håber i kan hjælpe mig på forhånd tak.
6

Hvordan hjælper jeg hende

Hej ❤️ Min bedsteveninde har forelsket i to drenge men hun ved ikke hvem du skal vægle hun har været kærester med med dem begge og nu er hun kærester med den ene men hun kan stadig lide den anden hun kommer altid når hun skal have hjælp men jeg ved ikke hvordan jeg skal hjælpe hende
6

Aldersgrænse?

Hej. ❤️ Jeg har tænkt på noget i sådan ret lang tid nu, og det er hvor er aldersgrænsen egenligt i kærlighed? Jeg er selv 12, og har en "flirt" som er 17! Jeg ved bestemt ikke om jeg burde være stolt over det, der er jo også den seksuelle lavalder, så er det forkert det jeg har gang i?
2

Kæreste vs. Venner

Hej Har et problem Kan rigtig godt lide en dreng måske kan han lide mig. Men promblemt er min veninde også kan lide ham, hun siger han har skrevet til hende at hun lå på han top et, men jeg har gåder af vide hun ikke gjorde.
5

Forelsket i min bedsteven.

Jeg er forelsket i den her dreng, og vi går i samme klasse. Jeg har efterhånden været vild med ham i noget tid, og har tit tænkt på at spørge ham, uden det blev til noget.
6

Hvisken

Hej. Hvordan har i med at folk fra jeres klasse hvisker? Jeg føler tit at det er mig de hvisker om. Jeg har midstet et par venner, mine forældre siger jeg skal lade dem være men er det det rigtige?
2

mit liv er forfærdeligt

men det er sådan jeg har gået og tænkt hele dette og sidste år over at jeg hader mit liv ved ikke om man må skrive dette men har bare lyst til at komme ud med det har gået rundt og haft det på mig og har lyst til bare at græde det hele væk
8

Forelsket

Jeg er forelsket og har tænkt det at sige det til ham. Men hvad nu hvis han ikke har det på samme måde? Hvad skal jeg så gøre? Pigen på 11 som er forelsket i en der er lidt ældre?