Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Sådan kan ensomhed føles

ALT DET ALLE TÆNKER, MEN INGEN TALER OM

Følelsen af ensomhed kan være meget forskellig fra person til person. Her kan du læse udtalelser fra børn, som har skrevet ind til BørneTelefonen om deres følelser om ensomhed.

Dreng, 14 år:

”Jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler mig virkelig ensom, selvom at jeg har mange venner, men jeg føler bare at jeg bliver “set igennem” som om at jeg er der bare.”

Vil du dele din egen følelse af ensomhed med andre?

At dele sine egne følelser om ensomhed kan både virke rart at komme ud med og hjælpe andre, der måske har det på samme måde, men føler sig alene med det. Hvis du har lyst til at dele, hvordan du oplever følelsen i dit eget liv, kan du skrive det nedenunder.

Bemærk: Det bliver ikke sendt ind til brevkassen, og derfor får du heller ikke et svar fra en voksen eller andre børn. Hvis du ønsker det i stedet, kan du skrive til brevkassen her.

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat