Corona aktivitetsplan

Når man ikke må tage på arbejde eller i skole, kommer man nemt til at sidde ned hele dagen.

Det er derfor en rigtig god idé at lave nogle aftaler med sig selv, så man får bevæget sig.

Du kan her klikke på en aktivitet, som du har lyst til at gøre til dit eget mål. Så får du en aktivetetsplan, som du selv kan tilpasse.

Du kan også sende det videre til en god ven, og udfordre dem i at gøre det samme. Så kan I sammen have det sjovt med det.

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat